reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Jeden zamknięty już jest i nikt z niego nie korzysta.
Ja jestem za zostawieniem tego wątku, na naszym zamkniętym możemy pisać o sprawach o których nie chcemy pisać tutaj.

Zgadzam się - zamknięty powinien wg mnie służyć do pisania o osobistych sprawach, wklejania zdjęć naszych i naszych maluchów.. a ten ogólny niech będzie towarzyski, jak dotychczas.

reklama
Juz miałam wyjść, ale co uzależnienie to uzależnienie :-p
Ja się od lat na forum muratora udzielam i tam nawet jak się ktoś pokłóci to jest zabawnie :-D Penie dlatego, że uzewnętrzniamy nasze wnętrza, a nie dusze :-D

Dobra, już na poważnie lecę, pa:-)

Oj ale nabazgralyscie kobiety. Ledwo doczytalam. Juz kompletnie nie wiem o co chodzi z tym watkiem zamknietym. Ale jakby co to sie zgadzam.:-) Ja odebralam wyniki z krwi genetyczne i ponoc wszystko ok. Nie znam sie na tych wyliczeniach, ale skoro ok to nie bede sie w to zaglebiac. U mnie prezenty popakowane, jutro po choinke jedziemy bo beda tansze. U siebie organizujemy Wigilie wiec wszyscy zgodnie przybeda, cala rodzina. Jak sobie przypomne jezdzenie na dwie Wigilie to cos mi sie robi. A tak to przyjezdzaja do nas i po sprawie. Kazdy ma zadanie kulinarne do wykonania, wiec nam zostaja karpie w galarecie, ktore kocham po prostu, kompot z suszu, barszczyk czerwony ( babcia klei uszka), kasza i kapusta z grzybami. Karpi w galarecie robie 4!!! I bede je jesc na kazdy posilek przez 4 dni.:-) A i luby gotuje bigosik. Mniam. I powiem wam ze mam zamiar żreć po prostu w te Święta.:-)

Goldenlucy gratuluje dobrych wynikow:)ja tez lubie karpia tylko smazonego:)
Mamina mnie tez nie ma ale teraz i tak bedzie nowy zamkniety wiec juz tak po ptokach:)
Aylin , Kamila fajne zakupki. ja troche rzeczy dostalam ale w rozmiarze 42 niektore 44 wiec chyba nie przydadza sie zbytnio bo w poprzedniej mimo ze 30 przytyla to i tak 40 nosilam.
Veritaserum co uzaleznienie to uzaleznienie. skads to znam :)

lece do przedszkola :)
macie tu fajnego linka . sprawdzcie sobie szpitale swoje tam gdzie chcecie rodzic o ile juz wiecie :)tylko ze tu sama polska jest.moj ma czarne serduszko i ocena 1.5/5 wg fundacji rodzic po ludzku...poprzedni troche daleko a mial 4/5 no ale nie bede jezdzic tyle.
Bank informacji - Ogólne - Strona internetowa Fundacji Rodzić po Ludzku

Ostatnia edycja:
Cze dziewczyny! :-)

Dzisiaj byłam ostatni dzień w pracy i jestem PRZE SZCZĘŚLIWA!!! Wrócę za dwa lata ;-)(teraz jest 2011, a jak wrócę będzie 2013). Tak więc labę czas zacząć :tak:

Ja od początku ciąży na szczęście niewiele przytyłam, bo maks 1,5 kg (waga zawsze bardzo mi skakała, więc nawet nie wiem, z jaką faktycznie startowałam). I mam nadzieje, że za jakiś czas nie nadrobię ;-)

Co do wątku zamkniętego - życzę Wam dziewczyny, żebyście miały w życiu tylko takie problemy ;-):tak:

Wysłałam dzisiaj Małża po karpie. I to był błąd, że sam poszedł - kupił 3! :szok: A ja to będę smażyć...

Na dzisiaj w planach mam jeszcze kapustę z grzybami i ubieranie choinki :tak:

Hej Dziewczynki, wieki mnie nie było... U mnie może być... chociaż dopadło mnie choróbsko:( Dziś cały dzień się wygrzewam w łóżeczku, ale jutro już tak dobrze nie będzie... dużo pracy przed świętami...;/ Nie miało mnie kiedy rozłożyć...:( No ale co nas nie zabije to nas wzmocni:) Jak tam Wasze brzucholki, powiększyły się?:) Bo mój już całkiem ładnie zaokrąglony jest:) Buziaki:**

Hej Dziewczynki, wieki mnie nie było... U mnie może być... chociaż dopadło mnie choróbsko:( Dziś cały dzień się wygrzewam w łóżeczku, ale jutro już tak dobrze nie będzie... dużo pracy przed świętami...;/ Nie miało mnie kiedy rozłożyć...:( No ale co nas nie zabije to nas wzmocni:) Jak tam Wasze brzucholki, powiększyły się?:) Bo mój już całkiem ładnie zaokrąglony jest:) Buziaki:**

o jesteś :) a myślałam ze juz masz nas dosyc :)
Brzuszki rosną rosną :) A po świętach to jeszcze bardziej urosną hehe.

reklama
Dziewczyny, ja tak sobie mysle, ze jesli do tej pory sie nei pozarlysmy, to juz chyba tak zle z nami nie bedzie ;-):tak:
Ja swojego czasu udzielalam sie na innym forum, ale bylo ta bardzo dawno w 2004 roku chyba...pewnie znacie wizaz? Kiedys bylo bardzo fajne miejsce..
Teraz wchodze tam bardzo sporadzycznie, to doszlam do wniosku, ze niektore tam pisza tylko po to by krytykowac, atakowac, nie wiem, rozladowac jakies frustrat takie rzeczy nie bawia..

kilka spięć już było ale czasem muszą być by wprowadzić tu troszkę emocji ;p :)

Do góry