reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mój mąż ma dzis przy mnie raj - dopiero sie podniósł z łóżka.
My dzis ponadto mamy 4 rocznicę ślubu, ale też taka dupowata bo ani bzyknąć się ani po ludzku "poprzytulać":baffled: Małe cos drugi dzien leniwe, też by sie mogło powiercic dla mojego świętego spokoju. I oby nie zapeszyć lepiej sie czuję i próbuję pomalutku wstac np herbate sobie zrobić.. Mam nadzieję ze dobrze juz będzie, proszę o kciuuuuuuuki.. :)
Aha, dzieci oszalały:-D:-D Dopytują czy może jeszcze ktoś do nich przyjdzie z prezentami :tak:
Drugi dzień leci Kevin.

reklama
buziak braliście ślub w Boże Narodzenie?? :) Wszystkiego naj z okazji rocznicy ;p

mój problem na WĄTKU ZAMKNIĘTYM .

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wszystkie Czerwóweczki 2012 w ten świąteczny wieczór. Dopiero teraz mam chwilę coś napisać bo od piątku to nawet kompa nie włączałam. Mi Wigilia minęła w miarę spokojnie, zacisnęłam zęby i poszliśmy do teściów. Potem Pasterkai wreszcie dom. Za to dzień wcześniej cyrk - standardowo przestały działać lampki choinkowe i w piątek tylko jeden komplet założyłam i było po ubieraniu choinki. W sobotę rano atak na sklepy, na szczęscie zostały jakieś tam lampki, więc wzięliśmy co było. Ubranie choinki zajęło ponad godzinę, bo tak kłuła w ręce :-) potem jeszcze ogarnęcie podłóg i można było odpoczywać, aleja uparłam się na zawieszenie jeszcze lampek na balkonie. No przecież iluminacja musi być.

Na kolacji nie przejadłam się bo (na szczęscie) moja teściowa nie nalezy do mistrzów kuchni, więc jedynie barszcz z uszkami mi smakował. Kapusta bez grzybów tylko z pieczarkami (nie znoszę tego) ociekała tłuszczem!!! Pierogi podobnie, karpia z natury nie jadam bo wkurzają mnie ości. Kilka śledzików wchłonęłam, odrobinę ryby po grecku, którą sama przyniosłam i sernik też przeze mnie robiony. I tyle.

Dzisiaj obudziłam się z bólem głowy, więc po luteinie zjadłam śniadanko i poszłam dalej do łózka niby czytać książkę a po prostu usnęłam. O 14 obudziłam się i poszliśmy znów do teściów. Nie zjadłam nic - nie jestem głodna do tej pory. Jakoś znów odbiera mi apetyt.

Zmieniając temat - mam już dostęp do wątku zamkniętego. Dziekuję. Jak go tylko obczaję to będę sie tam odzywać.

I znów świątecznie - mimo, że tak późno życzę wszystkim spokojnych Świąt, spełnienia marzeń, uśmiechu na twarzy, miłości w sercu, spokoju ducha oraz szczęśliwego przyszłego macierzyństwa!!!!

Nie dziękowałąm nikomu w postach, chciałabym Wam wszystkim podziękować ogólnie tutaj;-)

A tak w temacie jak kasuje sie podziękowania???????????????????

reklama
Do góry