reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
To Kasiulka Ty sie wypowiedz;-)
Czy ten watek normalnie zostaje i bedzie drugi zamkniety? Bedziesz tu i tu moderować? Ja tez jestem uzalezniona hehe:zawstydzona/y::tak:

blond a ja zarejestrowalam sie na forum jak Kuba mial juz 11 msc:tak: Normalnei pisalam z dziewczynami a juz dawno mam dostep do zamknieego, gdzie moge dac wlasnie zdjecia, zeby nikt inny oprocz nich nie widzial

Ostatnia edycja:
liste zeby nikogo nie pominac bo jedne sa czesciej drugie rzadziej to najlatwiej zrobicpodglada tych co wogole pisaly tu na tym forum. klikasz na liczbe postow na tym watku i wychodzi ile kto napisal. i z tego sobie mozna wybrac. bo jest bardzo duzo dziewczyn co mialy po 1 czy 2. i trzeba powybieac znajolme nicki:)
Veritaserum ale no jak my bysmy pisaly na zamknietym tylko i utworzyly dla chetnych nowy to jakbys je poznala i im zaufala. one by utworzyly dla siebie pewnie osobny bo by nas nie znaly

och, każda z nas i tak by tam zaglądała z ciekawości :-D

Wiecie co, ja na watek 2009 już nie wchodze, za to codziennie spotykam się z dziewczynami na fejsie :-) Także za jakiś czas pewnie i my się tam spotkamy :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
proponuje tak,

kazda z nas chce byc na zamknietym ale liste trzeba zrobic bo sicilpol ma ja przesłać dalej a nie napisze ze my wszystkie:tak: zeby nikogo nie pominąć proponuję zeby Kasiulka jako moderator załozyła nowe konto o nicku czerwcówka i na pv rozesłała do wszystkich hasło. i stworzymy liste, kazda sie wpisze. A z jednego konta po to zeby sie lista nie rozlazła na kilkanascie stron.

veritaserum jakbysmy juz miedzy soba tylko pisaly to watpie w to ale moze sie mylę. Inaczej by sie kogos poznalo jakby sie z Nim pisalo a nie ze z doskoku zagladalo co kto pisze z innymi osobami.
One by juz mialy swoja grupę (nowe forumowiczki) :tak:

Juz sie nie bede wypowiadać bo nie chce sie klocic z Nikim:-D
Robcie jak chcecie ale do zamknietego tez bym chciala :))
zzylam sie juz z Wami:tak: i fajnie sie pisze

Hmmmm no więc w sprawie Świat a w szczególności WIGILII - nie denerwujcie mnie nawet.
Wrrrrr
pisałam już kiedyś - kiedyś lubiłam święta - teraz nie znoszę.

Zaczynają się ustalenia przeważnie na 3 - 5 dni wcześniej.
Moja mama - jest jej obojętne o której ja dotrę z mężem na wigilie - dostosuje sie do mnie. Bylebym była i powiedziała max dzien wcześniej. Na tej lini problemów nie ma - z mamą zawsze się dogadam.

Teściowa i rodzeństwo mojego M - teściowa prawie jak moja mama - (z tym że nie dogaduje się z nią, ale się dostosuje z planami) ale żebyśmy byli. Niestety mąż ma rodzeństwo, a dokładnie brata który niestety ma żonę. O ile wszystko jest ustalone i zgrane w czasie to żona nagle w dzień - przed nagle przekłada wszystko bo wg niej jest za późno/wcześnie na wigilię. W tamtym roku zrobiła taki myk - ja ustąpiłam, poprzekładałam wszystko, nerwówka była. Wszyscy wkurzeni wyszli pokłóceni.
Więc w tym roku się nie dałam. BO już dziś dzwoniła ze nie ta godzina która ustaliliśmy we wtorek jej nie odpowiada.

Na domiar wszystkiego - jest jeszcze 3 wigilia - u moich dziadków. Bo pokłóceni z całym światem (z dziećmi, wnukami znajomymi) i oni do nikogo nie pójdą. NIe zadzwonią. W ogóle - typ "im sie należy" i już. Wychodzą z założenia że ja z okazji moich urodzin powinnam do nich zadzwonić to może złożą mi życzenia. A spróbujcie do niech nie przyjść na święta - 5 lat wypominania. Co najmniej.

Mam w tym roku plan ustalony - dziadki na 14.30, po godzinie do mamy i wieczorem do rodziny męża. Jeżeli ktoś będzie chciał cos zmienić - po prostu tam nie pójdę.

A w sprawie wagi -1,5 u mnie.

A w sprawie wątku - też mnie dopiszcie :)

proponuje tak,

kazda z nas chce byc na zamknietym ale liste trzeba zrobic bo sicilpol ma ja przesłać dalej a nie napisze ze my wszystkie:tak: zeby nikogo nie pominąć proponuję zeby Kasiulka jako moderator załozyła nowe konto o nicku czerwcówka i na pv rozesłała do wszystkich hasło. i stworzymy liste, kazda sie wpisze. A z jednego konta po to zeby sie lista nie rozlazła na kilkanascie stron.
hmmm ja troche nie kumam gdzie to mamy wpisac ale moze zajarze na czas :D:D:D ale tak z drugiej strony to jak juz KAsiulka bedzie to miala do wszystkich wysylac to bezie widziala do kogo sle to po co ie wpisywac dodatkowo :)

reklama
To Kasiulka Ty sie wypowiedz;-)
Czy ten watek normalnie zostaje i bedzie drugi zamkniety? Bedziesz tu i tu moderować? Ja tez jestem uzalezniona hehe:zawstydzona/y::tak:

Mogę moderować, nie ma problemu, ale uważam, że to bez sensu. Jeden zamknięty już jest i nikt z niego nie korzysta.

A poza tym, na ten wątek zawsze zgłosi się ktoś nowy, nawet już po porodzie, a na takim zamkniętym będziemy skazane tylko na swoje towarzystwo.

Ja jestem za zostawieniem tego wątku, na naszym zamkniętym możemy pisać o sprawach o których nie chcemy pisać tutaj.

Ale oczywiście się dostosuje :-)

Do góry