alijenka
Mamcia Nataszki :))
GratulacjeKamila współczuje wymiotów, spróbuj pic melise + wit b. Podobno pomaga.
JA TEŻ JUZ PO WIZYCIE. Następna w lutym. Skierowanie na cudną glukozę też dostałam. A i nowość - mam po jej wypiciu czekać 2 godziny a nie godzinę na kolejne kłucie. Fasollinko nasze waży 160 g ma się zdrowo, serduszko bije i gin pisiorka nie widział. Ale do myśli o dziewczynce nie kazał jeszcze sie przyzwyczajać.
Wg wagi w gabinecie od początku ciąży przytyłam 20 dkg. Czyli prawie tyle co fasollinko waży.
A wizyta co prawda w 1 tygodniu lutego ale za to za jakieś 2-3 tygodnie mam się za połówkowe umawiać.
I wtedy moze 100 % dowiem sie czy pisiorek czy cipeczka
No i wróciłam Drugi chłopak będzie Dziecko nawet nie dało nadziei, od razu się wypieło i ptaszka pokazało
Mały (wciąż nie mogę się do tego przyzwyczaić) waży 250g i mierzy ok 20cm. Wg usg wszystko jest dobrze
Cytologi mój gin nie chce robić w ciąży, bo nie chce naruszyć czoka i tym samym dać bakteriom wejścia ....sama nie wiem co o tym sądzić.
Nawet nie dał mi wskazań do badań na następną wizytę, a dziewczyny na glukozę zostały już wysłane. Z drugiej strony to dopiero 18 tydz, więc może za wczesnie?
Gratulacje
Ostatnio edytowane przez moderatora: