reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Cze dziewczyny! :-)

Dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy i jestem PRZE SZCZĘŚLIWA!!! Wrócę za dwa lata ;-)(teraz jest 2011, a jak wrócę będzie 2013). Tak więc labę czas zacząć :tak:

hehe ja mam labę od 2009; najpierw L4, teraz wychowawczy a od stycznia 2012 znowu L4, potem macierzyński... to jest dopiero laba hahaha :rofl2:

Chcialam zobaczyc watek zamkniety pod kasiowym niebieskim linkiem idupa, nie jestem zaproszona czy cos :(

Apeluje o zaproszenie mnie :)

do wątku zamkniętego zostali przyjęci wszyscy którzy wysłali do mnie prośbę o przyjęcie, albo wysłali wiadomość na PW z taką prośbą - wtedy ja wysyłałam zaproszenie :-)

Widocznie tego nie zrobiłaś, ale już Ci wysłałam zaproszenie

Ostatnia edycja:
reklama
goldenclucy
mnie w nocy dziś brzuch bolał ale mnie to trochę jeszcze z nerwów chyba bo cały czas mimo woli przeżywam te złe wyniki ale powoli się wyluzowuję
w poprzedniej ciąży bolał mnie brzuch calutkie 9 miesięcy, teraz dużo mnniej

wiecie, że ja się dopiero podnoszę z pozycji poziomej?? Mam wrażenie, że moje serce nie daje rady, jak mi ta słabość nie minie to po świętach idę do lekarza bo zaczynam się martwić.

Ja tak jak kasiulka, na "wolnym" od 2009 (od początku)

Macku tyle wolnego to szok normalnie az zazdroszcze

Goldenlucy,,mnie tez rozpiera i taki dyskomfort czuje szczegolnie wieczorem i noca a nie daj bog znienacka zakaszle to dopiero bol

Karamija tez mnie czesto taka slabosc ogarnia ze do poludnia nie moge sie rozkrecic. Wkurza mnie to klucie w dole brzucha i takie dziwne wrazenie jakby cos mnie rozpieralo od srodka. Nie umiem dobrze wytlumaczyc tych doznan.:-) Dzwonilam do mojej gim. Kazala mi wziac nospe forte 3 razy dziennie przez 5 dni. Mam nadz ze pomoze

reklama
Do góry