reklama
asiia_
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Ja tak szybko, bo pisze z pracy. Bylam dzis na usg i moge potwierdzić juz na 100% bedziemy mieli chlopaka strasznie sie ciesze
Teraz tylko trzeba na zwolnienie isc i mozna szalec na wyprzedazach i wreszcie bedzie czas zeby wiecej sie udzielac na forum
Miłego dnia
ja rowniez gratuluje i zazdroszcze parki
hihi wiecie co wczoraj M jak przyszedl z pracy to powiedzial ze widzial taka mala dziewczynke na oko w wieku Kubusia, i mowi ze miala czarne wloski, rozowa sukieneczke i rozowe baletki, i tak stanela spojrzala na niego i zaczela sie cieszyc jak cholera ,to pierwszy raz w zyciu pomyslal,ze jednak moglby miec dziewczynke
wczesniej bylo kategoryczne nie jesli o to chodzi chlopczyk i koniec !! zadnych bab hihi
tialana
ja rowniez gratuluje i zazdroszcze parki
hihi wiecie co wczoraj M jak przyszedl z pracy to powiedzial ze widzial taka mala dziewczynke na oko w wieku Kubusia, i mowi ze miala czarne wloski, rozowa sukieneczke i rozowe baletki, i tak stanela spojrzala na niego i zaczela sie cieszyc jak cholera ,to pierwszy raz w zyciu pomyslal,ze jednak moglby miec dziewczynke
wczesniej bylo kategoryczne nie jesli o to chodzi chlopczyk i koniec !! zadnych bab hihi
Chyba Ci mężczyzna dorasta ;-)
buziak
Cześć dziewczyny
Ja tak szybko, bo pisze z pracy. Bylam dzis na usg i moge potwierdzić juz na 100% bedziemy mieli chlopaka strasznie sie ciesze
gratuluje! to chyba przewagę panow mamy poki co???
heheh. ja mam Hasimoto Nie mam wola tylko z mała tarczycęSą dwa rodzaje Hashi- przy ejdnym wole, przy drugim za mała tarczycanie mam wytrzeszczu, choć oczy mam olbrzymie, ale od urodzeniaNogi mi puchną,a le tylko jak duzo siedzęDoskierają mi tylko czasem obajwy jak przy zwykłej niedoczyności
cholera
musicie dziewczyny o mnie wiedziec jedno... mam niesamowitą skłonność do gaf niestety...
avo - nie pisałam tego jako tako osobowo.. tylko, ze mnie to przeraza jak czytam o tych wszystkich dolegliwosciach...
W takim razie pewnie muszę następnym razem o tym nie zapomnieć powiedzieć, babce samej nie przyjdzie to do głowy bo nosze soczewki a dla mnie moja wada to tak oczywista sprawa że często przy wywiadzie lekarskim zapominam o niej wspomnieć
chyba czas na karteczkę ;-)
coś frekwencja na forum spadła... ma to jakis związek z sylwkiem???;-) Przeszło mi juz jako tako to zmęczenie i coraz dłuzej siedze wieczorami, za to rano spię do 10 i moje dzieci tez
Odnosnie dzieci to powiem Wam, ze po dzieciach widać kto w domu rządzi!!!! Smiać mi sie chce jak chłopaki skarżą do mnie na tatusia, ze im np picia nie wlał albo czekoladki nie sięgnął
Hierarchia w domu musi byc!!!
Ja na P tez jestem dzis zła, bo kupiłam czapeczkę dla dzidziola a on ja gdzies wsadził i nie wie gdzieeeeee
asiia
ale fajnie, będziesz miała parkę! gratuluję pisiorka
katrina
mąż się spisał na medal!
Ja dziś postanowiłam dzień spędzić pod kołdrą wygrzewając moje stare kości, bardzo pomaga mi na kręgosłup ten pas grzejący (taki w stylu termoforu) ale zastanawiam się czy nie muszę jakoś uważać, bo to jest dość gorące, przykładam wprawdzie z tyłu na krzyżu ale czy to może być niebezpieczne takie nagrzewanie w ciąży?? wiem ,że gorące kąpiele i opalanie są niebezpieczne, a taki piecyk na krzyżu jakby od tyłu fasolki?? jak myślicie?
katrina
mąż się spisał na medal!
Ja dziś postanowiłam dzień spędzić pod kołdrą wygrzewając moje stare kości, bardzo pomaga mi na kręgosłup ten pas grzejący (taki w stylu termoforu) ale zastanawiam się czy nie muszę jakoś uważać, bo to jest dość gorące, przykładam wprawdzie z tyłu na krzyżu ale czy to może być niebezpieczne takie nagrzewanie w ciąży?? wiem ,że gorące kąpiele i opalanie są niebezpieczne, a taki piecyk na krzyżu jakby od tyłu fasolki?? jak myślicie?
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Ale nie ma pewności, najlepiej jak pójdziesz do lekarza i on sam cie zbada bo ja diagnozy postawić nie mogę ;-) jeżeli to będzie to, to nie ma się czym martwić bo to nie jest groźne więc nie powinnaś się martwić
Oczywiście, ze to sprawdze u lekarza. Groźne nie jest, ale strasznie wku.....ące. Moze też byc z niedobory wit. B12. Moze wystarczy zazywać.
Bylam dzis na usg i moge potwierdzić juz na 100% bedziemy mieli chlopaka strasznie sie ciesze
Gratuluje, i chyba póki co chłopcy górą :-)
Ja dopiero wstałam buuuu, a mialam jechac na zakupy.
mamina karierowiczka
Karamija ja tez robie sobie dzien lozkowy....maz zrobil sniadanie do łóżka-tost z serem+herbate z cytryna. Zjadlam i zakopalam sie w lozku, za oknem deszcz. Obok mnie lezy pies i biala czekolada z truskawkami, po lewej horror mezowy po prawej moj romantyk....chyba sięgnę po horror
Dzis znów cały dzień spędzę sama :/ maz wroci najpredzej 1a w nocy
Chcę poczuc już dzidziola buuu
Dzis znów cały dzień spędzę sama :/ maz wroci najpredzej 1a w nocy
Chcę poczuc już dzidziola buuu
asiia_
asiia
katrina
mąż się spisał na medal!
Chcialabym parke hehehe
niestety nie jest mi to dane jak widac
karamija gapo hihi ja bede miala dwoch kolejnych chlopaczkow ,co sie rowna trzem synkom w domku hihihi ;-)
no ale moze kiedys w przyszlosci jeszcze jakas cipeczka sie u Nas pojawi ;P ,nigdy nic nie wiadomo
gratuluje! to chyba przewagę panow mamy poki co???
cholera
musicie dziewczyny o mnie wiedziec jedno... mam niesamowitą skłonność do gaf niestety...
avo - nie pisałam tego jako tako osobowo.. tylko, ze mnie to przeraza jak czytam o tych wszystkich dolegliwosciach...
ja nie odebrałam tego osobiscieRaczej chciałam Cię pocieszyć,że nawet jak się ma Hasi to się nie ma tych objawówZnam wiele osób z Hasimoto i żadna nie ma akurat tych objawów, o których pisałaś- takze spokojnie. Wytrzeszcz to raczej przy Gravsie Basedowie , ale tez rzadko Trzeba bardzo zaniedbać chorobę by doszło do takich zmian Poza tym uwązam, że nie masz Hasimoto
Ja w ogóle jestem dziwnym przypadkiem, bo te przeciwciała u mnei wynoszą 0, mimo to zdiagnozowano u mnei Hasimoto z powodu za małej tarczycy........
a co do GAF to ja tez mam taki dar
Ania , gratuluję synusia
Ja mam usg 9 stycznia i dowiem się ckogo tam pod sercem noszę
Co do imion dla chłopców to mamy 5 propozycji: Bruno, Leonard. Antoni, Julian i Gabriel
Dziewcyznki:Julianna, Helena, Amelia, Emilia, Maria, Joanna, Gabriela, Natalia- hahaha dużo tego....
ja licze na drugą cipeczkę
A ja przez ostatnie dwa dni utyłam 1, 5 kilo!
Takze juz 3 na plusie....nie jestem z tego zadowolona
Ostatnia edycja:
reklama