reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Cześć dziewczyny

Ja tak szybko, bo pisze z pracy. Bylam dzis na usg i moge potwierdzić juz na 100% bedziemy mieli chlopaka:) strasznie sie ciesze:)

Teraz tylko trzeba na zwolnienie isc i mozna szalec na wyprzedazach i wreszcie bedzie czas zeby wiecej sie udzielac na forum :)

Miłego dnia:)

ja rowniez gratuluje :) i zazdroszcze parki :tak:

hihi wiecie co wczoraj M jak przyszedl z pracy to powiedzial ze widzial taka mala dziewczynke na oko w wieku Kubusia, i mowi ze miala czarne wloski, rozowa sukieneczke i rozowe baletki, i tak stanela spojrzala na niego i zaczela sie cieszyc jak cholera ,to pierwszy raz w zyciu pomyslal,ze jednak moglby miec dziewczynke :tak:
wczesniej bylo kategoryczne nie jesli o to chodzi :tak:chlopczyk i koniec !! zadnych bab hihi

ja rowniez gratuluje :) i zazdroszcze parki :tak:

hihi wiecie co wczoraj M jak przyszedl z pracy to powiedzial ze widzial taka mala dziewczynke na oko w wieku Kubusia, i mowi ze miala czarne wloski, rozowa sukieneczke i rozowe baletki, i tak stanela spojrzala na niego i zaczela sie cieszyc jak cholera ,to pierwszy raz w zyciu pomyslal,ze jednak moglby miec dziewczynke :tak:
wczesniej bylo kategoryczne nie jesli o to chodzi :tak:chlopczyk i koniec !! zadnych bab hihi

Chyba Ci mężczyzna dorasta ;-)

Cześć dziewczyny

Ja tak szybko, bo pisze z pracy. Bylam dzis na usg i moge potwierdzić juz na 100% bedziemy mieli chlopaka:) strasznie sie ciesze:)

gratuluje! to chyba przewagę panow mamy poki co??? :tak:

heheh. ja mam Hasimoto:) Nie mam wola tylko z mała tarczycę:)Są dwa rodzaje Hashi- przy ejdnym wole, przy drugim za mała tarczyca:)nie mam wytrzeszczu, choć oczy mam olbrzymie, ale od urodzenia:)Nogi mi puchną,a le tylko jak duzo siedzę:)Doskierają mi tylko czasem obajwy jak przy zwykłej niedoczyności:)

cholera:baffled:

musicie dziewczyny o mnie wiedziec jedno... mam niesamowitą skłonność do gaf :baffled: niestety...
avo - nie pisałam tego jako tako osobowo.. tylko, ze mnie to przeraza jak czytam o tych wszystkich dolegliwosciach... :tak:

W takim razie pewnie muszę następnym razem o tym nie zapomnieć powiedzieć, babce samej nie przyjdzie to do głowy bo nosze soczewki a dla mnie moja wada to tak oczywista sprawa że często przy wywiadzie lekarskim zapominam o niej wspomnieć

chyba czas na karteczkę :tak: ;-)

coś frekwencja na forum spadła... ma to jakis związek z sylwkiem???;-) Przeszło mi juz jako tako to zmęczenie i coraz dłuzej siedze wieczorami, za to rano spię do 10:szok: i moje dzieci tez:szok::szok:
Odnosnie dzieci to powiem Wam, ze po dzieciach widać kto w domu rządzi!!!!:cool::cool: Smiać mi sie chce jak chłopaki skarżą do mnie na tatusia, ze im np picia nie wlał albo czekoladki nie sięgnął:tak:
Hierarchia w domu musi byc!!!:cool2:

Ja na P tez jestem dzis zła, bo kupiłam czapeczkę dla dzidziola a on ja gdzies wsadził i nie wie gdzieeeeee:baffled: :wściekła/y:

asiia

ale fajnie, będziesz miała parkę! gratuluję pisiorka :)

katrina

mąż się spisał na medal!

Ja dziś postanowiłam dzień spędzić pod kołdrą wygrzewając moje stare kości, bardzo pomaga mi na kręgosłup ten pas grzejący (taki w stylu termoforu) ale zastanawiam się czy nie muszę jakoś uważać, bo to jest dość gorące, przykładam wprawdzie z tyłu na krzyżu ale czy to może być niebezpieczne takie nagrzewanie w ciąży?? wiem ,że gorące kąpiele i opalanie są niebezpieczne, a taki piecyk na krzyżu jakby od tyłu fasolki?? jak myślicie?

Ale nie ma pewności, najlepiej jak pójdziesz do lekarza i on sam cie zbada bo ja diagnozy postawić nie mogę ;-) jeżeli to będzie to, to nie ma się czym martwić bo to nie jest groźne więc nie powinnaś się martwić

Oczywiście, ze to sprawdze u lekarza. Groźne nie jest, ale strasznie wku.....ące:-p. Moze też byc z niedobory wit. B12. Moze wystarczy zazywać.

Bylam dzis na usg i moge potwierdzić juz na 100% bedziemy mieli chlopaka:) strasznie sie ciesze:)

Gratuluje, i chyba póki co chłopcy górą :-)

Ja dopiero wstałam buuuu, a mialam jechac na zakupy.

Karamija ja tez robie sobie dzien lozkowy....maz zrobil sniadanie do łóżka-tost z serem+herbate z cytryna. Zjadlam i zakopalam sie w lozku, za oknem deszcz. Obok mnie lezy pies i biala czekolada z truskawkami, po lewej horror mezowy po prawej moj romantyk....chyba sięgnę po horror :)
Dzis znów cały dzień spędzę sama :/ maz wroci najpredzej 1a w nocy

Chcę poczuc już dzidziola buuu

asiia

ale fajnie, będziesz miała parkę! gratuluję pisiorka :)

katrina

mąż się spisał na medal!

Ja dziś postanowiłam dzień spędzić pod kołdrą wygrzewając moje stare kości, bardzo pomaga mi na kręgosłup ten pas grzejący (taki w stylu termoforu) ale zastanawiam się czy nie muszę jakoś uważać, bo to jest dość gorące, przykładam wprawdzie z tyłu na krzyżu ale czy to może być niebezpieczne takie nagrzewanie w ciąży?? wiem ,że gorące kąpiele i opalanie są niebezpieczne, a taki piecyk na krzyżu jakby od tyłu fasolki?? jak myślicie?

Chcialabym parke hehehe:tak:
niestety nie jest mi to dane jak widac :tak:
karamija gapo hihi ja bede miala dwoch kolejnych chlopaczkow ,co sie rowna trzem synkom w domku hihihi ;-)
no ale moze kiedys w przyszlosci jeszcze jakas cipeczka sie u Nas pojawi ;P ,nigdy nic nie wiadomo ;)

gratuluje! to chyba przewagę panow mamy poki co??? :tak:

cholera:baffled:

musicie dziewczyny o mnie wiedziec jedno... mam niesamowitą skłonność do gaf :baffled: niestety...
avo - nie pisałam tego jako tako osobowo.. tylko, ze mnie to przeraza jak czytam o tych wszystkich dolegliwosciach... :tak:

ja nie odebrałam tego osobiscie:)Raczej chciałam Cię pocieszyć,że nawet jak się ma Hasi to się nie ma tych objawów:)Znam wiele osób z Hasimoto i żadna nie ma akurat tych objawów, o których pisałaś- takze spokojnie. Wytrzeszcz to raczej przy Gravsie Basedowie , ale tez rzadko:) Trzeba bardzo zaniedbać chorobę by doszło do takich zmian:) Poza tym uwązam, że nie masz Hasimoto:)
Ja w ogóle jestem dziwnym przypadkiem, bo te przeciwciała u mnei wynoszą 0, mimo to zdiagnozowano u mnei Hasimoto z powodu za małej tarczycy........

a co do GAF to ja tez mam taki dar:)

Ania , gratuluję synusia:)

Ja mam usg 9 stycznia i dowiem się ckogo tam pod sercem noszę:)

Co do imion dla chłopców to mamy 5 propozycji: Bruno, Leonard. Antoni, Julian i Gabriel:)

Dziewcyznki:Julianna, Helena, Amelia, Emilia, Maria, Joanna, Gabriela, Natalia- hahaha dużo tego....

ja licze na drugą cipeczkę:)

A ja przez ostatnie dwa dni utyłam 1, 5 kilo!

Takze juz 3 na plusie....nie jestem z tego zadowolona:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry