reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Ciekawa jestem co Ty tam nosisz ;D A Ty masz jakieś przeczucie?
Wiesz co... jakiś czas temu bardzo chciałam mieć dziewczynkę.. i wtedy miałam straszne przeczucia że to właśnie dziewczynka.. ale z biegiem czasu płeć trochę stała mi się obojętna... i przeczucia jakby troszkę przygasły choć w głębi serca wydaje mi się że to dziewczynka ale nie chcę sobie wpierać, żeby się nie rozczarować Każdy kto mnie widzi dodaje komentarz że widać po mnie że będzie dziewczynka.. no cóż.. okaże się Z chłopcem było by łatwiej bo już wiem co i jak a jednak ta ciekawość jak to jest mieć córeczkę ahh
sicilpol
Ma-Ma!
Dziewczyny Witam
Carla, ja dzis od 4:11 pokutuje Kolo 6przysnelam....
Ja jednak bede miec przyspieszona wizyte u gina na dzis
Wczorajsze wyniki o ile mnie ucieszyly, o tyle zaniepokoily gina, ze skoro jest ok, to dlaczego twardnieje mi brzuch, boli w dole i czasem mam takie klucia w pochwie
O ile to mzoe byc normalne, o tyle chce mnie zobaczyc.
Pewnie chce sprawdzic, czy szyjka jest ok Oby....
W zwiazku z tym pytanko do Ciebie Kamilka, ty mialas ten problem, mialas jakies objawy? W koncu nie zalozono Ci pessara, czyli nie skraca sie dalej, czy cos innego sie zmienilo?
Czy to niebezpieczne?
Wczoraj naczytalam sie o wczesniejszych skurczach i porodzie i pewnie dlatego spac nie moglam
Carla, ja dzis od 4:11 pokutuje Kolo 6przysnelam....
Wczorajsze wyniki o ile mnie ucieszyly, o tyle zaniepokoily gina, ze skoro jest ok, to dlaczego twardnieje mi brzuch, boli w dole i czasem mam takie klucia w pochwie
Pewnie chce sprawdzic, czy szyjka jest ok Oby....
W zwiazku z tym pytanko do Ciebie Kamilka, ty mialas ten problem, mialas jakies objawy? W koncu nie zalozono Ci pessara, czyli nie skraca sie dalej, czy cos innego sie zmienilo?
Czy to niebezpieczne?
Wczoraj naczytalam sie o wczesniejszych skurczach i porodzie i pewnie dlatego spac nie moglam
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Dzień doberek mamuśki
Ja już od godziny na nogach choć ostatnio mi się bardzo dobrze śpi , ale moje kochanie coś złapało ból niesamowity pleców i głowy i nie wiemy czy to korzonki czy dysk wypadł, jedzie właśnie do szpitala do znajomego lekarza niech określi czy to można rozgrzewać czy nie bo nie wiem co mam robić :-(.
Dosłownie jak patrzę na niego jak on cierpi to z samego jego bólu mi się niedobrze robi :-(.
Ciekawe czy da rade dziś iść ze mną na usg :-(, już się nie mogę doczekać !!!!!
Ja już od godziny na nogach choć ostatnio mi się bardzo dobrze śpi , ale moje kochanie coś złapało ból niesamowity pleców i głowy i nie wiemy czy to korzonki czy dysk wypadł, jedzie właśnie do szpitala do znajomego lekarza niech określi czy to można rozgrzewać czy nie bo nie wiem co mam robić :-(.
Dosłownie jak patrzę na niego jak on cierpi to z samego jego bólu mi się niedobrze robi :-(.
Ciekawe czy da rade dziś iść ze mną na usg :-(, już się nie mogę doczekać !!!!!
alijenka
ja też kilka razy dziś w nocy się budziłam, martwiłam się o mojego, a do tego zaczyna mi się drętwienie dłoni :-(, oj chyba będę puchła :-(
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
A jak zachcianki (nie wierzę, że to się sprawdza, ale chętnie posłucham)? Słodkie czy raczej kwaśne? Jak miałaś z Wiktorkiem?
z Wiktorem to śledziki i ogóreczki królowały a teraz tylko słodycze nic innego mi nie podchodzi czekolady batoniki żelki ciasta ciasteczka mogę jeść non stop bez przerwy i mi się nie nudzą Potrafię jednego dnia zjeść 2 całe czekolady i wcale nie mam dość na śledzie patrzeć nie mogę na samą myśl o nich mnie mdli
Dziewczyny Witam
Carla, ja dzis od 4:11 pokutujeKolo 6przysnelam....
Pewnie chce sprawdzic, czy szyjka jest okOby....
Czy to niebezpieczne?
Tak miała ten problem. Gin kazała mi wtedy brać przez tydzień lub dwa ( już nie pamiętam ) no spe forte 3 razy dziennie po pół tabletki i ewentualnie w razie jakiegoś mocniejszego bólu dodatkowe pół tbl. Powiedziała że dzięki temu może sie wszystko unormowac i w moim przypadku tak się stało. Skurcze zanikły dzięki czemu szyjka przestała się skracać i wróciła do normy.
Objawem tego skracania były bóle brzucha mocniejsze niż na @. Czasem tak mocne że aż się zwijałam z bólu..
Skracanie się jest niebezpieczne dla tego lepiej od razu sprawdzić długość szyjki i czy jest zamknięta.
Dzień doberek mamuśki
Ja już od godziny na nogach choć ostatnio mi się bardzo dobrze śpi, ale moje kochanie coś złapało ból niesamowity pleców i głowy i nie wiemy czy to korzonki czy dysk wypadł, jedzie właśnie do szpitala do znajomego lekarza niech określi czy to można rozgrzewać czy nie bo nie wiem co mam robić.
Dosłownie jak patrzę na niego jak on cierpi to z samego jego bólu mi się niedobrze robi.
Ciekawe czy da rade dziś iść ze mną na usg, już się nie mogę doczekać !!!!!
3mam kciuki za dzisiejsze USG i współczuję mężowiii.. wiem jaki to ból , aż łzy w oczach stają.
Ostatnia edycja:
alijenka
no a ja mam tak dziwnie z tymi zachciankami raz jem kwaśne że gębę wykrzywia a za chwile coś słodkiego także u mnie po zachciankach raczej się nie da powiedzieć co mogę w sobie nosić
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
no a ja mam tak dziwnie z tymi zachciankami raz jem kwaśne że gębę wykrzywia a za chwile coś słodkiego także u mnie po zachciankach raczej się nie da powiedzieć co mogę w sobie nosić
bliźniaki