carla81:7681679 pisze:Nie stresuj się zaraz moim pytaniem...chciałam wiedzieć kto ma starszego dzidziusiaHej - ja mialam 14.09 a czemu pytasz?Ja 04.09
![]()
Hehe nie stresuje
No to twoj dzidziek starszy o 10 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
carla81:7681679 pisze:Nie stresuj się zaraz moim pytaniem...chciałam wiedzieć kto ma starszego dzidziusiaHej - ja mialam 14.09 a czemu pytasz?Ja 04.09
![]()
Ja mieszkam w naprawdę chorym kraju. Patrzcie jakie ogłoszenie właśnie znalazłam:\
Pokojowa;
wymagania:
Umowa-zlecenie. Praca polega na sprzątaniu pokoi hotelowych po remoncie: mycie szyb i toalet.
- wykształcenie średnie,
- orzeczenie o niepełnosprawności,
- znajomość j. angielskiego w stopniu komunikatywnym.
CHORE!!
Wykształcenie srednie, niepełnosprawnosć i znajomość jezyka do mysia szyb i toalet(znalazłąm to na stronie urzedu pracy
)
Takie rzeczy psują mi humor![]()
Ja mieszkam w naprawdę chorym kraju. Patrzcie jakie ogłoszenie właśnie znalazłam:\
Pokojowa;
[h=4]wymagania:
Umowa-zlecenie. Praca polega na sprzątaniu pokoi hotelowych po remoncie: mycie szyb i toalet.
- wykształcenie średnie,
- orzeczenie o niepełnosprawności,
- znajomość j. angielskiego w stopniu komunikatywnym.
CHORE!!
:
Wykształcenie srednie, niepełnosprawnosć i znajomość jezyka do mysia szyb i toalet(znalazłąm to na stronie urzedu pracy
)
Takie rzeczy psują mi humor![]()
Może kible są interaktywne i trzeba do nich po angielsku mówić co by się woda spuszczala kto wie?
Zgadzam się ze chore i jakie motywujace do dalszego szukania pracy :-(