Sicilpol my jeszcze nie kupilismy ani jednej rzeczy. ogolnie nie jestem przesadna ale tutaj boje sie po prostu ze kupie i cos sie stanie:/ coprawda mam po malym ubran duzo no ale plci jeszcze nie znamy.ja w ciazy z Rafalem zakupy zaczelam robic na poczatku 7 miesiaca. a wozek to najlepiej na samym koncu zeby gwarancja nie uciekala bez sensu jak wozek stoi pol roku przed porodem w domu nie uzywany a gwarancja leci
w takim razie poprawy nastroju zycze
Buziak kolejny raz Ci powiem ze masz zajebistego meza
ja to troche nie rozumiem facetow jesli o to chodzi, bo potem sami beda swiecic oczami ale widac ze ubaw ma
oby tylko tego nie powiedzieli
Karamija nie wazne jak to wyglada, wazne ze CI pomaga
ciesze sie ze znalazlas jakis sposob zeby ulzyc sobie troche.
Kamila no wlasnie ja jestem wiecznie szukajaca pracy i u nas wiekszosc ofert jest dla niepelnosprawnych. jak jest fajna praca to pytaja mnie na rozmowie gdzie mam papier na grupe inwalidzka i doopa. i tlumaczenie bo oni chca pomoc niepelnosprawnym. taaa i placic mniejszy zus. a reszta znalezc pracy niemoze. ja juz naprawde chcialam sobie cos tak polamac zeby dostac ta grupe. u kolezanki w pracy polowa dziewczyn w biurze jest "niepelnosprawnych" bo mialy operacje na kolano alebo cos w tym stylu... Jakie wyksztalcenie ma Twoj maz? sprawdz moze jeszcze tu
MPiPS-Portal Publicznych Służb Zatrudnienia
na tej stronie podana jest od razu pensja i najczesciej jezdzi sie samemu do pracodawcy, od razu napisane jaka umowa, ile zmian. wiec fajnie.
A ja mialam dzisiaj taaaki glupi sen...snilo mi sie ze bylam u mamy,poszlam spac i obudzilam sie z martwym dzieckiem na brzuchu, a wlasciwie takim kilkucentymetrowym. zawolalam mame przerazona a ona wziela to dziecko i wyrzucila w kuchni do kosza.chcialam zeby to byl tylko sen i sie obudzilam. pierwsze co to sprawdzilam czy mam brzuch i gdzie jestem. wystraszylam sie jak cholera. skad sie takie sny biora wogole!? dobrze ze dzisiaj usg. mam nadzieje ze sie troche uspokoje.