reklama
buziak jesli chcesz usunać podziekowania ze swojej skrzynki to musisz kliknąć w Twoje wiadomości pozniej w to ile razy Ci podziekowano a na nastepnie w jakiekolwiek podziekowanie, czyli w swoj post i wszystkie znikną:-) a to jak Ty komuś dziękujesz to nie ma sie nic w skrzynce;-)
A ja dzisiaj wyjatkowo nie jadlam duzo, a to wszystko przez wczorajsze rewolucje:-(
A ja dzisiaj wyjatkowo nie jadlam duzo, a to wszystko przez wczorajsze rewolucje:-(
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Witam się porannie w ten ostatni dzień Świąt. Za oknem sucho szaro i cicho..
Dzisiaj lajtowy dzień Ja mało jem w te święta .. jakoś nie chce mi się i nie mogę...
Miłego dnia życzę
Dzisiaj lajtowy dzień Ja mało jem w te święta .. jakoś nie chce mi się i nie mogę...
Miłego dnia życzę
buziak
Fanka BB :)
buziak jesli chcesz usunać podziekowania ze swojej skrzynki to musisz kliknąć w Twoje wiadomości pozniej w to ile razy Ci podziekowano a na nastepnie w jakiekolwiek podziekowanie, czyli w swoj post i wszystkie znikną:-) a to jak Ty komuś dziękujesz to nie ma sie nic w skrzynce;-)
jak wchodze w mój profil to widzę inf ile razy ja podzękowałam i ile razy mi podzękowano. Nie ma tam zadnej opcji usun, skasuj nic...
Mam 6stron podziękowań i to rosnie a nie wiem jak usunąć...
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Hej...chyba trzeba będzie odchorować to obżarstwo :/
A ja wczoraj wszystko co jadłam to zwracałam, więc w sumie się nie obżarłam
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Ja:-) dziś leże i się odgazowuje kapusta zrobiła swoje miłego dnia
A ja wczoraj wszystko co jadłam to zwracałam, więc w sumie się nie obżarłam
Bidulka jesteś...ale w tym wypadku pozazdrościć ;D
Ja:-) dziś leże i się odgazowuje kapusta zrobiła swoje miłego dnia
Ja już drugi dzień na espunisanie....masakra...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Bidulka jesteś...ale w tym wypadku pozazdrościć ;D
W sumie to już mam dość tych wymiotów. Niby miały się skończyć z 12 tygodniem ciąży a tu końca nie widać
Dzień dobry! :-)
A ja widzę pewien plus obżarstwa - nie mam problemów z wypróżnianiem się. Codziennie rano zdrowa kupka ;-)
A ja tak jak nie miałam z tym problemów to tak teraz mam :-(