reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
tak właśnie zrobię i jeśli tylko się uda to nawet nie będę się zastanawiać czy iść czy niedzwon po co masz placic jak moze sie uda za darmoa te sr sa nawet ciekawe, po koleji opowiedza jak porod bedzie wygladal, co zabrac do szpitala, co kupic do domu a czego nie( ze sr sie dowiedzilam ze jonson uczula duzo dzieci...) no i poznaje sie mamuski w ciazy a potem mozna sie po urodzeniu na spacerki umawiac
ja też zmykam kobietki
jutro rano jadę na cały weekend w góry więc do zobaczenia w poniedziałek
trzymajcie się cieplutko
Mlodak - dużo zdrówka!
Pytałaś o poród - nie rodziłam i nie będę rodziła w Ż. Chodzę do lekarza do W-wy (ten sam lekarz co poprzednio) a on pracuje w szpitalu w stolicy.
A Ty gdzie planujesz?
kasia.natka - miłego weekendu
Ja dzisiaj źle się czuję - boli mnie głowa. Wyprawiłam chłopaków do łóżek i sama idę już spać.
Pytałaś o poród - nie rodziłam i nie będę rodziła w Ż. Chodzę do lekarza do W-wy (ten sam lekarz co poprzednio) a on pracuje w szpitalu w stolicy.
A Ty gdzie planujesz?
kasia.natka - miłego weekendu
Ja dzisiaj źle się czuję - boli mnie głowa. Wyprawiłam chłopaków do łóżek i sama idę już spać.
sicilpol
Ma-Ma!
mala dygresja jesli chodzi o syrop z cebuli, u mnie zarowno szwagier, maz siostry jak i maz to obcy-krajowcy
jak sie pochorowali w swoim czasie, zarowno ja jak i moja siostra zrobilismy te syropy
Byscie widzialy ich miny
Jeden to od razu cudownie wyzdrowial (szwagier) (tzn. widzialysmy, ze chcial kaszlec, ale tak sie bal, ze wolal pod poduszka dusic sie hihhi)
Moj maz zas na mnie lypal podejrzanie, bo myslal ze chce mu pomoc na tamten swiat przejsc
jak sie pochorowali w swoim czasie, zarowno ja jak i moja siostra zrobilismy te syropy
Byscie widzialy ich miny
Jeden to od razu cudownie wyzdrowial (szwagier) (tzn. widzialysmy, ze chcial kaszlec, ale tak sie bal, ze wolal pod poduszka dusic sie hihhi)
Moj maz zas na mnie lypal podejrzanie, bo myslal ze chce mu pomoc na tamten swiat przejsc
D
delwer
Gość
ja do tych naturalnych lekow dodalam syrop dla ciezarnych *spam*.
Co do porodu to ja bede sie starac sn, chyba ze cos wyjdzie w miedzy czasie na co wplywu jako takiego nie mam
jesli chodzi o karmienie to ja karmilam 3 tygodnie wiec problemu z odstawieniem nie bylo,ale wiem ze to ciezkie dla obu stron
Co do porodu to ja bede sie starac sn, chyba ze cos wyjdzie w miedzy czasie na co wplywu jako takiego nie mam
jesli chodzi o karmienie to ja karmilam 3 tygodnie wiec problemu z odstawieniem nie bylo,ale wiem ze to ciezkie dla obu stron
Mimo że mam tak blisko do Żyrardowa to omijam tamten szpital wielkim łukiem. Badania jedynie tam robie bo cioteczna siostra męża tam pracuje więc mam je gratis bez skierowania. Moim typem jest Piaseczno ewentualnie Warszawa ale obawiam się że przez to durne euro to mogę do stolicy nie dostać sie na czas i urodzic w aucie. No chyba że cesarkę załatwie od razu. A Ty w którym szpitalu rodziłaś bo rozumiem że mieszkasz w Żyrardowie, tak?Mlodak - dużo zdrówka! Pytałaś o poród - nie rodziłam i nie będę rodziła w Ż. Chodzę do lekarza do W-wy (ten sam lekarz co poprzednio) a on pracuje w szpitalu w stolicy. A Ty gdzie planujesz?
mlodak zdrówka:-)
ja nie cierpie mleka z miodem i czosnkiem, bleee. ja w ogole nie lubię mleka moj maz sie tak leczy, zawsze mi to śmierdzi. Czosnek i miod lubie ale nie z mlekiem, absolutnie nie Moj juz wie, ze jak przechodzi taka kuracje ma umyc po sobie kubek, rzuc gume przy mnie i spi w drugim pokoju naprawde nie daje rady, mam odruch wymiotny
ja nie cierpie mleka z miodem i czosnkiem, bleee. ja w ogole nie lubię mleka moj maz sie tak leczy, zawsze mi to śmierdzi. Czosnek i miod lubie ale nie z mlekiem, absolutnie nie Moj juz wie, ze jak przechodzi taka kuracje ma umyc po sobie kubek, rzuc gume przy mnie i spi w drugim pokoju naprawde nie daje rady, mam odruch wymiotny
reklama
witam, dluugi dzien za mna ale za to produktywny widze ze wszystkie juz dawno spia. chcialam tylko zameldowac ze umowilam sie na polowkowe prywatnie 17 stycznia o 18)))) juz nie moge sie doczekac!
do tego zapisalam sie na aqua joge dla kobiet w ciazy 2 razy w tygodniu. robie tez rozeznanie co do szkol rodzenia i szpitali w Krakowie. nie bardzo wiem co i jak bo mieszkam tu dopiero kilka lat... widze ze kasia.natka jest moja sasiadka, kto jeszcze tu z Krakowa?
kupilam tez dzis 2 malutkie ubranka, siedzialam pol dnia na allegro i nie moglam sie powstrzymac ale jak sie nie zna plci to trudno cos wybrac!
karamija, dobrze cie znow widziec
buziak - uwielbiam hel, bylam kilka razy a nigdy nie slyszalam o tej mieliznie!! boskie!
milego weekendu wszystkim!
do tego zapisalam sie na aqua joge dla kobiet w ciazy 2 razy w tygodniu. robie tez rozeznanie co do szkol rodzenia i szpitali w Krakowie. nie bardzo wiem co i jak bo mieszkam tu dopiero kilka lat... widze ze kasia.natka jest moja sasiadka, kto jeszcze tu z Krakowa?
kupilam tez dzis 2 malutkie ubranka, siedzialam pol dnia na allegro i nie moglam sie powstrzymac ale jak sie nie zna plci to trudno cos wybrac!
karamija, dobrze cie znow widziec
buziak - uwielbiam hel, bylam kilka razy a nigdy nie slyszalam o tej mieliznie!! boskie!
milego weekendu wszystkim!