tialana
Fanka BB :)
Mam tak samo od kilku dni i dziś wieczorem zauważyłam gdzie poszło moje obżarstwo świąteczne, wierzcie albo nie ale spełniło się marzenie wielu kobiet, poszło w cyckino wlasnie co z tymi piersiami znowu? jak tylko przyszlam z pracy musialam stanik zrzucic, ale ulga!!!!
jezeli czujemy ruchy dziecka - mowie o pozniejszej ciąży gdzie kazda matka juz czuje - to wiadomo, ze z dzieckiem wszystko dobrze. Jezeli cos by mnie nie pokoiło to i tak sama nie postawie diagnozy tylko albo ide do gina albo do szpitala i tam mam fachową diagnozę.
Wydaje mi sie że biznes gadżeciarski kwitnie zwłaszcza gdy grupą docelową stają sie przyszli rodzice..
Zgadzam się z tym choć sama się zastanawiałam nad kupnem tego detektora przez pewien czas ale doszłam do wniosku że one zazwyczaj wykrywają tętno płodu od ok 12 tygodnia a to już blisko pierwszych ruchów i stwierdziłam że nie ma to sensu a pieniążki wolę wydać na coś innego dla dzidziusia.
A to że różne firmy chcą zbijać kokosy na rodzicach którzy chcą nieba swojemu dziecku przychylić to niestety gorzka prawda i jedyne co nas ratuje to rozsądek i trzeba się pilnować żeby go przy zakupach nie stracić ;-)