reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Veritaserum dzieki. Bioaron mialam, pulneo dziala podobnie. dzisiaj swieto wiec o aptece moge zapomniec . dam mu ibum na noc przeciwzapalny i przeciwgoraczkowy jest i czesto nas ratowal.
Buziak no to patrz jak sie wykluczaja te wypowiedzi. chociaz ta moja to troche naciagana moze byc jak to ze strony gabinetu to moze babka klientek tracic nie chce :confused:

reklama
Mikrodembrazji ani kawitacji nie wolno wg mojej kosmetyczki. Ja was i brwi raz na miesiac robie woskiem ale reszte teraz tylko zyletka.

Ja mikrodermabrazji tez bym sobie nie zrobiła, ale to widac kwestia poglądów.
A brwi odradzam woskiem, bo tu żadnych innych przeciwskazan nie ma jak to, ze po długoterminowym stosowaniu wosku moze opaść powieka. Po kilku zabiegach napewno sie nie obnizy;-)

Ale mi zrobiłyście smaka na marchewke! A ja mam w domu tylko naszą, "ekologiczną", niezbyt smaczną :-(
A brwi odradzam woskiem, bo tu żadnych innych przeciwskazan nie ma jak to, ze po długoterminowym stosowaniu wosku moze opaść powieka. Po kilku zabiegach napewno sie nie obnizy;-)
Ja zawsze regulacje brwi miałam robioną pęsetą. I nie wiedzieć czemu, ale jak poszłam prze sowim ślubem to pani zaproponowała mi woskiem. I coś jej nie poszło, bo zrobiła mi przerwę w jednej brwi! :szok: Masakra! Musiałam sobie później domalować...

macku, niezle, kurcze przed slubem zawsze cos wypadnie...
ok, no to w takim razie ide sie oporządzić.. żyletką :sorry:

Ostatnia edycja:
Ale mi zrobiłyście smaka na marchewke! A ja mam w domu tylko naszą, "ekologiczną", niezbyt smaczną :-(
Ja zawsze regulacje brwi miałam robioną pęsetą. I nie wiedzieć czemu, ale jak poszłam prze sowim ślubem to pani zaproponowała mi woskiem. I coś jej nie poszło, bo zrobiła mi przerwę w jednej brwi! :szok: Masakra! Musiałam sobie później domalować...

Słyszałam, ze dobra kosmetyczka nie proponuje wosku na brwi, //ale to pisze co mi przekazywano, zeby mi ktos nie napisał, ze sie wymądrzam/ z tego powodu, ze dba o klientke a nie o tempo. Chociaz jak widziałam jak niektórzy operują pencetą:szok: to mi oczy tak wyszły :szok::szok:

Depilator hmmm, niby nie ma ciepłego wosku ale ból zostaje.. i bałabym sie ze mi te dziury jednak zostaną, ale to juz moje obawy :eek: Ja mysle jednak że najlepszą formą jest maszynka, ale widac ile nas tu jest tyle opinii.

karamija - a wiesz, ze szkodliwe substancje przenikające do bąbla najniebezpieczniejsze sa w I i IIItrymestrze z duuuuzym naciskiem właśnie na III. Zafarbuj sobie łepek a najwyzej popros, zeby Ci nie robiła od skóry:happy2:

blond20 - nie lubie samej gorączki bo nigdy nie wiadomo co to ??? Ale pociesze Cie, ze moj D miał ostatnio wieczorem gorączkę a rano ani sladu - i tego zycze!!!

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny, przepraszam że wchodzę wam w temat, ale mam pytanie czy może wiecie jak utworzyć np album zamknięty? trzeba z tym się zwrócić do admina?

reklama
Do góry