D
delwer
Gość
slyszalam w wiadomosciach...u nas@tez dzisiaj zapowiadaja silne wiatry....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja juz pasuję:-)
o widzisz to ja np. wolałabym nie 01.06. żeby dziecku smutno nie było że jeden prezent dostajenom znaczą, moje urodziny, pozniej urodziny mamy pozniej dzien dziecka a pozniej imieniny mamy wiec fajnie by bylo zeby te daty sie jakos pokryły
Dorotka - mówisz i mnie masz:-) Nie podam Ci wymiarów, bo ginek stwierdził, ze połówkowe zrobi mi na kolejnej //pewnie pierdylnął sie w tyg jak liczył na ostatniej wizycie. Mówił, ze sporo juz mógłby wymierzyc czy spr ale po co jak potem bedzie lepiej.
Za to możemy sobie przybić piątke bo też mam pisiora jednak
Czego jak czego ale lekarz tego jest pewien na 100% mówi, ze ptasior wyraźny Także zostałam dzis zdominowana na maxa i mam swoją rodzinkę.pl
Ja pieeeeerdziu czterech chłopów i ja jedna Królowa!!
Asiiia - Tobie też chętnie przybiję piątala!!!
Ja zawsze używałam kremów i oliwki, rozstepy po Ali mam tylko na biuscie ale dlatego ze skoczyl mi z A na D i jakoś póki co nie mam i nie planuje miec;-)
Buziak Gratuluję synka moja znajoma miała podobnie i za 3 razem udała się im córka z tym ze najpierw jedno pozniej blizniaki i w koncu córa smiałam się że jak by próbowali jeszcze raz to teraz znowu blizniaki ale dziewczynki by mieli