reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hej hej Witam się w Nowym Roku.
U mnie wczoraj przypadkiem zrobila sie mala impreza ktora trwała do 2 . Niezapowiedziani goście i tak wyszło !!
Poszłam spać o 3 bo strasznie mi sie w glowie kręciło (nic nie pilam :) ) a o 5.25 wstal juz wiktor yh.. ale w sumie od 3 do 5.25 obudzil sie tylko 4 razy jest to dla mnie milym zaskoczeniem :) Chociaz i tak si enie wyspalam bo spalam tylko 2 godzinki z minutami oczywiscie z przerwami ;p
Zaraz Wiktor z Tata wybywaja w domu a ja ide spać !!!

avo - jesli założę ze wazyłam 50 jak zaszłam w ciążę i niech przytyje 20/25kg przy moim wzroscie 164 to jak na moje oko tez nie bede wyglądała zbyt atrakcyjnie. Podejrzewam, ze tyle nabiore bo sis tak miała. I do tego ten cyc:baffled: Mi tak nic nie wadzi, teraz juz boje sie spogladac w lustro a co bedzie jak mleka nabiore:szok:
Ale jeśli Ci pomoże pomarudzenie, to słucham...

kamila - a co zrobicie z maluchem??? ze spaniem...
kołyska :)

Jak człowiek śpi to spada temperatura ciała i na pewno mu zimno i dlatego się budzi. Dlaczego śpi nago?? Ty go tak od małego nauczyłaś?
jak byl malutki spal w bodziakach a jak nauczyl sie juz sam rozbierac to sie zaczelo;p teraz nawet jak go przykrywamw nocy kołdra to sekunda i się rozkopuje cwaniak.
mamina- ja też mam małego psiutka- maltanczyka i u mnie bedzie to samo, na jednym reku dzidzius, na drugim drugi "dzidzius" , bo ten pies jest jak moj cien :rofl2:. mam nadzieje, ze nie bedzie zazdrosny.

Kamila- psycholog postawi diagnoze nawet dziecku, ktore nie mowi, sa do tego rózne testy i inne sztuczki ;)
A Twój maż gdzie spi, macie drugie łozko?

A ja sylwka spedzam z brzuszkiem i pieskiem przed TV, wlasnie ogladam niesmiertelna seksmisje :laugh2:
Zjadlam 3 parowki z chrzanem ( nie jadlam od 5 lat, a teraz smakuja jak delicje hahaha), na to paczka nimm2 kwasne żujki i.....zaraz pekne.

Dziewczynki , dołączam sie do zyczeń i .....DO SIEGO ROKU:-), to bedzie piekny i cudowny czas dla nas i naszych dzieciatek !!

heh moj m. zazwyczaj spi w pracy bo na nocki tylko chodzi a tak jak jest w domu to juz ledwo sie miescimy :)

reklama
Kamila - to spanie Wiktora jest przerazające:szok: jak Ty funkcjonujesz???

Kasia - odeśpij sobie teraz, nocki wspolczuje:dry:

Mi też takiej imprezy było trzeba jaką mielismy:tak: We dwoje, poprzytulac i spac;-)
Chociaz do konca nie byłam pewna czy nam przykro nie bedzie albo cos, P nawet pytał czy cos szykujemy na szybkiego, ale nieeee:no:
W majtkach w domu tak chciałam:cool2::cool2:

Wyczytalam że w ciagu następnych 4tyg nasze bobo powiekszy swoją masę ok 6 razy. Do tej pory powinno nam sie przytyć połowę calej wagi ciazowej. Bobi jest wielkosci dłoni i juz słyszy a nawet potrafi sie wystraszyć hałasu. Pomyślcie za 5mcy bedziemy rodzic aaaaaaa

a właśnie leże i myśle o głupotach... i sie zasranawiam kiedy te półciązy zleciało :szok: i czy drugie pół leci szybciej czy wolniej, ale chyba szybciej...

a właśnie leże i myśle o głupotach... i sie zasranawiam kiedy te półciązy zleciało :szok: i czy drugie pół leci szybciej czy wolniej, ale chyba szybciej...

zdecydowanie szybciej bo ciekawiej :) dzieci coraz większe bardziej rozbrykane brzuchy coraz większe i wogóle fajniej moim zdaniem. Brzuch mi urósł !!! ciekawe czy coś przytyłam. Jutro gin. to sie dowiem ;p

ide spac !! ale super w koncu cisza i spokój .. pewnie godzinka i wstane bo nie jestem przyzwyczajona do dluzszego snu ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no ja w srode mam usg i az sie troche boje...
tzn żeby nie było z chłopca tez sie ucieszę jakby co, oczywiscie ze siurka kocham jakby nie było ale poprostu definitywnie moje marzenie o córce pojdzieee .. :sorry:
no ale co ma byc to będzie:cool2:

latam po kanałach szukając czegos sensownego i zatrzymałam sie na opowiesci o mężczyznie ważącym 460kg:szok::szok::szok: myslałam, ze to niemozliwe:no:

Najlepszego w Nowym Roku!!! :-)
Ciekawa jestem jaką ten nasz gamoniowaty pies zrobi minę w czerwcu jak przyjedzie nowy członek stada :happy2::happy2:
No ja też - Wy jużmacie dzieci, więc może jednego dodatkowego nie zauważy ;-) U nas to dopiero będzie zmiana.:sorry:

A oprócz moich 4kg u mojego gina jest waga, która dodaje 2kg:wściekła/y::wściekła/y:
U mojego też jakoś tak przekłamuje na plus :dry:
Ja póki co mam jakieś 2,5 kg na plusie i mam nadzieję, że nie nadrobię pod koniec ciąży.

My sylwestra spędziliśmy trochę z rodziną, trochę u znajomych. O północy byliśmy nad jeziorkiem na pokazie fajerwerków, ale szału nie było... Objadłam się niesamowicie i po picolo zrobiło mi się niedobrze :eek: Wróciliśmy do domu ok 2.
Ale fajnie obudzić się w Nowy Rok bez kaca ;-)

reklama
Tak jak pisałam mój orzech wypina mi sie co jakis czas z którejs strony i autentycznie czuje po poziomej długosci brzucha na dole ze jest coraz dłuzszy. A którys dzien jak mam takie cos, to czuje jakby mi glut gniotł jajniki i ciagnął tam za jekies kable:eek: Nie jest to moze jakis drastyczny ból, ale przyjemne to tez nie jest.. ma ktos cos podobnego???

Do góry