reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

codziennie z weronika wracajac ze spaceru kupuujemy smiejzelki nimm2 i zajadamy jak dzikusy....ona nawet jak wychodzi na dwor to mowi ze idzie do kepu po dzielki :)

reklama
o fuuuj!!!!!! co za kretynski pomysl:/

widze ze temat basen, ja zaczynam aqua joge dla ciezarnych od przyszlego tygodnia, 2 razy w tygodniu:) gin mi powiedziala ze jak nie mam problemow z infekcjami to moge sprobowac, ale zeby raz w tygodniu globulke floragyn zapodac zapobiegawczo, na odbudowanie flory. mam nadzieje ze nie zaszkodzi mi ten basen bo czuje sie juz taka ociezala i zesztywniala ze koniec..

Wlasnie czekam na wizyte z konsultantem ciazowym w szpitalu. Z wynikow widze ze jeden mam za nisko jeden za wysoko. Denerwuje sie z deko. Assia tez tak mialas?

przepraszam Cie ale nie bardzo rozumiem Twoje pytanko :-:)-(

a Ja juz jutrrroooooo ide na usg :) 3mac kciuki ,jutro tez sie okaze czy 7 bede mogla leciec z rodzinka do Polski :tak: ahh tak bardzo bym chciala...

czy ktoras z Was latala samolotem z brzuszkiem ??

Ja to akuku wcinam :baffled: Kalorie lecą a witamin brak :-D

asiia ja latałam ( w poprzedniej) i nic się nie działo :-) Nawet w zagrożonej (na poczatku) gdy brałam duphaston:tak: Poźniej to w ogóle nie czułam różnicy samolot, samochód :cool2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Buziak my na działce mieliśmy trochę gruzu i na wiosnę zaczęliśmy przygotowywać grunt pod budowę patrzymy a tam ucho wystaje:eek:. Ktoś nam psa zdechłego w tym gruzie zakopał. Jak mój mąż go ruszył to cuchnęło na kilometr :shocked2:

Witajcie Kochane;-)

MsMickey witaj wśród nas:-)

esperanza ja tez nie czuje ruchów:no:
tzn, jakieś fale na brzuszki czy bulgotanie w środku to tak ale ja chce już jak dziewczyny porządnego kopniaka:tak::-D

sicilpol ach tak juz to jest z tymi coreczkami tatusiowymi:-D
Moj chcial drugiego chlopca caly czas a od niedawna chce corcie koniecznie:tak: Choć Kuba i tak jego oczkiem w głowie:tak:

Ja się dowiem dopiero o płci 8 lutego:tak:
ale od nowa czuje, ze chyba drugi chłopak:tak::-)
tak mialam na początku, pozniej, ze dziewczynka a od kilku dni znów przeczucie, że synek, zobaczymy:-D

asiia ja w pierwszej ciazy czesto latałam samolotem:tak:
i nic się nie działo:-) teraz raz lecialam, tzn. dwa razy bo jeszcze z powrotem :) i było ok, jak nie masz problemow z cisnieniem to mozesz leciec bez obaw:tak: wiem, ze z blizniakami nie pozwalaja do 36 tygodnia jak w przypadku ciąży pojedynczej tylko trochę wcześniej trzeba skonczyć latanie, a gdzie się wybierasz?:-)

kamila no juz niecale dwa tygodnie i dowiesz sie czy to Nadia czy Milan:tak:

jestem dzisiaj nieprzytomna, nie spalam całą noc:-(
Teraz mam spokoj bo Mlody poszedl spać:tak:

Dziewczyny zajrzałam na allegro za spodniami ciązowymi. Powiedzcie mi jak nosiłyście np. rozmiar 36 przed ciążą to w ciąży patrzycie też na 36 tylko że ciążowe czy rozmiar większe? Nigdy jeszcze nie przymierzałam ciążówek.

Buziak my na działce mieliśmy trochę gruzu i na wiosnę zaczęliśmy przygotowywać grunt pod budowę patrzymy a tam ucho wystaje:eek:. Ktoś nam psa zdechłego w tym gruzie zakopał. Jak mój mąż go ruszył to cuchnęło na kilometr :shocked2:
Obrzydliwe :eek:

Dziewczyny zajrzałam na allegro za spodniami ciązowymi. Powiedzcie mi jak nosiłyście np. rozmiar 36 przed ciążą to w ciąży patrzycie też na 36 tylko że ciążowe czy rozmiar większe? Nigdy jeszcze nie przymierzałam ciążówek.

Też się nad tym zastanawiałam...

reklama
WAris, Maćku podobno kupuje się ten sam rozmiar co przed ciaza. ja normalnie nosze 38, a w poprzedniej kupilam 40 bo myslalam ze nie zmieszcze sie w 38 bo mi przybylo duzo i uwierzcie ze mialam 30 kg na plusie a ta 40 byla na mnie w nogach do konca za duza. ja bym teraz kupila ten sam co przed ciaza, chyba ze czujecie i widzicie( np po wymiarach) ze duzo przytylyscie. zreszta na allegro wymiary podaja to zmierzyc sie i juz:)

Do góry