reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Hej my od 5.30 na nogach. Yh...
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Jak bym mogła to bym spała Chce mi się jak cholera
Ja podobnie, ale na odwrót ;P Jakbym mogła to bym spała, ale nie mogę...hihi
Dobrze widzę, że 21 tydzień zaczynasz? Congrat z tej okazji
Kam masz do polecania jakieś ciuchlandy z dziecinnymi? Mam plan dziś nie gnić tylko poprzerzucać szmaty ;D
Kam masz do polecania jakieś ciuchlandy z dziecinnymi? Mam plan dziś nie gnić tylko poprzerzucać szmaty ;D
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
no już 21 jupi nawet pani na suwaczku ma juz większy brzuszek niż TwojaJa podobnie, ale na odwrót ;P Jakbym mogła to bym spała, ale nie mogę...hihi
A co do ciuchlandów to jakiś konkretnych nie mam, bo u mnie na osiedlu jest ich mnóstwo więc zaliczam wszystkie po kolei zawsze dużo osob mi polecało ciuchland koło końcowego trolejbusów 150 i 151 tam na końcu Kraśnickiej aale ja tam byłam tylko raz więc nie wiem czy to prawda ze tyle fajnych ciuchów
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Większy, większy
Fakt jest tam duży ciuchland...poszukam jeszcze na forach, co laski polecają W tym miesiącu to powinnam już chyba zbastować bo się mąż ze mną rozwiedzie ;P Ale nie mogę się powstrzymać
a ja jeszcze nic nie kupiłam i jestem w szoku Ale nie dałam się.. zacznę po poznaniu płci.. ale wtedy poszaleje na maxa czyli pewnie już jutro poznam to od poniedziałku zacznie się ciuchlandowe szaleństwo i szperanie w różowych bądź niebieskich szmatkach
No ja póki co prócz jednych spodek z kaszkietem kupuje wszystko unisex...jak będzie Matylda to najwyżej kaszkiet komuś oddamy Ja na szansę poznania płci muszę poczekać jeszcze trochę...do początku lutego...i oby to czekanie się opłaciło ;D
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
zleci szybko , ja dopiero odliczałam było 3 tygodnie .... zleciało nie wiem kiedy i już jutro usg.No ja póki co prócz jednych spodek z kaszkietem kupuje wszystko unisex...jak będzie Matylda to najwyżej kaszkiet komuś oddamy Ja na szansę poznania płci muszę poczekać jeszcze trochę...do początku lutego...i oby to czekanie się opłaciło ;D