reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny zaraz zacznę zbierać się do gina. Ciekawe co mi powie? Dziwne, ale mam krówki jak przed egzaminem :laugh2: Czego tu się bać??:eek:
Może moja dzidzia się ujawni:-)
KRÓWKI mówisz...:-D
kasia.natka na razie naliczylam
ty
ja
esperanza
miki3274

nie wiem ktos jeszcze?
to i tak fajnie że jest nas kilka bo zawsze będziemy mogły wymieniać się info a kiedyś spotykać z maluszkami

reklama
AVO, dziewczyny, ja przy wzroscie 1,65 (tu uchodze za wysoka hihih, grunt to sie przeniesc w odpowiednie strony ;-)) przed ciaza mi sie przytylo i wazylam 79kg, potem od razu na poczatku zjechalam 2kg, potem znow wrocilo, potem znow -1kg (te spadki to na wikcie u tesciowej) i teraz nadrabiam, ale w sumie waga od miesiaca stoi w miejscu 80,5kg, wiec nie wiem jak to liczyc, 1,5kg w przod, ale gdyby nie wakacje u tesciowej z jej obiadkami byloby wiecej. Troche mnie martwi jednak, ze od miesiaca stoi ta waga :eek:

Takze ja z hipopotamka w slonika sie przeistaczam :confused2:

Najgorzej bylo u lekarza, ktory przy mezu mnie zapytal o wage i potem moj sie ze mnie smial, ze ujawniono 4tajemnice fatimska :crazy: bo przez 9 lat mu sie nie przyznalam, (chyba na tyle nie wygladam, z jednej storyn mam masywna sylwetke, przez te cyce, ale z drugiej to same cyce i tyle ufff)

Ja swojej mrowki juz trzeci dzien nie czuje :shocked2:
Wczoraj to sie nie dziwie, bowiem jazda autem, chodzenie- to go niezle ululalismy, ale dzis leze w lozku, to powienien sie uaktywnic, ze cos nie halo, nikt go nie lula :eek:

A ja na dzis mam zurekkkk :)

Ja też od 2 dni nie czuję swojego dzidziola :-(
Hej kobitki,

Dluugo mnie nie bylo,bo bylam prawie miesiac w polsce i to bez internetu,wiec nie wiem czy mnie kojarzycie,ale chcialam sie pochwalic,ze bede miala dziewczynke!!! Takze test sikany z sody sie sprawdzil!
Jestem przeszczesliwa,a zarazem strasznie zmartwiona poniewaz na usg wyszedl u dzidzi za duzy zoladek i mam wskazanie monitorowanie zoladka przy kolejnych usg.tylko ze kolehne za 12 tyg dopiero,a ja umieram ze strachu.nie wiem co robic,czy slyszalyscie o takich przypadkach?
Gratulacje :-D
Ja na chwile obecną przytyłam 5 kg (znajomi się śmieją, że większość to w biust mi poszła). Przed ciążą ważyłam 51 a teraz 56 i zastanawiam się ile będzie finalnie. Przez ostatni tydzień brzuch się wyraźnie powiększył, ale nadal zapinam się w niektóre stare spodnie. Dzieciaczka nadal nie czuje, ale lekarka mnie ostatnio pocieszyła, że mogę dopiero za 2-3 tygodnie.

PS. Wczoraj się zaręczyłam!!!!!!!!! :-)Dostałam piękny pierścień w bardzo romantycznej scenerii. Z reguły nie jestem romantykiem, mam bardzo meskie podejście do życia ale mój luby zupełnie mnie rozłożył na łopatki, aż się popłakałam.
Gratulacje zaręczyn :-D
dziewczynki jak tyko chcę powiedzieć, że jestem i żyję ale nie będę się udzielać bo nawet na oczy nie widzę, przeżywam znowu niewyobrażalne katusze, ból nerwu jest znowu tak mocny jak wtedy gdy mąż wołał pogotowie, teraz tylko wiem, że nikt mi nic nie pomoże więc nawet się nie fatyguję. Leżę i ryczę, byłam dziś jeszcze u gina na wizycie, z dzidziusiem dobrze ale on potwierdził tylko tezę, że zostaję z tym bólem sama ze sobą. Nie mam siły już ani łez.
trzymaj się tam i zdrowiej szybko !!!
Dziewczyny zaraz zacznę zbierać się do gina. Ciekawe co mi powie? Dziwne, ale mam krówki jak przed egzaminem :laugh2: Czego tu się bać??:eek:
Może moja dzidzia się ujawni:-)
Wracaj szybko z dobrymi wieściami :-D

Witam,
wracając do tematu ruchów dzidzi, to ja też mam łożysko z przodu, ale wydaję mi się, że czuje dzidziusia, ale nie kopniaczki tylko takie, lekkie, leciusieńskie łaskotanie od środka, chociaż ostatnio przez klka dni też nic nie czułam, ale naszczęście dzisiaj wróciło:-) nie jestem na 100% pewna, że to to ale nigdy wcześnej nie miałam takiego uczucucia.
Zastanawia mnie za to inna rzecz?? Wcześniej miałam dosyć sporą wydzielinę - taką białą standardową, a od kilku dni jakoś tak sucho i czysto??? też tak macie, a raczej nie macie??

Dziewczyny skończyłam porządki na forum. Więc jeśli nadal będą Wam przeskakiwać cyferki to znak, że czas na wizytę u specjalisty. ;-)

I od teraz KARNY JEŻYK za post pod postem ;-)

Mlodak-Mamy o jeden dzień róż:-)nicy na suwaczku tylko u Mnie jest 11a 14 czerwca termin.

Też to zauważyłam:-)

Ja na początku ciąży miałam wyliczony termin na 11 czerwca, ale na ostatniej wizycie ginka mówiła już o 8 czerwca.

Dziewczyny skończyłam porządki na forum. Więc jeśli nadal będą Wam przeskakiwać cyferki to znak, że czas na wizytę u specjalisty. ;-)

I od teraz KARNY JEŻYK za post pod postem ;-)

Tak jest!!!

reklama
Carla nie kupuj butow...po pierwsze nie znasz plci a po drugie one chodzic jeszcze nie beda na bank :p w wozku moj jezdzil w spiworku zimowym i mial takie kapciobuty...mialam jedne od kolezanki 19 rozmiar chyba ale to i tak trzba z dzieckiem kupowac bo te male dzieci to lubia miec wysokie podbicie i wtedy nie wsadzisz nogi za nic jak dobrze nie dobierzesz. tak wiec buty to wogole na sam koniec i z dzieckiem:)

Do góry