reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Ja juz w pracy- nie ma to jak nagłe wezwanie i mam tylko nadzieje, ze mnie nic nie zlapie bo młody ma chyba jelitówke:/ no i po 3h snu czuje sie i wyglądam
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dzień dobry z moim pływakiem który od 6 ćwiczy w brzuszku maraton chyba
:-)
:-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Heja
Dzisiaj teściowie zabierają syna do siebie na kilka godzin - troche odpocznę
Życzę miłego dnia
Pieczywo jem raz dziennie zazwyczaj na sniadanie a ziemniaki bardzo rzadko wiec pewnie to dla tego
Myślę że z odstawianiem cyca jest tak samo jak z odstawianiem smoczka.
Odstawialam smoczka jak Wiktor skończył rok.. równo w pierwsze urodziny
4 doby i dziecko nie pamiętało o jego istnieniu więc wierzę, że u Was będzie tak samo z cycem Powodzenia i wytrwalości Ci życzę.
Dzisiaj teściowie zabierają syna do siebie na kilka godzin - troche odpocznę
Życzę miłego dnia
O nawet nie wiedziałam że to tak działaBo to też zależy od tego z czym się łączy różne składniki, jeżeli je się słodycze i nie utrwala ich np ziemniakami czy pieczywem to raczej się nie odkładają
Pieczywo jem raz dziennie zazwyczaj na sniadanie a ziemniaki bardzo rzadko wiec pewnie to dla tego
Na pewno jest to dla Ciebie bardzo trudne. Staraj się ją jak najwięcej przytulać żeby nie poczuła się mniej kochana .Ale mam dzisiaj doła :-(
Odstawiłam wczoraj córkę od cyca, jest to ciężkie dla niej dla mnie też, chociaż nie sądziłam, ze to takie trudne. Ona z cyca piła od małego, w ogóle nie używała smoczków ani butelek, ale ze względu na mój stan i na to, ze stało się to trochę już denerwujące postanowiliśmy to zakończyć.
Nie umiem sobie z tym poradzić i cały czas ryczę :-(
Myślę że z odstawianiem cyca jest tak samo jak z odstawianiem smoczka.
Odstawialam smoczka jak Wiktor skończył rok.. równo w pierwsze urodziny
4 doby i dziecko nie pamiętało o jego istnieniu więc wierzę, że u Was będzie tak samo z cycem Powodzenia i wytrwalości Ci życzę.
Witam Kochane
Ja nie czuje bobo w ogóle. Brzuszek z rana malutki, dopiero jak sie najem to wyłazi.Trochę się tym martwię
Natomiast dzisiaj na wadze już tylko 3 , 3 kg więcej, takze spadło 0.7- mogłoby byc jutro znowu tylko 2, 5 na plusie
Co do szkoły rodzenia- to ja się juz nie wybieram- moze fajne doświadczenie, ale jak ktos ma mało czasu to nie polecam, bo w wieksozści przypadków do niczego się nie przydaje.....w kazdym razie chodziłam w pierwszej ciaży i podczas 15 godzinnej próby urodzenia Lill, nie skorzystłam z żadnego ćwiczeni, z żadnej rady itp.....nawet nie spróbowałam pozycji, które na sucho w szkole rodzenia wydawały mi się super, potem przy bólch te pozycje nie wchodziły w rachubę......
Ta pogoda mnie przygnębia- ja chce słońce, ptaki i zapach trawy....
Ja nie czuje bobo w ogóle. Brzuszek z rana malutki, dopiero jak sie najem to wyłazi.Trochę się tym martwię
Natomiast dzisiaj na wadze już tylko 3 , 3 kg więcej, takze spadło 0.7- mogłoby byc jutro znowu tylko 2, 5 na plusie
Co do szkoły rodzenia- to ja się juz nie wybieram- moze fajne doświadczenie, ale jak ktos ma mało czasu to nie polecam, bo w wieksozści przypadków do niczego się nie przydaje.....w kazdym razie chodziłam w pierwszej ciaży i podczas 15 godzinnej próby urodzenia Lill, nie skorzystłam z żadnego ćwiczeni, z żadnej rady itp.....nawet nie spróbowałam pozycji, które na sucho w szkole rodzenia wydawały mi się super, potem przy bólch te pozycje nie wchodziły w rachubę......
Ta pogoda mnie przygnębia- ja chce słońce, ptaki i zapach trawy....
Ostatnia edycja:
Witam i ja!
U mnie też pogoda do bani...:-(
Myślicie, że są grzyby w lasach? Przecież aura iście jesienna...
Ja chcę iść do szkoły rodzenia - głównie przekonał mnie fakt, że w czasie zajęć robią spacer po porodówce. Będę wiedziała, czego się spodziewać ;-)
Ja chcę iść do szkoły rodzenia - głównie przekonał mnie fakt, że w czasie zajęć robią spacer po porodówce. Będę wiedziała, czego się spodziewać ;-)
Witam i ja!
moja sr czegoś takieog nie organizowała......
agaundpestka
Fanka BB :)
No to chyba mnie coś bierze mdłości i w jednej sekundzie zrobiło mi się biało przed oczami i gdybym nie usiadła to bym padła :/
Ostatnia edycja:
reklama