reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja mam usg 9 stycznia i dowiem się ckogo tam pod sercem noszę:)

Co do imion dla chłopców to mamy 5 propozycji: Bruno, Leonard. Antoni, Julian i Gabriel:)

Dziewcyznki:Julianna, Helena, Amelia, Emilia, Maria, Joanna, Gabriela, Natalia- hahaha dużo tego....

ja licze na drugą cipeczkę:)

A ja przez ostatnie dwa dni utyłam 1, 5 kilo!

Takze juz 3 na plusie....nie jestem z tego zadowolona:)

To mamy nadzieję poznać płeć tego samego dnia :-) Ja też mam nadzieję na córcię, ale to dlatego że chciałabym parkę :tak: Mam nadzieję, ze dzidzi nie będzie się chować jak ostatnio :-D

Myślałam tez o Brunonie, ale z n na końcu :-)

Co do wagi to na nią nie wchodzę. Wiem że tyję, a tego ile wiedzieć nie musze :-p

reklama
chyba czas na karteczkę :tak: ;-)
Z karteczką to ja już raz byłam ale tego nie zapisałam :errr:

Oczywiście, ze to sprawdze u lekarza. Groźne nie jest, ale strasznie wku.....ące:-p. Moze też byc z niedobory wit. B12. Moze wystarczy zazywać.

Gratuluje, i chyba póki co chłopcy górą :-)

Ja dopiero wstałam buuuu, a mialam jechac na zakupy.

Pamiętam jaka babcia chodziła wkurzona a dziadek jej dogadywał że na starość tańczyć po nocach się jej zachciewa

Ostatnia edycja:
gratuluje kolejnego chłopaczka

My na usg połówkowe idziemy 12 stycznia i wtedy pewnie poznamy płeć, tylko dwa tygodnie....aż dwa ;)

ja nie odebrałam tego osobiscie:)Raczej chciałam Cię pocieszyć,że nawet jak się ma Hasi to się nie ma tych objawów:)Znam wiele osób z Hasimoto i żadna nie ma akurat tych objawów, o których pisałaś- takze spokojnie. Wytrzeszcz to raczej przy Gravsie Basedowie , ale tez rzadko:) Trzeba bardzo zaniedbać chorobę by doszło do takich zmian:) Poza tym uwązam, że nie masz Hasimoto:)
Ja w ogóle jestem dziwnym przypadkiem, bo te przeciwciała u mnei wynoszą 0, mimo to zdiagnozowano u mnei Hasimoto z powodu za małej tarczycy........

a co do GAF to ja tez mam taki dar:)

Ania , gratuluję synusia:)

Ja mam usg 9 stycznia i dowiem się ckogo tam pod sercem noszę:)

Co do imion dla chłopców to mamy 5 propozycji: Bruno, Leonard. Antoni, Julian i Gabriel:)

Dziewcyznki:Julianna, Helena, Amelia, Emilia, Maria, Joanna, Gabriela, Natalia- hahaha dużo tego....

ja licze na drugą cipeczkę:)

A ja przez ostatnie dwa dni utyłam 1, 5 kilo!

Takze juz 3 na plusie....nie jestem z tego zadowolona:)

Basedow to bardziej w stronę nadczynnosci, czyli niewykluczone że mi bedzie dane szersze spojrzenie na świat:baffled:
Moj mąż chciałby mieć z Tobą syna:cool2::cool2: byście mieli Bruna i Gabrysia;-)

A co do tych cipek to nie bądz zachłanna !!! nie zajmuj nam statystyk:-p

Ostatnia edycja:
Basedow to bardziej w stronę nadczynnosci, czyli niewykluczone że mi bedzie dane szersze spojrzenie na świat:baffled:
Moj mąż chciałby mieć z Tobą syna:cool2::cool2: byście mieli Bruna i Gabrysia;-)

A co do tych cipek to nie bądz zachłanna !!! nie zajmuj nam statystyk:-p

no Basedow ponoć gorszy:( w ogóle nadczynosc gorsza niż neidoczynność....
a co do Cipek to jestem zachłanna na cipki- hahahaha, ale Tobie by sie w domu przydała taka mała cipeczka:)

Karmija- ja też własnie o Brunonie myślałam:)

no to 9 stycznia bedziemy miały czym się dzielić:)

delwer- no ja tez musze czekac :(
i to jeszcze dluzej, bo do 16stycznia buuu
nie wiem czy to bedzie juz polowkowe? to bylby to wtedy dokladnie 18tydzien to chyba za wczesnie ehh a kto wie, czy wtedy wstydek sie okdryje przed nami ;)

Ja dzis zakupilam czerwone gatki dla siebie i meza :tak:
Tu taka tradycja, ze na sylwestra zaklada sie czerwona bielizne, by przyniosla pomyslny nowy rok :tak:
Zawsze bojkotowalam te tradycje, ale w tym roku chyba ubiore sie w czerwien od stop do glow hihihih, jak ma pomoc, to czemu nie.. ;-)
U nas sylwester w domu, potem moooze wyjdziemy zlozyc zyczenia i szybko do domku, bo ostatnim czasem znow mam napady sennosci :baffled:

Dzis piatek, tesciowa znow szykuje rybia zemste na obiad :baffled:
Chyba odcisnie to na mnie jakies pietno na reszte zycia :wściekła/y:

o mi też się Bruno podoba i Leonard i Helenka też :) ale obawiam się że małż się postuka po głowie na te 2 pierwsze, dla dziewczynki małż wyszedł z propozycją Vivienne ale mi ciężko to przetrawić..

reklama
Do góry