reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Młodak w niwdziele badanie krwi bedziesz robic??
Aylin az popatrzylam gdzie Ty mieszkasz ze masz takie cyrki z lodowka. ja miesiac temu kupilamw Euro rtv agd i jednego dnia zamowilismy a na drugi dzien przywiezli do domu cala i zdrowa:)

Sicil - tak od podstaw. Zaraz wrzucę przepis z którego korzystam w wątku kulinarnym. Aż tak duzo roboty z nim nie ma.

Blond - ja w Rzeszowie, teoretycznie miasto wojewódzkie, sklepów z Agd u nas dużo. Ale cena naszje lodówki róznie się w zalezności od sklepu. Ceny od 2800 do 3500
Bosch KGE49AI30 w niskiej cenie! Lodówka Bosch w OleOle.pl
Fanaberia taka z tą lodówka. Droga ale to marzenie mojego.
Na szczęście wydatek raz na jakis czas. Mam nadzieje, że dłuzszy czas.

Młodak w niwdziele badanie krwi bedziesz robic??
Aylin az popatrzylam gdzie Ty mieszkasz ze masz takie cyrki z lodowka. ja miesiac temu kupilamw Euro rtv agd i jednego dnia zamowilismy a na drugi dzien przywiezli do domu cala i zdrowa:)

Tak bo męża siostra cioteczna jest laborantka w szpitalu i akurat jutro ma ranną zmianę. Do gina prywatnie zasuwam to chociaż na badaniach zaoszczędzę.

Ja poproszę o przepis na criossanty :)

Młoda tak czytam i widze ze Ty tez odrutowqana chodzisz...ma na gore dol czy tylko jeden?ja juz nosze uwaga 9 lat ten aparat, rok temu zdjeli mi dol a kiedy gore zdejma to nie wiem...mi tsm czyszczenie drutow nie przeszkadza, juz choinkami ni czyszcze. w sumie bede musiala sie przyzwyczajac ajak to jest bez aparatu bo juz tyle go mam:/
Aylin cholernie droga ta lodowka powiem Ci:/ i tak czytam o niej i nie wiem dlaczego. ma bajery typu alarmy ale dlaczego az tyle?chyba ze ja cos przeoczylam. oblazilismy tyle tych sklepow z agd i te nasze lodowki byly kolo 1500 zl a te drogie to juz byly side by side. no chyba ze Bosch tak kosztuje

bo jest szersza niz tradycyjna, z bajerów niewiele oprócz tego że zuzywa mniej energii i jest bardziej pojemna. I jak mąz mówi jest zajebista :)
Wpakowalismy sie z cena niestety, Ale 70 nie ma tańsszych

Mąż obiera pomarancze, ide spapuniać. Pa na dziś.

Ostatnia edycja:
a Wy dzisiaj znowu o jedzeniu ;-)

Znacie może przepis na gugiel? (starte zmieniaki pieczone z kiełbaską i czymś jeszcze - nie pamiętam z czym). Smak znam z dzieciństwa, chodzi za mną od jakiegoś czasu a nie mogę znaleźć przepisu...

Mona - dzięki :-)

buziak - ja uwielbiam forszmak, a najlepszy od mamusi
pomidorówka, pieczarkowa z makaronem
ogórkowa z ziemniakiem
kremy uwielbiam
rosół z makaronem lub kluseczkami lanymi
uwielbiam też bogracza i soljankę

Kupiliśmy z L po kilka kilogramów pomarańczy i grejpfrutów i jutro będzie soczek :happy2:, a z zup rosołek drobiowo-wołowy - mam wsiową kurę do rosołku :-D

nie bylo mnie pare godzin a wy dalej o jedzeniu....przyznam ze nigdy nawet bym nie pomyslala ze ogorkowa mozna jesc z ryzem....za to moj maz kazda zupe je z kanapka, tak nauczyl sie w domu :)

co do przepisow ma ktos moze sprawdzony przepis na babe ziemniaczana?

reklama
I jak tu nie myslec o jedzeniu jak wy kobitki o takich przysmakach piszecie!!!
ja mam dobrze bo moj m to z kucharz z zawodu i i zamilowania wiec czesto cos tam pichci szczegolnie teraz ciagle sie mnie pyta na co mam ochote:tak:, jak tak dalej pojdzie to wagi dla zwierzat bede potrzebowac:-D

Do góry