reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam i ja, od 2 dni wiszę na telefonie aby sie zarejestrować do nowego gina i nikt nie odbiera, więc dziś sobie myślę ostatnia szansa i szukam innego- dzwonie i ledwo pierwszy sygnał i lekarz odbiera :) pytam go o terminy, bo jestem w ciąży i nowa, to ten dziś o 16tej- hmm z jednej strony fajnie, a z drugiej ciekawe czy jest dobry jak nie trzeba czekać hmm

reklama
Witam i ja, od 2 dni wiszę na telefonie aby sie zarejestrować do nowego gina i nikt nie odbiera, więc dziś sobie myślę ostatnia szansa i szukam innego- dzwonie i ledwo pierwszy sygnał i lekarz odbiera :) pytam go o terminy, bo jestem w ciąży i nowa, to ten dziś o 16tej- hmm z jednej strony fajnie, a z drugiej ciekawe czy jest dobry jak nie trzeba czekać hmm
może poprostu ktoś zrezygnował i miejsce się zwolniło :)

moj gin dwa dni w tyg przyjmuje na zapisy a dwa tak, ze sie przychodzi i staje w kolejce. Ma taki system, zeby np ciezarne albo te co sie leczą dłuzej nie stały w kolejce, a te z kolei co im cos nagle wyskoczy mogą przyjsc od reki.. Może i Twoj ma podobnie, a jak nie i Ci nie podpasuje to najwyzej zobaczycie sie ostatni raz;-)
Moze i Ty dzis poznasz płeć:-)

Witam i ja :-)

Aga a dalej jesteś we Wrocku ??

Kamila - a Ty kiedy bo nie pamiętam? Dalej masz takie cisnienie na poznanie płci? bo mi troche przeszło - im blizej:-)

sicilpol - a Ty kiedy? do tej pory wizyty miałysmy tego samego dnia:-)

Ja szybciutko witam,
dziewczyny mi gin mówił że tampon na upartego można - ale lepiej kupić globulki z neutralnym ph i aplikować na noc po basenie.
Niestety zapomniałam nazwę ich :( zapytam jak będę 9 na kontroli.

Mi gin zalecił po basenie lactovaginal
:tak:

No to wstepnie cisnienie po kawie 50/90...anemia tyle wiem od pielegniarki, czekam na doktora

Karierowiczka daj znać, co i jak! 50/90 ciśnienie czego??:szok:

jedziemy z mężusiem na weekend w górki i chcemy pójść na termy, do tej pory myślałam że nie ma problemu bo tam woda nie przekracza 36 stopni więc jest ok ale teraz poczytałam i spotkałam się z kilkoma opiniami że nie jest to wskazane ze względu na możliwość zakażenia dróg moczowych itp. :szok: do tej pory nie miałam z tym żadnych problemów a na dodatek wiem że basen nawet się zaleca kobietom w ciąży...POMOCY!!!

Możesz jechać, czasami faktycznie można się czymś zarazić na basenie ale ryzyko chyba nie jest duże

reklama
Do góry