Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
u nas moderatorem jest Kasiulka_1980, wczoraj widzialam, ze jej nie bylo, ale pewnie jest tylko sie pojawi to zacznei dzialac
Ja codziennie jestem, nawet jak się nie udzielam. :-)
Jestem uzależniona od forum
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas moderatorem jest Kasiulka_1980, wczoraj widzialam, ze jej nie bylo, ale pewnie jest tylko sie pojawi to zacznei dzialac
hmmm ja troche nie kumam gdzie to mamy wpisac ale moze zajarze na czas ale tak z drugiej strony to jak juz KAsiulka bedzie to miala do wszystkich wysylac to bezie widziala do kogo sle to po co ie wpisywac dodatkowoproponuje tak,
kazda z nas chce byc na zamknietym ale liste trzeba zrobic bo sicilpol ma ja przesłać dalej a nie napisze ze my wszystkie zeby nikogo nie pominąć proponuję zeby Kasiulka jako moderator załozyła nowe konto o nicku czerwcówka i na pv rozesłała do wszystkich hasło. i stworzymy liste, kazda sie wpisze. A z jednego konta po to zeby sie lista nie rozlazła na kilkanascie stron.
To Kasiulka Ty sie wypowiedz;-)
Czy ten watek normalnie zostaje i bedzie drugi zamkniety? Bedziesz tu i tu moderować? Ja tez jestem uzalezniona hehe