reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ja juz w pracy- nie ma to jak nagłe wezwanie i mam tylko nadzieje, ze mnie nic nie zlapie bo młody ma chyba jelitówke:/ no i po 3h snu czuje sie i wyglądam :szok:

PaulinaMaria- no mnie tez kop obudzil... :eek: chyba z laskotania zmienil taktyke :eek: Pytalas o roznice czasowa, nie ma, jest tak samo jak w Pl :tak:

AgaundPestka- niezle, tylko by maly Cie jakos nie zarazil :eek:

Heja :)
Dzisiaj teściowie zabierają syna do siebie na kilka godzin - troche odpocznę :)
Życzę miłego dnia :)

Bo to też zależy od tego z czym się łączy różne składniki, jeżeli je się słodycze i nie utrwala ich np ziemniakami czy pieczywem to raczej się nie odkładają
O nawet nie wiedziałam że to tak działa :)

Pieczywo jem raz dziennie zazwyczaj na sniadanie a ziemniaki bardzo rzadko wiec pewnie to dla tego :)

Ale mam dzisiaj doła :-(

Odstawiłam wczoraj córkę od cyca, jest to ciężkie dla niej dla mnie też, chociaż nie sądziłam, ze to takie trudne. Ona z cyca piła od małego, w ogóle nie używała smoczków ani butelek, ale ze względu na mój stan i na to, ze stało się to trochę już denerwujące postanowiliśmy to zakończyć.

Nie umiem sobie z tym poradzić i cały czas ryczę :-(
Na pewno jest to dla Ciebie bardzo trudne. Staraj się ją jak najwięcej przytulać żeby nie poczuła się mniej kochana .
Myślę że z odstawianiem cyca jest tak samo jak z odstawianiem smoczka.
Odstawialam smoczka jak Wiktor skończył rok.. równo w pierwsze urodziny:)
4 doby i dziecko nie pamiętało o jego istnieniu więc wierzę, że u Was będzie tak samo z cycem :) Powodzenia i wytrwalości Ci życzę.

Witam Kochane:)

Ja nie czuje bobo w ogóle. Brzuszek z rana malutki, dopiero jak sie najem to wyłazi.Trochę się tym martwię:(

Natomiast dzisiaj na wadze już tylko 3 , 3 kg więcej, takze spadło 0.7- mogłoby byc jutro znowu tylko 2, 5 na plusie:)

Co do szkoły rodzenia- to ja się juz nie wybieram- moze fajne doświadczenie, ale jak ktos ma mało czasu to nie polecam, bo w wieksozści przypadków do niczego się nie przydaje.....w kazdym razie chodziłam w pierwszej ciaży i podczas 15 godzinnej próby urodzenia Lill, nie skorzystłam z żadnego ćwiczeni, z żadnej rady itp.....nawet nie spróbowałam pozycji, które na sucho w szkole rodzenia wydawały mi się super, potem przy bólch te pozycje nie wchodziły w rachubę......

Ta pogoda mnie przygnębia- ja chce słońce, ptaki i zapach trawy....

Ostatnia edycja:
Witam i ja!

U mnie też pogoda do bani...:-(

Myślicie, że są grzyby w lasach? Przecież aura iście jesienna...

Ja chcę iść do szkoły rodzenia - głównie przekonał mnie fakt, że w czasie zajęć robią spacer po porodówce. Będę wiedziała, czego się spodziewać ;-)

Witam i ja!

U mnie też pogoda do bani...:-(

Myślicie, że są grzyby w lasach? Przecież aura iście jesienna...

Ja chcę iść do szkoły rodzenia - głównie przekonał mnie fakt, że w czasie zajęć robią spacer po porodówce. Będę wiedziała, czego się spodziewać ;-)

moja sr czegoś takieog nie organizowała......

No to chyba mnie coś bierze mdłości i w jednej sekundzie zrobiło mi się biało przed oczami i gdybym nie usiadła to bym padła :/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry