reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzieki :)
Ja po prostu widze, ze duzo watkow ma takie swoje podforum, bowiem nie kazdy chce sie dzielic wszystkim tak otwarcie. A jesli chodzi o zdjecia, to juz w ogole :tak:
A chodzi wsrod nas wiele swirkow.
Z doswiadczenie wiem, jacy ludzie potrafia byc i jak Policja jest bezradna w wielu kwestiach :crazy:

I wcale nie chodzi tu o selekcje nas, przeciez i tak wszystkie bysmy mialy dostep do tego zamknietego watku, chodzi mi o ludzi, ktorzy z nami nawet nie pisza, a moga sobie o nas wszystko przeczytac, pokopiowac.... a my o tym nie mamy zielonego pojecia

Bo tak sobie mysle, ze zanim przystapimy do glosowania, to powinnysmy to wlasnie sobie wyjasnic- to bedziemy nadal wszystkie my, tylko bez innych osob, a jesli nowe zaczna pisac na otwartym watku, to przeciez mysle, ze admin nam je doda do zamknietej grupy, jak poprosimy ladnie :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Sicilpol ja rowniez jestem z Ciebie dumna;-)
a napiszcie czy ta ankieta dotyczy tego ze oprocz tego watku bedzie tez zamkniety, na ktorym bedzie mozna np. wstawic fotki czy tylko sam zamkniety?? tego juz nie bedzie

ja wlasnie jestem za ty, by nie przenosic sie zupelnie na zamkniety watek, tylko pisac tutaj, a tam tylko rzeczy osobiste no i zdjecia :tak:

ja jestem na forum codziennie chociaz rzadko pisze,ale pisze od poczatku wrzesnia zalogowalam sie jako druga po rruurrccee, a nie ma mnje na liscie....cz to oznacza ze mnie nie przyjmiecie....chce byc na zamknietym i mam nadziehe wiecej pisac jak tylko bede miala wiecej czasu

Buziak a Ty co cudujesz? :-D:-D:-D

KAsiulka no ja widzialm ten watek ale tam jest tylko 1 dziewczyna co raz sie odezwala i narazie chyba nie ma z kim pisac bo jeszcze czas chyba :)ale to juz niedlugo :)

Delwer Sicilpol napisala ze mogla kogos pominac. w koncu nas tu bardzo duzo jest. pewnie to zaraz przeczyta i Cie dopisze. nikt chyba nie kaze pisac miliona postow codziennie bo moze my mamy czas bo jestesmy w domu, ja np non stop sama wiec czasu mam troche. a nne pracuja i moga raz na kilka dni sie odezwac.wazne zeby sie pojawiac po prostu regularnie zeby dziewczyny wiedzialy zedalej chcesz z nami byc i pisac i dzielic sie tym wszystkim;)

Ostatnia edycja:
to co przed chwilą wysłałam to moja propozycja tabelki z wszystkimi info o nas. To tak do wątku zamkniętego:tak:
Mozemy tam wpisywac co chcemy i bedzie bardziej czytelne niz tak jak juz mamy w tematach o nas. Czekam na propozycje co jeszcze chcemy w okienkach i na ochotnika kto takie tablo zrobi:-)
wg kolejnosci porodów. Chyba ze ktos zrobi szkielet i załozymy tą czerwcówke i kazda uzupełni swoje dane bez zawracania innym dooppy;-)

co wy na to?

reklama
Do góry