reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
nie moge tego znaleźć
juz to kiedys wrzucalam
Bank informacji - Ogólne - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku
na stronie o konkretnym szpitalu jest napisane co maja ile za co no chyba ze tam badan nie prowadzili, ale u mnie w wiekszosci byli nawet takich malych szpitalach:)
ta strona kiedys byla bardziej czytelna a teraz trzeba wejsc tam po lewej w szkoly rodzenia a jak juz wejdziesz to mozesz tez wybrac szpitale. jakos nie po ludzku jak na fundacje po ludzku ;)
na moim szpitalu jest taki tekst
"Poród z osobą towarzyszącą możliwy we wszystkich salach. Osoba towarzysząca może być obecna w trakcie cesarskiego cięcia (obowiązek posiadania aktualnych badań lekarskich oraz stroju operacyjnego)"
no i fajnie tylko w razie sn nie ma znieczulenia tzn zoo tylko dolargan:/ no i moj ma tylko 1.5/5 serduszek czyli slabo. moj poprzedni mial 4.5/5 ale nie bede jechac 60 km i rodzina tez nie bedzie jezdzic w ta i spowrotem jak i czegos zabraknie albo zapomna.

Ostatnia edycja:
Kamila ze mna byl mąż przy cc bez problemu ale ja rodzilam w UK:tak: bez zadnych opłat:-) chyba umarłabym bez Niego hehe, gratuluje ruchów!!!
Cieszę się razem z Tobą;-) Ja tez chce poczuć już takie porządne ruchy kurcze...

nanulika dalej trzymamy kciuki:tak::tak: mocno :) bedzie dobrze :) jeszcze nie ma @ wiec nadzieja jest:-)

Kasiulka dzieki, jasne, ze mozna wysylac Ci na priva ale moim zdaniem wspolnie powinnysmy ustalać ktory watek idzie do usunięcia:tak:
Bo jak tak kazda bedzie do Ciebie pisała to możemy zostać bez watkow:-D zartuje ;)

Wiecie co, tak mnie kłuje dol brzucha, ze zaraz zwariuje:tak::-:)-:)-(
normalnie zgięta chodze :(

juz to kiedys wrzucalam
Bank informacji - Ogólne - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku
na stronie o konkretnym szpitalu jest napisane co maja ile za co no chyba ze tam badan nie prowadzili, ale u mnie w wiekszosci byli nawet takich malych szpitalach:)
ta strona kiedys byla bardziej czytelna a teraz trzeba wejsc tam po lewej w szkoly rodzenia a jak juz wejdziesz to mozesz tez wybrac szpitale. jakos nie po ludzku jak na fundacje po ludzku ;)
na moim szpitalu jest taki tekst
"Poród z osobą towarzyszącą możliwy we wszystkich salach. Osoba towarzysząca może być obecna w trakcie cesarskiego cięcia (obowiązek posiadania aktualnych badań lekarskich oraz stroju operacyjnego)"
no i fajnie tylko w razie sn nie ma znieczulenia tzn zoo tylko dolargan:/ no i moj ma tylko 1.5/5 serduszek czyli slabo. moj poprzedni mial 4.5/5 ale nie bede jechac 60 km i rodzina tez nie bedzie jezdzic w ta i spowrotem jak i czegos zabraknie albo zapomna.
Fajna ta stronka, tylko szkoda, że nie jest na bieżąco aktualizowana. U nas ordynator zmienił się chyba z 2 lata temu ;-) To może i inne info też już nieaktualne :dry:

a u mnie sa nowe informacje:)tzn z 2010\ale to wszytsko zalezy czy szpital wypelni i odesle ich ankiete:)bo w niektorych widzialam ze nowych danych brak poniewaz szpital nie odeslal tej ankiety

nanulika dopóki nie ma @ to jest nadzieja

Tego się trzymam póki co:)
Trzymam kciuki dalej:rofl:

nanulinka - ja trzymam kciuki za Was do momentu aż nam nie wstawisz zdjęcia bobo!!!! teraz też cały czas !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki,dzięki dzięęęęęki!!!!

oczywiscie trzymam kciuki :) dawan nam znać na bierząco :*

daję,daję! póki co lipa, ale chyba się pospieszyłam...
Nanulinka- czekamy dalej :tak:

Oj jakie to czekanie męczące:) aż własnie przespałam 2 godziny:)

To że dziś wyszedł negatywnie jeszcze nic nie znaczy, poczekaj jeszcze i zrób następny za kilka dni jak @ się nie pojawi ja nadal trzymam kciuki i nie zamierzam ich puścić

Dziewczyny ale mnie dziś plecy bolą, nawet przed komputerem wysiedzieć nie mogę :-(

Jak te Wasze kciuki nie pomogą to ja uż nie wiem co będzie;P

jak bola to połóż się wyciągnij.... może jakiś masaż?:)

Natulinka, mi teraz testy przed spodziewaną @ różnie wychodziły, ba nawet beta na tydzień przed wyszła 4,9, ciąża od 5,5:)

wiem,wiem... w sumie miesiączkę miałam 11.12... a ostatni cykl 33 dni.... (jakieś dłuższe się po poronieniu zrobiły).... tak więc oby nie przyszła!!!
czuje malucha:-):-):-):-):-):-):-):-):-) czuje malucha :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
czuje malucha :-D:-D:-D:-D:-D:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:czuje malucha :wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink::wink:
czuje malucha :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes: ale szaleje :-p:-p:-p:-p:-p:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

cieszę się jak dziecko :)

aaaaale SUUUUUUUPER!!!!
nanulika dalej trzymamy kciuki:tak::tak: mocno :) bedzie dobrze :) jeszcze nie ma @ wiec nadzieja jest:-)

NADZIEJA TO MOJE DRUGIE IMIĘ TERAZ:)

reklama
Do góry