reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Natka - idz bez tampona i sie zrelaksuj. Od infekcji w macicy chroni cie czop ktory zamyka ujscie szyjki az do porodu, plus nasza pochwa tez ma srodowisko kwasne. Jedz naturalne jogurtasy i bedzie dobrze.
Co do zamknietego to na bank niedlugo dolaczysz
Ps. Nic wielkiego tam sie nie dzieje tu jest bardziej ruchliwo.
Prawda jest taka ze kiedys jakis trol wprowadzil komus traume i teraz musimy chuchac na zimne
Co do zamknietego to na bank niedlugo dolaczysz
Ps. Nic wielkiego tam sie nie dzieje tu jest bardziej ruchliwo.
Prawda jest taka ze kiedys jakis trol wprowadzil komus traume i teraz musimy chuchac na zimne
MsMickey
Witam/y, Magda z Lodzi wraz z ... hmm... kim? Jeszcze nie wiem... Malgosia lub Julkiem. Podczytuje bb od paru tygodni ale chcialabym zaczac troche mniej anonimowo. No i oczywiscie mam termin na czerwiec sam koniec. Pozdrawiam:-)
gosiaczek30
Wiatam sie jako pierwsza z rana z kawka :-)
Milego dnia
Milego dnia
Na forum może i pierwsza...golonka zamarynowana, zapiekanka w piekarniku, lodówka umyta, kanapki do pracy i mąż wyprawiony, pranie wstawione, film looknięty ;D
Spać nie mogę...dostałam wczoraj cynk z księgowości, że w związku ze zrównaniem płac (zamiast innym podnosić) moją obniżają o 1/4 do innych...jeszcze nie wiedzę nie mogą...dziś się dowiedzą...mam stresa...
Spać nie mogę...dostałam wczoraj cynk z księgowości, że w związku ze zrównaniem płac (zamiast innym podnosić) moją obniżają o 1/4 do innych...jeszcze nie wiedzę nie mogą...dziś się dowiedzą...mam stresa...
buziak
ja witam przy kubku gorzkiej herbaty;-)
My dziś trochę zaspalismy, wstaje patrze na zegarek 7.30 a rodzina chrapie aż kołdry podnosi Wszystko na mojej głowie i jeszcze kłótnie z całą trójką o to, zeby wstali
carla81 - współczuję wrażen, ale dobrze bedzie.. musi byc!!!
kochana wiem, ze mam 50% realnych szans na chłopca;-) a dwa to kiedys juz pisałam, ze u nas w rodzinie mamy 5chłopców, zadnej dziewczynki i jakby juz troche mało wierze, ze dziewczynki tez sie mogą rodzic;-)
My dziś trochę zaspalismy, wstaje patrze na zegarek 7.30 a rodzina chrapie aż kołdry podnosi Wszystko na mojej głowie i jeszcze kłótnie z całą trójką o to, zeby wstali
carla81 - współczuję wrażen, ale dobrze bedzie.. musi byc!!!
Edit Buziak widzę że pocieszasz się już jakby okazał się że nosisz kolejnego pisiorka
kochana wiem, ze mam 50% realnych szans na chłopca;-) a dwa to kiedys juz pisałam, ze u nas w rodzinie mamy 5chłopców, zadnej dziewczynki i jakby juz troche mało wierze, ze dziewczynki tez sie mogą rodzic;-)
Ostatnia edycja:
blond_20
Czarownica
Witam
Carla no to sie dzisiasj zdziwiadlaczego tak pozno mowisz? i gdzie jest Twoj suwaczek obiecany?!!
Buziak ja dzisiaj z zamknietymi oczami rano po domu chodzilam.ale mlody w przedszkolu juz a ja moge spokojnie oddac sie obowiazkom domowym yeah.....
wiecie co ja znowu mam jakas schize ze w ciazy nie jestem. wiem ze brzuch mi rosnie, ale jak nie czuje malenstwa jakis czas, usg mialam ostatnio na koniec pazdziernika to jakow w to wszystko nie moge uwierzyc. w pierwszej ciazy nie bylam taka ciekawa jakie bedzie dziecko, nie bylo tak ze sie doczekac niemoglam. w sumie to chyba jedyna na pazdzierniku nie chcialam juz rodzic, jak wszystkie sie w tym momencie przescigaly i ktora szybciej urodzi, ktora zobaczy swoje dziecko, a ja nie chialam. a teraz to najchetniej je bym wyjela, juz chce zeby bylo z nami. czy ja naprawde waiuje czy to tylko hormony i mi sie we lbie przewraca?
Witam nowe mamusienapiszecie cos o sobie zebysmy sie lepiej poznaly
Carla no to sie dzisiasj zdziwiadlaczego tak pozno mowisz? i gdzie jest Twoj suwaczek obiecany?!!
Buziak ja dzisiaj z zamknietymi oczami rano po domu chodzilam.ale mlody w przedszkolu juz a ja moge spokojnie oddac sie obowiazkom domowym yeah.....
wiecie co ja znowu mam jakas schize ze w ciazy nie jestem. wiem ze brzuch mi rosnie, ale jak nie czuje malenstwa jakis czas, usg mialam ostatnio na koniec pazdziernika to jakow w to wszystko nie moge uwierzyc. w pierwszej ciazy nie bylam taka ciekawa jakie bedzie dziecko, nie bylo tak ze sie doczekac niemoglam. w sumie to chyba jedyna na pazdzierniku nie chcialam juz rodzic, jak wszystkie sie w tym momencie przescigaly i ktora szybciej urodzi, ktora zobaczy swoje dziecko, a ja nie chialam. a teraz to najchetniej je bym wyjela, juz chce zeby bylo z nami. czy ja naprawde waiuje czy to tylko hormony i mi sie we lbie przewraca?
Witam nowe mamusienapiszecie cos o sobie zebysmy sie lepiej poznaly
Witam sie i ja
Mnie jakieś przeziebienie złapało, nie poszłam do pracy. Z nosa leci, gardło boli i nie ma czym sie leczyć. Na 10.30 lece do lekarza. Przede mna 4 dni wolnego jak mi sie spodoba o chyba juz pojde na L4.
Pozdrawiam
Mnie jakieś przeziebienie złapało, nie poszłam do pracy. Z nosa leci, gardło boli i nie ma czym sie leczyć. Na 10.30 lece do lekarza. Przede mna 4 dni wolnego jak mi sie spodoba o chyba juz pojde na L4.
Pozdrawiam
Sama nie wiem czemu tak późno...bo bała się, że czar pryśnie jak zostanie wypowiedziany? Jak się Klusek nie przelewa to też nie mogę uwierzyć, że jestem w ciąży...schiz jakiś mam...a suwaczek...obiecałam, więc już staram się wstawić
Jeju gdzie to, jak to? Pomoc przy suwaku potrzebna...
Dupa...nie umiem...:/
Jeju gdzie to, jak to? Pomoc przy suwaku potrzebna...
Dupa...nie umiem...:/
Ostatnia edycja:
reklama
siula
WITAM
Do doktorka idę 09-go pewnie da mi skierowanie na dalsze badania.
Rozmawiałam z kierowniczką i powiedziałam jej ,że na L4 idę od lutego,dobrze ,że urlop mam w przyszłym tygodniu bo już mi się robić nie chce wiem leń jestem ale wszystko mnie wkurza ja już chce w domciu siedzieć
miłego dnia:-)
Do doktorka idę 09-go pewnie da mi skierowanie na dalsze badania.
Rozmawiałam z kierowniczką i powiedziałam jej ,że na L4 idę od lutego,dobrze ,że urlop mam w przyszłym tygodniu bo już mi się robić nie chce wiem leń jestem ale wszystko mnie wkurza ja już chce w domciu siedzieć
miłego dnia:-)