reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Carla najpierw kliknij na suwaczek ktorejs z nas, co pewnie juz zrobilas. z tymi naszymi forumowymi jest latwiej bo wszystko jest po polsku. jak juz dojdziesz do konca to kopiujesz BBCode i wchodzisz w swoje ustawienie( u gory po prawej stornie masz) i po lewej stronie tak w polowie strony bedziesz miec edytuj sygnature i tam wklejasz ten kod, zatwierdzasz i gotowe.

reklama
Ja tez bym już poszła na L4 ale pewnie będę pracowała do samego końca bo nie mam wyjścia nie chcą nikogo na zastępstwo za mnie a ja jestem sama w biurze ech...
Ja dziś niewyspana na maxa jak wiatr wieje to ja nie mogę spać a dziś to tak wialo ze myślałam że mi dom porwie

blond20 - to chyba normalne, ze kazdą ciąze przezywa sie inaczej;-) Ja z bl tez jakos tak niecierpliwie do wszystkiego podchodziłam a teraz na spokojnie. Ty masz na odwrót i tez jest ok:cool2::cool2: Jak mi sie siuber rusza to najchetniej bym go wyjęła poprzytulać, a jak siedzi sobie niemal kilka dni po cichu to tez gdyby nie moje cycki to bym zapomniała, ze w ciąży jestem:eek:;-)
A swoja drogą hormony nam robią pranie mózgu to tez:-D

Ja np nie wierze ze dzis juz do gina ide.. jak nigdy, moze przez tą płeć:eek:

Witam się ;))

Wczoraj nie miałam jak tu zaglądnąć więc czeka mnie nadrobienie wielu zaległości.

Wczoraj od 22 do 1 w nocy mój brzuchowy dzidzius tak kopał że, pełna emocji ( bo każdy kopniak strasznie podnosci mi ciśnienie ;) ) nie mogłam spać całą noc.. Strasznie czuje już wypychanie się i ruszanie rączkami i nóżkami :) zapewne z każdym dniem czy tygodniem będę czuła wyraźniej.. :)

Życzę miłego dnia i powoli zaczynam nadrabianie ;)

Ja szybciutko witam,
dziewczyny mi gin mówił że tampon na upartego można - ale lepiej kupić globulki z neutralnym ph i aplikować na noc po basenie.
Niestety zapomniałam nazwę ich :( zapytam jak będę 9 na kontroli.

Wlasnie czekam na wizyte z konsultantem ciazowym w szpitalu. Z wynikow widze ze jeden mam za nisko jeden za wysoko. Denerwuje sie z deko. Assia tez tak mialas?

reklama
Kam ja wczoraj też i to o tej samej prawie porze nie mogłam wyjść z zachwytu...JA TEŻ!!!!!!!!!!!!!!!! CZUJĘ!!!!!!!

Piękne uczucie - prawda? :):-)

Ja jestem ciekawa jak moj maz to przejdzie, bo on twardo chce byc, a jak ma moja zakichana chusteczke wyniesc, to bierze przez rekawiczki :confused2:

haha nieźle z tymi rękawiczkami ;):-)

Dzień dobry,mam na imię Gośka jestem z Gdańska termin czerwiec.Przyjmiecie mnie do swojego grona???

Witam Cię ;)

Witam/y, Magda z Lodzi wraz z ... hmm... kim? Jeszcze nie wiem... Malgosia lub Julkiem. Podczytuje bb od paru tygodni ale chcialabym zaczac troche mniej anonimowo. No i oczywiscie mam termin na czerwiec sam koniec. Pozdrawiam:-)

Witam :-)

Na forum może i pierwsza...golonka zamarynowana, zapiekanka w piekarniku, lodówka umyta, kanapki do pracy i mąż wyprawiony, pranie wstawione, film looknięty ;D
Spać nie mogę...dostałam wczoraj cynk z księgowości, że w związku ze zrównaniem płac (zamiast innym podnosić) moją obniżają o 1/4 do innych...jeszcze nie wiedzę nie mogą...dziś się dowiedzą...mam stresa...
3mam kciuki nie denerwuj się ;*

Do góry