goldenlucy
Fanka BB :)
Ale pomidorowa z ryzem chyba jadlyscie? Jak ktos mi powie ze je z ziemniakami to sie dopiero zdziwie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tak mocno kopło to napewno zdrowiutkie jest:-)wiecie co, to jest zaraźliwe, ja też zamarzyłam o mrożonych truskawkach!!!!!!!!!!
ale zauważyłam, że mi trochę w końcu przeszły mdłości, słabości i wilczy apetyt, zaczynam znowu normalnie jeść
jedyne co mi teraz doskwiera to ten nerw ale jest do przeżycia
A no i mam w końcu trochę brzucha.
a dziś rano przy porannych pieszczotach łóżkowych w trójkącie z Maksiem dostałam z pięty kopa w brzuch od Maksa mojego małego, nie tak bardzo mocno ale dość. I wiecie co?? To małe w brzuchu natychmiast oddało! Ale się śmiałam, coś czuje, że będą walki jak się urodzi!
Nasz kochany buziak to taka nasza dobra dusza zawsze jak czytam Twoje posty to jest w nich coś takiego niesamowitego a ten jest poprostu piękny i taki prawdziwy;-)agaundpestka - to kup sobie kochana ode mnie duuuuuuuuuuuuuuuuzy wór truskawek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a na poważnie to tulę! i życzę zeby juz zupełnie przestało Cie mulić!!
Na pocieszenie powiem Ci, ze jak urodzisz to juz nigdy nie będziesz samotna, troszke to inna miłośc, ale tak bezinteresowna ze az najpiękniejsza!!! synek bedzie pierwszy do ożenku z tobą!
Uszy do góry
dziewczyny!!!!! no już nie mogę z wami, co sobie postanowię rozsądne, zdrowe jedzenie w rozsądnych porcjach to wchodzę tu i co???? WY znowu o żarciu! a ja nie wiem co zacząć gotować, czy ogórkową (z ziemniakami) czy pomidorową (z makaronem) czy pieczarkową a w planach ambitnych miałam jeszcze tylko owsiankę na kolację.
A może rosołek z lanymi kluseczkami?
A jutro placki ziemniaczane będą.
Cycki mam wielkie i nabrzmiałe i strasznie niedotykalskie. Mają z pewnością kolejny skok wzrostowy.[/QUOTWitaj w klubię z cyckami....mi pomaga na obrzmiałość żel pielęgnacyjny który opisywałam niedawno z AA .:-)