reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A ja znow spac nie moge :wściekła/y:

Niewygodnie mi, naczytalam sie o pozycjach do spania i nic nie kumam z tego.
Wszedzie czytam, znajdz swoja, jest wiele, aleeeee nie na lewo, nie na wznak, nie na brzuchu... no to rzeczywiscie wiele :wściekła/y:
Wiele, ale jak cos tam, to ci uciska zyle glowna, jak cos, to macice :wściekła/y:
No pieknie, to w koncu jak spac???
Ja do tej pory spalam sobie blogo z jedna noga zgieta, tak na pol boku, ale naczytalam sie o tej macicy i niedotlenieniu :wściekła/y:
Moj Ty jedyny, zwariowac mozna :wściekła/y:
Dzisiaj ide po ten rogal :oo:

Buziak
- a ja Ci zlozylam zyczenia? Pewnie nie... taki burak ze mnie... wszystkiego naj najjjjj :tak:

reklama
Witam poświątecznie

Dziewczyny ja jutro rano jadę na to specjalistyczne usg w klinice medycyny prenatalnej. Do tej pory nie myślałam, święta goście itd. ale już zaczynam się denerwować. Nie wiem czy rano jeszcze tu wejdę więc proszę już dziś trzymajcie kciuki!!!!!!Nie wiem czy pośpię...

buziak
a czkawkę to z tego co pamiętam duużo później ja osobiście czułam
Myślałam o Was przez święta i już dawno trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze a Ty dokładnie pooglądasz sobie maluszka

agaundpestka
czekamy na wieści z wizyty i trzymamy kciuki &&& powodzenia

mamina karierowiczka u mnie pierwszy kopniaczek był jakiś tydzień po smyraniu i bąbelkach

Nasze maleństwo całe święta było bardzo aktywne, przy wigilii aż śmiać mi się chciało bo stale były małe kopniaki i w pozostałe dwa świąteczne dni też, D. nawet stwierdził że maluch odczuwa świąteczną atmosferę i nasz dobry humor i pewnie się tak cieszy aż nogami macha :-)
Ja dziś odpoczywam po świętowaniu i zaraz zmykam spojrzeć na wagę czy dużo się zmieniło ;-)

Miłego dnia kobitki

Cześć dziewczynki u mnie jeszcze dziś mała impreza i koniec świąt

Karamija trzymam kciuki dziś są moje urodziny więc będzie wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nr 13 na szczęście
:-):-):-):-):-)

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM:-)

Witam Was :-)
karamija na pewno jest wszystko OK, 3mam kciuki !!
PaulinaMaria Wszystkiego Naj Naj!!

TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE WIZYTY!!
Wy tu ak o tych kopniaczkach rozmawiacie a ja nadal ich nie czuję :-(
Tak sobie myślę dlaczego.... i może wiem w czym tkwi problem.. chociaż nie do końca wiem :confused:
Od CC nie mam wcale czucia w brzuchu... nie czuje kiedy się dotykam nawet kiedy igiełką się kułam żeby sprawdzić czy poczuję ból.. Tak mniej więcej od 3cm pod pępkiem w sam dół... może to przez to nie czuję nic w środku ??

cześć dziewczynki

spóźnione życzenia Świateczne i Noworoczne bo chyba nie bede miała czasu wpaść...
leżę w łóżku rozłożona masakrycznie się czuje...i jeszcze netu nie bede mieć przez całe dnie

buziaki dziewczynki i miłego dnia...a ja pod kołderke

kasia - zdrówka
paulinamaria - wszystkiego naj

sicilpol - na boku, koniecznie na prawą stronę!!! :happy2: Spróbuj, najfajniejsze spanie pod słońcem:-D:-D

Z samego rana małe kopało i tak pare razy pod rząd, więc P położył ręke i czeka. Nic. Zniecierpliwiony zabrał dłoń, kopniak:tak: Drugi. Położył dłoń nic. Zabrał znowu :confused:

dziewczyny wklejac fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
a u mnie z tym spaniem jest różnie, czasami nie mogę sobie miejsca znaleźć i noc dla mnie to mordęga, a czasami śpię jak zabita na lewym boku najczęściej, choć w nocy zdarza mi się przekręcać na prawy bok.

Do góry