KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
esperanza juz wiele z nas czuje ruchy ale niczym sie nie martw na Ciebie też przyjdzie czas Ja czuje dopiero 3 dzień :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Doktor zrobil sekundowe usg i w sumie nic nie powiedzial, wiecej to ja mowilam. Zbadal mi serce i pluca i to tyle. Czyli co bede sobie zyla tak dalej w razie co pojde do gp
mamina- to w sumie tak bardzo pobieznie Cie zbadali jakos
kamilka- zakon, bo przyszly tatus nie chce by wpadla w rece takich psow na baby jakim jest jej tatus, przechlapane z imieniem, bo mi sie strasznie podoba Matylda, moj maz nie moze przezyc i straszy ze jesli bedzie Matylda, to z podwojnym imieniem, Crocifissa, albo Dolorata (ukrzyzowana czybolesna- tu naprawde sa takie imiona) bo jesli juz bedzie miala przechlapane przez Matylde, to nie zrobi jej ro roznicy
Mnie boli od wigilii, wczoraj miałam pierwszy względny dzień a dziś poszłam na małe zakupy, w końcu można funkcjonować normalniejBuziak jak masz trzech pisiorków to rzeczywiście jedna dziureczka to za mało a więc życzę aby w waszym domku była druga cipeczka
Ostatnio boli mnie kręgosłup, was też pobolewa? Może dlatego że mam krzywy kręgosłup a może za dużo latam ostatnio.
Witaj Magdo z Łodzi :-)Witam/y, Magda z Lodzi wraz z ... hmm... kim? Jeszcze nie wiem... Malgosia lub Julkiem. Podczytuje bb od paru tygodni ale chcialabym zaczac troche mniej anonimowo. No i oczywiscie mam termin na czerwiec sam koniec. Pozdrawiam:-)
mamina- to w sumie tak bardzo pobieznie Cie zbadali jakos
kamilka- zakon, bo przyszly tatus nie chce by wpadla w rece takich psow na baby jakim jest jej tatus, przechlapane z imieniem, bo mi sie strasznie podoba Matylda, moj maz nie moze przezyc i straszy ze jesli bedzie Matylda, to z podwojnym imieniem, Crocifissa, albo Dolorata (ukrzyzowana czybolesna- tu naprawde sa takie imiona) bo jesli juz bedzie miala przechlapane przez Matylde, to nie zrobi jej ro roznicy