reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
mamina- to w sumie tak bardzo pobieznie Cie zbadali jakos :eek:

kamilka- zakon, bo przyszly tatus nie chce by wpadla w rece takich psow na baby jakim jest jej tatus, przechlapane z imieniem, bo mi sie strasznie podoba Matylda, moj maz nie moze przezyc i straszy ze jesli bedzie Matylda, to z podwojnym imieniem, Crocifissa, albo Dolorata (ukrzyzowana czy:eek:bolesna- tu naprawde sa takie imiona) bo jesli juz bedzie miala przechlapane przez Matylde, to nie zrobi jej ro roznicy :eek:

Doktor zrobil sekundowe usg i w sumie nic nie powiedzial, wiecej to ja mowilam. Zbadal mi serce i pluca i to tyle. Czyli co bede sobie zyla tak dalej w razie co pojde do gp

W Ire w ogóle nie mówią o płci. Irlandki wolą nie wiedzieć do porodu :-) Na następnym usg sama zapytaj:tak: inaczej nic ci nie powiedzą :-D albo wydaj 80jurków i pójdź na połówkowe do polskiej kliniki :-) Tam ci wszystko powiedzą jak na spowiedzi :-D

kamilka- zakon, bo przyszly tatus nie chce by wpadla w rece takich psow na baby jakim jest jej tatus, przechlapane z imieniem, bo mi sie strasznie podoba Matylda, moj maz nie moze przezyc i straszy ze jesli bedzie Matylda, to z podwojnym imieniem, Crocifissa, albo Dolorata (ukrzyzowana czy:eek:bolesna- tu naprawde sa takie imiona) bo jesli juz bedzie miala przechlapane przez Matylde, to nie zrobi jej ro roznicy :eek:

Jakby nie patrzeć facetom we Włoszech jest lepiej :-) Trzymam & za siuśka :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry wszystkim

Buziak jak masz trzech pisiorków to rzeczywiście jedna dziureczka to za mało a więc życzę aby w waszym domku była druga cipeczka:-D

Ostatnio boli mnie kręgosłup, was też pobolewa? Może dlatego że mam krzywy kręgosłup a może za dużo latam ostatnio.
Mnie boli od wigilii, wczoraj miałam pierwszy względny dzień a dziś poszłam na małe zakupy, w końcu można funkcjonować normalniej

Witam/y, Magda z Lodzi wraz z ... hmm... kim? Jeszcze nie wiem... Malgosia lub Julkiem. Podczytuje bb od paru tygodni ale chcialabym zaczac troche mniej anonimowo. No i oczywiscie mam termin na czerwiec sam koniec. Pozdrawiam:-)
Witaj Magdo z Łodzi :-)

Dziewczyny poszłam dziś na małe zakupy i nie wiem jak i czemu wyszłam ze sklepu z różowymi bodami, nie ukrywam że ciągnie mnie do różowości choć płeć jest mi naprawdę obojętna i będę się cieszyć i z córci i z syneczka a tu taki numer sama sobie zrobiłam.
Może moja podświadomość mi coś podpowiada?

przecież są jeszcze miliony róznych innych imion , nie ma kompromisu? może poszukajcie jakiegos zupelnie innego :)
a i co do "zakonu" to chyba kazdy tatus jest taki przewrazliwiony jak coreczka jest bardzo mala ale mysle ze to z czasem mija:)

no miejmy nadzieje, bo juz sie ma liste zakonow :eek:

zreszta i tak bedzie jak ja chce :tak:
on sie upiera, ze i tak to one bedzie podawal imie lekarzowi, ja mu odpalam, ze zawsze moge sie wtedy zastanoooowisc kto jest tatusiem ;-)

hej
a ja dziisiaj spie i leze,jakas niemoc mnie ogarnela. Dobrze ze corka grzeczna i daje mamie sie pobyczyc....
Gdzie sa dziewczyny co dzisiaj maja wizyty bom ciekawa co u nich zupelnie tak jakby chodzilo o mnie....
Ja coraz czesciej mysle ze nosze pod sercem druga coreczke,ale moze sie myle, zobaczymy.
Co do tatusiow to te ich nastawienie na coreczke i zakon;) nie mija z czasem nawet narasta...
Mowi sie ze facet zawsze chce miec syna ale jak rodzi sie corka od razu sie zako****a i staje sie ich oczkiem w glowie. Z synem trzeba twardo,zeby byl meski itp a corke poprostu rozpieszczaja do granic mozliwosci

Spoczko za miesiac ide do gp i na polowkowy scan do szpitala plus moze zachacze o polske (chcialabym pojsc z mama i mezem zobaczyc czy to misha czy natan :) plus kolejna konsultacja w szpitalu.

Tez nie czuje dzidzi i mam maly brzuch, po swietach lekko juz odchudzony bo nie jem jak dzikus

Wiec tez czekam na pierwsze-mamo jestem duzy moge cie kopnac noga

reklama
Właśnie P przwywiózł blizniaki z przedszkola i mnie woła od progu, zeby wyjrzec:szok::szok::szok::szok::szok::szok:
ktos nam wrzucił zdechłego kurczaka, takiego z piorami:eek:
słow brak, za to debili widac nie!!!

potem dziwne ze pies jakis lewy chodzi?

Do góry