reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam! :-)
Ostatnio jak była u mnie kolezanka to sie mnie spytała czy chce linomag, sudocrem, bephanten :happy2: Bo pracuje w firmie gdzie kazdy ma tego po pachy:rofl2:
A co to?

Moi chłopcy mają dzis w przedszkolu dzien babci i dziadka i mój głupi mąż buntował, zeby wyszli na srodek i powiedzieli wierszyk

Dziadek stówe babka stówe i kupili motorowe - dziadek wsiadł babka wsiadla - dziadek pierdnoł babka spadla.
Mam nadzieje, ze nie wyskoczą z tym:baffled: Stary a głupi noooo:baffled:
:-D
witajcie!
dziękuję za kciuki, dziś było zdecydowanie lepiej, znalazłam sposób na to, żeby nie dostać takiego strasznego ataku bólowego, co 2 godziny muszę wstać i ten nerw rozćwiczyć, rozruszać i rozmasować. Trochę wygląda to jakbym była *******nięta bo wstaję kilka razy w nocy i latam po salonie bez gaci jęcząc, masując pachwinę, robiąc skłony i wymachy, a tak mi się spać chce, że oczu nie mogę utrzymać otwartych, po 15 minutkach kładę się ale mogę spać tylko na prawym boku i mnie już prawe ucho strasznie boli, normalnie jak nie urok to sraczka.
Miłego dnia mamuśki!
Cieszę się, że trochę Ci lepiej!

Bądź dzielna!!!

reklama
Moj P nigdy nie uczył dzieci przekleństw, ale wiadomo czasem padło w domu jakies mięso.. zwłaszcza jak wpadli znajomi i panowie tak po męsku akcentuja sobie co nie co. A dzieci słyszą wszystko!!! Mozemy sie łudzic, ze zapatrzone w bajke albo w pokoju obok. Dzieci słyszą wszystko!!! A moj mąż nie ukrywa, ze ma awersje do pedałów, nie cierpi, nie toleruje i nie raz padło to z jego ust. Kiedys chłopcy postanowili dowiedziec sie czegos wiecej na ten temat i spytali co to jest ten pedał??? P im wytłumaczył m/w tak, ze pedał ma długie włosy, nakremowaną buzie, mowi jak baba, i podrywa innych panów..
Minęło naprawde spooooro czasu. Siedzimy u fryzjera, na pierwszy rzut poszedł Dominik i pani pyta - ścinamy mocniej czy zostawiamy takie troszkę dłuzsze??? A Dominik jej na to: "tak zebym nie wyglądał jak pedał" :szok::szok::szok: Dobrze ze to taka swoja babka:baffled:

I smiac mi sie zachciało z tych śmiesznych dzieciecych miksów:happy2: Pamiętam Dominika reakcje kiedys : "ojej Boszeeeeeeeee" albo "żyrafał" :happy2::happy2:

Ostatnia edycja:
blond ofert z lublina sporo na tej stronie co dałaś linka ale wszędzie wymagane doświadczenie w danym zawodzie albo prawo jazdy. Mój m. ma jedynie doświadczenie jako magazynier... :/

Moj P nigdy nie uczył dzieci przekleństw, ale wiadomo czasem padło w domu jakies mięso.. zwłaszcza jak wpadli znajomi i panowie tak po męsku akcentuja sobie co nie co. A dzieci słyszą wszystko!!! Mozemy sie łudzic, ze zapatrzone w bajke albo w pokoju obok. Dzieci słyszą wszystko!!! A moj mąż nie ukrywa, ze ma awersje do pedałów, nie cierpi, nie toleruje i nie raz padło to z jego ust. Kiedys chłopcy postanowili dowiedziec sie czegos wiecej na ten temat i spytali co to jest ten pedał??? P im wytłumaczył m/w tak, ze pedał ma długie włosy, nakremowaną buzie, mowi jak baba, i podrywa innych panów..
Minęło naprawde spooooro czasu. Siedzimy u fryzjera, na pierwszy rzut poszedł Dominik i pani pyta - ścinamy mocniej czy zostawiamy takie troszkę dłuzsze??? A Dominik jej na to: "tak zebym nie wyglądał jak pedał" :szok::szok::szok: Dobrze ze to taka swoja babka:baffled:

I smiac mi sie zachciało z tych śmiesznych dzieciecych miksów:happy2: Pamiętam Dominika reakcje kiedys : "ojej Boszeeeeeeeee" albo "żyrafał" :happy2::happy2:

Kocham Twoje Dzieci :) :) :) :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pytałyście o szkołe rodzenia.
Ja zmobilizowałam się i poszłam w poprzedniej ciazy (jak się zaliczyło tą szkołe to można było poprosić o znieczulenie za darmo:-)) dla mnie to kompletna strata czasu :baffled:
Dziewczyny siedzące na tych okropnych poduchach, nie miały siły tyłka z nich ruszyć, a prowadzące opisywały swoje porody:baffled: i zachwalały porody naturalne (czyt bez znieczulenia:eek:, jakby to był ich główny problem). Wynudziłam się jak mops. Oczywiście były tez nauki oddychania itd... Podczas prawdziwego porodu nic mi się nie przydało, a rodziłam w innym szpitalu, gdzie znieczulenia w ogóle nie dają :-p

Uff juz myslalam ze cos z glowa mam, bo wiecznie mi sie jakies glupoty snia. Ostatnio to snilo mi sie ze moj maz kupil dinozaura T-Rex , co by watpliwosci nie bylo PRAWDZIWEGO, ZYWEGO. Tyle ze on byl jeszcze maly ( tzn do ramienia mi siegal):baffled::-):-):-) Cala noc go prosilam i plakalam zeby go zawiozl do zoo bo nas zje, ale on sie uparl ze bedzie z nami mieszkal !!! Czy wiecie jak ja sie umeczylam w nocy ? Wstalam rano nieprzytomna po prostu.:-)

KAMILA PROSZĘ IŚĆ USIĄŚĆ NA KARNEG JEŻYKA! WRÓĆ JAK PRZEMYŚLISZ SWOJE ZACHOWANIE!

blond ofert z lublina sporo na tej stronie co dałaś linka ale wszędzie wymagane doświadczenie w danym zawodzie albo prawo jazdy. Mój m. ma jedynie doświadczenie jako magazynier... :/
Mimo to wyślij cv. Jak nie będą mieli wyboru to wezmą i bez doświadczenia.

Poza tym porozsyłaj również do miejsc, gdzie nie szukają obecnie pracowników. Może się to zmienić w każdej chwili :tak: Ja tak właśnie znalazłam prace!

Dzien dobry!

Jejku, to chyba tylko ja jestem w tyle z zakupami :baffled:
Pocieszcie mnie, ze jest ktos jeszcze procz wyzej tu wymienionej, ktora jest jeszcze w lecie i nie ma nic? Zadnych swoich zakupow zadnych od kogos (no dobra, mam moze 1spioszka, 2rampersy, 1komplecik, 2pary body i 1komplet poscieli... koniec...) :(
Troche mi siostra zakupila, ale to sa rzeczy na duz pozniej...
No pocieszcie mnie prosssze :(

karamija- trzymam kciuki!!

Już Cię pocieszam nie mam nic poza malutkimi bodami z rękawkiem 3/4 z kubusiem puchatkiem..

Witam i ja:happy2:

Sicilpol - rzeczy po chłopcach które wybrałam są na długi rękaw, wiec mam czapeczki i skarpetuchy, dwa komplety dresików na pół roku i kocyki, ze dwa rozki. Z ciuszków na krótki rękaw nie mam nicccccccccc. Miałam isc na zakupy, ale jakos tak wyszło z tym łózyskiem, ze pojechalismy po chłopców i juz nie było jak.. Od lutego sie biore za ubranka i gadzety typu termometr czy szczoteczka. Potem posciel, łóżeczko.. Ostatnio jak była u mnie kolezanka to sie mnie spytała czy chce linomag, sudocrem, bephanten :happy2: Bo pracuje w firmie gdzie kazdy ma tego po pachy:rofl2:

Moi chłopcy mają dzis w przedszkolu dzien babci i dziadka i mój głupi mąż buntował, zeby wyszli na srodek i powiedzieli wierszyk

Dziadek stówe babka stówe i kupili motorowe - dziadek wsiadł babka wsiadla - dziadek pierdnoł babka spadla.
Mam nadzieje, ze nie wyskoczą z tym:baffled: Stary a głupi noooo:baffled:
HA HA wesoła rodzinka u was :-)

Ja dzisiaj miałam sen że urodziłam córkę ... i byłam smutna że to nie syn.... myśle że to przez to że wczoraj oglądałam film o porodach
Dobrego dzionka
:-)

reklama
Scilipol ja nie mam nic kompletnie nic, nikt z otoczenia nawet nie podejrzewa ze dziecko w drodze.....bede kupowac ciuchy mysle jakos za miesiac - dwa. Najpierw rzeczy do wyprawki...potem troszke wieksze moze z kilka. Jak sie czyli te do szpitala jak sie bobo urodzi to w wozek i na zakupy...nie bede pracowac wiec co bedzie do roboty. Wtedy kupie wieksze ubranka

Do góry