reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

My mięliśmy taką troche smutną tą Wigilię. Każdy wpadł tylko na chwilę i pogonił gdzie sie umówił.. Na szczęście leciał Kevin :-) Smacznych obiadków dzisiaj!

Kamila - tez mi sledzie nie idą, zwłaszcza takie jak robi tesciowa - zanim zaleje olejem moczy w occie bleeeeeeeee normalnie smaczniejsze były .

reklama
Dzień dobry .......witam się w :-)ten piękny dzionek....wczorajszy zakończył się wspaniale bo moje maleństwo dawało znaki ponad godzinę po sutej kolacji......coś pięknego pozdrawiam i życzę rodzinnie spędzonego czasu 1 i 2 dnia świąt.

Ja tez witam sie i skladam ponownie Zyczenia Zdrowych Wesolych Swiat!

U mnie tez wczoraj rozczarowanie, bowiem po pierogach chwycila mnie zgaga gigant, ale jako zarlok rodowity, przepilam woda i spalaszowalam cala porcje :tak:
Wloska rodzina pierogi przezyla :tak:... a takie mialam nadzieje ;-) hiih
Nawet ich nie pogonilo! :eek:

Dzień dobry! :-)
Dołączam się do marudzenia - po wczorajszej kolacji też miałam problemy z zaśnięciem :sorry: Ale taka bywa kara za obżarstwo ;-)

Też sobie chciałam pooglądać jakiegoś filma, ale tata tradycyjnie uparł się na kolędy i pasterkę z Watykanu :confused2: No ale co zrobić...

Miłego dnia!

Witam i ja. Nie rozumiem tego fenomenu. Juz jestem najedzona a dalej bym jadla i jadla. Wczoraj pierogi pochlonelam z predkoscia swiatla. O karpiu juz nie wspomne. W nocy zgaga. Dzisiaj juz makowca pozarlam dwa kawalki. Ledwo sie ruszam. Ale co tam. Kocham Święta :-)

Hehe, my zastawiliśmy stół i ja co chwilkę tam podchodzę coś uszczknąć :), daję sobie na luz jeszcze dziś :) a spałam zaskakująco dobrze (młody nie płakał, stary nie chrapał) i zgagi odpukać nie mam.

[SUP]No to ja tez się witam[/SUP]:tak:
Oj, tez wczoraj się najadłam :) i na pewno za bardzo bo caly wieczor spedzilam w lazience:-:)zawstydzona/y: myslalam, ze umrę:-( dzisiaj juz na szczescie lepiej, ale przegielam po prostu:zawstydzona/y:

Życzę Wam kochane wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
Dużo uśmiechu, siły i wytrwałości w dążeniu do celu, tylko słonecznych i radosnych dni, zdrówka, spełnienia marzeń i przesyłam Wam wiele buziaków ;-)

P.S Dziękuję Wam wszystkim za życzenia, wcześniej niestety nie miałam czasu do Was zajrzeć.

reklama
Ja sie szykuje zeby wyjsc do mamy ale zdolowalam sie!! niemam w co sie ubrac, bylam pewna ze we wszystko sie zmieszcze wiec wczesniej nic ni eprzygotowalam sobie a nie chce isc w tym co wczoraj.. i co teraz.. kurtka zimowa ledwo sie zapina - tylko na wdechu .. jeszcze ze 2 tyg i wcale sie w nią nie zapne.. przymierzyłam wszystkie bluzki zadna nie dopina sie w brzuchu.. nawet juz bluzy zwykłe wyjelam i tez sie nie dopinają... pozostaje mi sweter:/ strasznie go nie lubie ale chyba nie mam wyjscia yhhhhhh!! jak tak dalej pojdzie to bede musiala kupic sobie worek na ziemniaki :D

Do góry