KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Hej hej Witam się w Nowym Roku.
U mnie wczoraj przypadkiem zrobila sie mala impreza ktora trwała do 2 . Niezapowiedziani goście i tak wyszło !!
Poszłam spać o 3 bo strasznie mi sie w glowie kręciło (nic nie pilam ) a o 5.25 wstal juz wiktor yh.. ale w sumie od 3 do 5.25 obudzil sie tylko 4 razy jest to dla mnie milym zaskoczeniem Chociaz i tak si enie wyspalam bo spalam tylko 2 godzinki z minutami oczywiscie z przerwami ;p
Zaraz Wiktor z Tata wybywaja w domu a ja ide spać !!!
heh moj m. zazwyczaj spi w pracy bo na nocki tylko chodzi a tak jak jest w domu to juz ledwo sie miescimy
U mnie wczoraj przypadkiem zrobila sie mala impreza ktora trwała do 2 . Niezapowiedziani goście i tak wyszło !!
Poszłam spać o 3 bo strasznie mi sie w glowie kręciło (nic nie pilam ) a o 5.25 wstal juz wiktor yh.. ale w sumie od 3 do 5.25 obudzil sie tylko 4 razy jest to dla mnie milym zaskoczeniem Chociaz i tak si enie wyspalam bo spalam tylko 2 godzinki z minutami oczywiscie z przerwami ;p
Zaraz Wiktor z Tata wybywaja w domu a ja ide spać !!!
kołyskaavo - jesli założę ze wazyłam 50 jak zaszłam w ciążę i niech przytyje 20/25kg przy moim wzroscie 164 to jak na moje oko tez nie bede wyglądała zbyt atrakcyjnie. Podejrzewam, ze tyle nabiore bo sis tak miała. I do tego ten cyc Mi tak nic nie wadzi, teraz juz boje sie spogladac w lustro a co bedzie jak mleka nabiore
Ale jeśli Ci pomoże pomarudzenie, to słucham...
kamila - a co zrobicie z maluchem??? ze spaniem...
jak byl malutki spal w bodziakach a jak nauczyl sie juz sam rozbierac to sie zaczelo;p teraz nawet jak go przykrywamw nocy kołdra to sekunda i się rozkopuje cwaniak.Jak człowiek śpi to spada temperatura ciała i na pewno mu zimno i dlatego się budzi. Dlaczego śpi nago?? Ty go tak od małego nauczyłaś?
mamina- ja też mam małego psiutka- maltanczyka i u mnie bedzie to samo, na jednym reku dzidzius, na drugim drugi "dzidzius" , bo ten pies jest jak moj cien . mam nadzieje, ze nie bedzie zazdrosny.
Kamila- psycholog postawi diagnoze nawet dziecku, ktore nie mowi, sa do tego rózne testy i inne sztuczki
A Twój maż gdzie spi, macie drugie łozko?
A ja sylwka spedzam z brzuszkiem i pieskiem przed TV, wlasnie ogladam niesmiertelna seksmisje
Zjadlam 3 parowki z chrzanem ( nie jadlam od 5 lat, a teraz smakuja jak delicje hahaha), na to paczka nimm2 kwasne żujki i.....zaraz pekne.
Dziewczynki , dołączam sie do zyczeń i .....DO SIEGO ROKU:-), to bedzie piekny i cudowny czas dla nas i naszych dzieciatek !!
heh moj m. zazwyczaj spi w pracy bo na nocki tylko chodzi a tak jak jest w domu to juz ledwo sie miescimy