reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
witajcie kobietki poweekendowo :-)
polecam wszystkim taki wypad w góry - jaka piękne zima! biała! śnieg sypie, woda w termach cieplutka itd.
pewnie sporo mnie ominęło więc przyłączam się tylko do gratulacji dla przyszłych mam dziewczynek i do tych zaręczynowych
josie czy udało ci się znaleźć tu jeszcze kogoś z Krakowa?
polecam wszystkim taki wypad w góry - jaka piękne zima! biała! śnieg sypie, woda w termach cieplutka itd.
pewnie sporo mnie ominęło więc przyłączam się tylko do gratulacji dla przyszłych mam dziewczynek i do tych zaręczynowych
josie czy udało ci się znaleźć tu jeszcze kogoś z Krakowa?
buziak
dziewczynki jak tyko chcę powiedzieć, że jestem i żyję ale nie będę się udzielać bo nawet na oczy nie widzę, przeżywam znowu niewyobrażalne katusze, ból nerwu jest znowu tak mocny jak wtedy gdy mąż wołał pogotowie, teraz tylko wiem, że nikt mi nic nie pomoże więc nawet się nie fatyguję. Leżę i ryczę, byłam dziś jeszcze u gina na wizycie, z dzidziusiem dobrze ale on potwierdził tylko tezę, że zostaję z tym bólem sama ze sobą. Nie mam siły już ani łez.
O rany... Współczuję Ci i z całego serducha życzę,żeby to paskudztwo przeszło juz i nie wracało nigdy więcej!!! Spróbuj może lezeć na brzuchu i może bobasek przestanie wkoncu uciskać A tak jedyne co mi przychodzi do głowy to może zadzwoń chociaz do Instytutu Matki i Dziecka i przez telefon pogadaj z jakims lekarzem. To są ludzie z sercem i powołaniem i uwierz mi ze chca pomagac ludziom. Moze jak nie postawi diagnozy //tak na odległosc / to chociaz podpowie co robic.. Uwierz mi,ze P bedac w Warszawie zajechał sobie do instytutu, zapoznał sie z jakas pania dr, opowiedział jej o mnie i teraz jak cos sie dzieje to dzwoni a ona podpowiada co od czego moze byc czujesz? bez zobowiazan, nie widzac pacjentki na oczy kobicina stara sie mi pomóc. Jak chłopcy chorowali nam przewlekle to dzwonilismy do ich dawnej neonatolog o radę i przez tel mowiła nam jakie badania robic i robilismy je prywatnie.. Także mysle ze moze to bedzie jakis sposób? a spróbowac nie zaszkodzi!!!!!
Trzymaj sie i bądź dzielna!!!
kasia.natka na razie naliczylam
ty
ja
esperanza
miki3274https://www.babyboom.pl/forum/members/miki3274-95377.html
nie wiem ktos jeszcze?
ty
ja
esperanza
miki3274https://www.babyboom.pl/forum/members/miki3274-95377.html
nie wiem ktos jeszcze?
veritaserum71
Dziewczyny zaraz zacznę zbierać się do gina. Ciekawe co mi powie? Dziwne, ale mam krówki jak przed egzaminem Czego tu się bać??
Może moja dzidzia się ujawni:-)
Dziewczyny zaraz zacznę zbierać się do gina. Ciekawe co mi powie? Dziwne, ale mam krówki jak przed egzaminem Czego tu się bać??
Jupi! Wracaj szybko! I się chwal
tialana
delwer oecnie jest faza na dziewczynki )
ja musze czekac do 17.01...
Ja muszę czekać jeden dzień dłużej do 18.01 na 18 + opóźnienie
alijenka
Mamcia Nataszki :))
To nikt ci nie powiedzial ze przed wizyta trzeba obciac pazury i wyczyscic uszy ?
0-o
Odrazu bedzie mniej na liczniku plus wypierdz sie w domu na zapas.
reklama