reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
ojjj a mi się zdarza w nocy nawet po 3 razy wstawać do toalety :-(
sicilpol
Ma-Ma!
ja probuje trzymac sie tej prawej strony, ale potem mi sie nudzi i chcialabym na lewa
Chyba sobie zamuruje, albo jakies pinezki wepne
Ale spicie grzeczni z nogami zlaczonymi (hihih bez podtekstow) czy ten np prawa podkurczacie i wtedy spicie na prawoboku?
Bo ja bym najchetniej podkurczyla ale wtedy troche mi brzuch uciska (prawy bok) i nie wiem czy to jednak jest tak dobre?
Chyba sobie zamuruje, albo jakies pinezki wepne
Ale spicie grzeczni z nogami zlaczonymi (hihih bez podtekstow) czy ten np prawa podkurczacie i wtedy spicie na prawoboku?
Bo ja bym najchetniej podkurczyla ale wtedy troche mi brzuch uciska (prawy bok) i nie wiem czy to jednak jest tak dobre?
buziak
Fanka BB :)
ojjj a mi się zdarza w nocy nawet po 3 razy wstawać do toalety :-(
na początku potrafiłam sikać co godzinę Teraz widze, ze po herbacie ganiam jak szalona
Dzień dobry! :-)
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Weszłam rano na wagę - kilogram do przodu Może jutro będzie mniej ;-)
U nas niby po świętach, ale jakby jeszcze trwały. M ma wolne do 17 stycznia, a jutro przyjeżdża moja siora z małym. Więc balujemy dalej ;-) Będę miała z kim pikolo na sylwka wypić
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
Matko, gdzieś TY to wyczytała? Pierwsze słyszę! Nie dziwię się, że spać nie możesz skoro cały czas się kontrolujesz, czy pozycja aby na pewno jest odpowiednia... Z tym rogalem myślałam, że chodzi tylko o wygode...A ja znow spac nie moge
Niewygodnie mi, naczytalam sie o pozycjach do spania i nic nie kumam z tego.
Wszedzie czytam, znajdz swoja, jest wiele, aleeeee nie na lewo, nie na wznak, nie na brzuchu... no to rzeczywiscie wiele
Wiele, ale jak cos tam, to ci uciska zyle glowna, jak cos, to macice
No pieknie, to w koncu jak spac???
Ja do tej pory spalam sobie blogo z jedna noga zgieta, tak na pol boku, ale naczytalam sie o tej macicy i niedotlenieniu
Moj Ty jedyny, zwariowac mozna
Dzisiaj ide po ten rogal
Weszłam rano na wagę - kilogram do przodu Może jutro będzie mniej ;-)
U nas niby po świętach, ale jakby jeszcze trwały. M ma wolne do 17 stycznia, a jutro przyjeżdża moja siora z małym. Więc balujemy dalej ;-) Będę miała z kim pikolo na sylwka wypić
tialana
Dziewczyny, jak Wy spicie?
Ja wymiekam...
Ja zazwyczaj jeden albo drugi bok z kołdrą między kolanami, ale tak to śpię zawsze, nawet jak jest za ciepło na przykrywanie się to kołdra między kolana albo mąż ;-), wygodniej jakoś i mniej kręgosłup mnie boli a jak boli bardzo to poducha pod plecy, kolana ugięte i śpimy na plecach
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Też słyszałam o tym że jak się śpi na prawej stronie to tą żyłę główną sie przyciska i jakieś niedotlenienia są......więc staram sie spać na lewej ale kiepsko predzej na plecach..........co do wstawania w nocy ja od pocztku ciazy niemam wycieczek w nocy przesypiam.....ufffffffff zobaczymy do jakiego czasu:-):-):-):-)
alijenka
Widziałyście że pokazały się już wrześniówki
Ja też śpię z kołdrą miedzy nogami albo zarzucam nogę na mojego Kochanego , jedną nogę najczęściej podkurczam ale poczułam już że zaczyna mnie gnieść brzuchol i trza będzie z tego zrezygnować :-(
z tego co piszą nie powinno się spać na wznak i na prawym boku ale czytałam że to w zaawansowanej ciąży dopiero
Ja też śpię z kołdrą miedzy nogami albo zarzucam nogę na mojego Kochanego , jedną nogę najczęściej podkurczam ale poczułam już że zaczyna mnie gnieść brzuchol i trza będzie z tego zrezygnować :-(
Też słyszałam o tym że jak się śpi na prawej stronie to tą żyłę główną sie przyciska i jakieś niedotlenienia są......więc staram sie spać na lewej ale kiepsko predzej na plecach..........co do wstawania w nocy ja od pocztku ciazy niemam wycieczek w nocy przesypiam.....ufffffffff zobaczymy do jakiego czasu:-):-):-):-)
z tego co piszą nie powinno się spać na wznak i na prawym boku ale czytałam że to w zaawansowanej ciąży dopiero
Ostatnio edytowane przez moderatora:
buziak
sicilpol - jezeli spie na prawym boku to grzecznie po Bożemu. Po cc nauczyłam sie równiez spac na plecach, rzadko mi sie to zdarza ale czasem tak mi sie zdarzy - wtedy moje pozycje są prawdziwie wyuzdane a nogi rozrzucam dokąd dosięgnę, po lewej na męża po prawej za siebie
reklama
alijenka
ale mi twarz wysypuje :-(, normalnie ciągle coś na niej mi rośnie :-(, codziennie coś nowego :-(