reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

no to poczekam z martwieniem się :-)

nanulinka - witaj! poprzeglądałam sobie ten twój meblowy świat i powiem Ci, ze podoba mi sie - najbardziej kuchnia!!! Ale ze jest otwarta i w ciągłej kolorystyce z pokojem to az sie tam gdzies prosi o jakis czerwony akcent!!! Widać, ze to kochasz, ja remont nie powiem, sprawiał mi frajde ale czasem miałam juz serdecznie dosc wszystkiego. Zwłaszcza jesli na cos sie nastawiłam a okazywało sie ze technicznie cos nie pasuje:wściekła/y: i w kółko po sklepach..
teraz bede meblowac góre i az mi sie nie chce myslec bo wiem, ze oprocz frajdy to i wkurw nie raz bierze:happy2:

Albo miałam opory w rodzaju mąż - jak usłyszał ze kupuje czerwone makarony to w podobnym kolorze była jego twarz. jest strasznym tradycjonalista i dla niego najlepiej takie białe jak u mamy:baffled: A ze narazie staram sie myslec praktycznie i licze siły na zamiary to wiem, ze pewne moje pomysły musza poczekac na to az dzieci wyrosna z wylewania, czekoladowych nieumytych łapek itp tak wiec dywan mamy brązowy w ciapki - NIE MOJ TYP, ale naprawde nie widac na nim nic!!! Naroznik z ekoskóry tylko z mysla o dzieciach - biore szmatke i nie ma sladu po kakao, kinderku czy delicji. wiec narazie jestem w kolorze brąz, ale jak tylko chołota podrosnie to np teraz mi sie podobało czarno szaro z czerwonym akcentem...

reklama
My niedawno wrocilismy z kolejnych zakupow i ja juz padam ..... ze tak powiem na twarz :baffled:
wiec proszee wybaczcie ze juz dzis nikomu nie poodpisuje ... :tak:

Uciekam lulaaaac ;-).... i tylko o tym teraz marze:tak:

Dobrej Nocki Mamusie

hej hej
ja bylam dzis u gin kontrolnie, odnosnie mojej wady wzroku (-4.5) i porodu - kazala mi isc do okulisty na badanie dna oka... na usg sie umowilam 20 stycznia, jeszcze tyle czasu....

pozniej poszlam na wyprzedaze, kupilam sobie ze 4 bluzki takie bardziej ciazowe i nowy stanik bez fiszbin bo umieram od nich ostatnio... wyprzedaze faktycznie calkiem korzystne:))
bylam tez na dzialach dzieciecych i w mothercare, przeceny tez sa ale niestety jakos malo ciekawe te ubranka unisex, juz bym chciala znac plec!!!!

acha i zaraz wklejam moj brzuszek na watek:)

nanulika sliczne mieszkanie, cudowny pomysl z choinka, chyba wykorzystam w przyszlym roku :)

Ostatnia edycja:
Ja gdzieś czytałam że w ciąży śpiąc na prawym boku odcina się dopływ krwi do łożyska i blokuję się przepływ krwi do nóg bo łożysko naciska na aortę... dlatego ja tylko na lewym, boję sie nawet przekrecic na chwilę na prawy.... może z tąd te niespokojne nogi??:szok:

Ja się dziś strasznie czułam wpieniłam się przez bratową i jej niwychowane dzieci.. i po tym wszystkim tak mi brzuchal twardniał że chodziłam zgięta... jak się uspokoiłam wszystko mineło.... Wrrrr nienawidzę tej panny a raczej jej tępego myślenia o życiu...

no to dzisiaj ja pierwsza:-)

nie moge spać wiec sobie latam po necie i zaraz poczytam wasze zaległe posty, a później kawka i szykowanie się do pracy - czyli standard

Ja się witam dosyć wcześnie jak na mnie w ostatnim zasie

tialana- kurcze, to chyba to. Wyraźnie jest napisane, ze syndrom moze sie pojawić w ciazy. cholerka :szok:

Zespol niespokojnych nog objawy leczenie - poradnia.pl

nanulika- piekne zmiany, wszystko wysmakowane i pasujace. Bardzo mi sie podoba, choc ja wole styl glamour polaczony z "babcinym" hahaha

Ale nie ma pewności, najlepiej jak pójdziesz do lekarza i on sam cie zbada bo ja diagnozy postawić nie mogę ;-) jeżeli to będzie to, to nie ma się czym martwić bo to nie jest groźne więc nie powinnaś się martwić

hej hej
ja bylam dzis u gin kontrolnie, odnosnie mojej wady wzroku (-4.5) i porodu - kazala mi isc do okulisty na badanie dna oka... na usg sie umowilam 20 stycznia, jeszcze tyle czasu....

pozniej poszlam na wyprzedaze, kupilam sobie ze 4 bluzki takie bardziej ciazowe i nowy stanik bez fiszbin bo umieram od nich ostatnio... wyprzedaze faktycznie calkiem korzystne:))
bylam tez na dzialach dzieciecych i w mothercare, przeceny tez sa ale niestety jakos malo ciekawe te ubranka unisex, juz bym chciala znac plec!!!!

acha i zaraz wklejam moj brzuszek na watek:)

nanulika sliczne mieszkanie, cudowny pomysl z choinka, chyba wykorzystam w przyszlym roku :)

A nie wiesz jak to jest z plusowcami? Ja mam +4.0 i +4.5 a zapomiałam zapytać ostatnio moją gin i nie wiem czy się już zapisać do okulisty, tam się strasznie długo czeka na wizytę

reklama
Dzien dobry! :)

agaundpestka
- super wiesci :) mnie chyba smyranie minelo, bo dzis rano mnie salto obudzilo, myslalam, ze mi jelita wysadza :baffled: a to chyba nie jelita pod pepkiem sie ma...

mlodak- bardzo sie ciesze :tak: oszczedzaj sie!

nanulinka
- super wystroj, mam te sama kolorystyke, poki co czern biel i szarosci, planuje przelamac je limonka, juz od dawna choruje ma taki zestaw :tak: w zasadzie kroluje w calym domu, procz sypialni, gdzie poszlam w beze i cappuccino. Ja uwielbiam kolory i malarze mieli ze mna trzy swiaty hihihi, ale dali rade :tak:

katrina- super nakrycie! wypozycz mi prosze swojego meza, by dal nauki mojemu :dry:

Do góry