reklama
alijenka
Mamcia Nataszki :))
zagłosowałam, moje uzasadnienie - nie ukrywam że też bym wolała zamknięty ale jest beznadziejnie nieczytelny i to przeważyło szalę
dobra ja idę pod prysznica, padam na ryjek po tych dzisiejszych pierogach
no i jak zawsze jak ja mogę posiedzieć to tu cisza !!!! a jak nie mogę to później nie da się nadrobić !!
dobra ja idę pod prysznica, padam na ryjek po tych dzisiejszych pierogach
no i jak zawsze jak ja mogę posiedzieć to tu cisza !!!! a jak nie mogę to później nie da się nadrobić !!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
buziak
Fanka BB :)
zagłosowałam, moje uzasadnienie - nie ukrywam że też bym wolała zamknięty ale jest beznadziejnie nieczytelny i to przeważyło szalę
myslę, ze mozna z tym cos zrobic. jakby mooooocno nam zalezało to mozna sie nawet przeniesc z bb
zagłosowałam, moje uzasadnienie:
podobnie jak alijenka plus: na pewno bede chcialy do nas dolaczyc jeszcze inne dziewczyny i wtedy bedzie zamieszanie, trzeba bedzie dac link do zamknietego itp. Nie wiadomo kto to bedzie tak naprawde.
Tez jestem zdania, ze jak ktoras bedzie chciala coś napisać to da znac, ze jest to na zamknietym, ja udzielam sie na listopadzie 2009 tez i am chcialam cos napisać tzn pochwalić się, ze jestem w ciąży (a nie chcialam, zeby ktos mnie podczytal) i dalam im cynka, ze wiadomosc jest na zamknietym
buziak jasne, ze mozna by bylo cos zrobic jakby chciala wiekszosc dziewczyn zakmniety, ja jak napisalam jestem za otwartym, zrobi sie wedlug mnie zamieszanie, wszystkie forumowiczki sie tak udzielaja i maja dodatkowo swoje zamkniete watki, no ale jak wiekszosc bedzie chciala zamkniety to trzeba bedzie sie dostosować
podobnie jak alijenka plus: na pewno bede chcialy do nas dolaczyc jeszcze inne dziewczyny i wtedy bedzie zamieszanie, trzeba bedzie dac link do zamknietego itp. Nie wiadomo kto to bedzie tak naprawde.
Tez jestem zdania, ze jak ktoras bedzie chciala coś napisać to da znac, ze jest to na zamknietym, ja udzielam sie na listopadzie 2009 tez i am chcialam cos napisać tzn pochwalić się, ze jestem w ciąży (a nie chcialam, zeby ktos mnie podczytal) i dalam im cynka, ze wiadomosc jest na zamknietym
buziak jasne, ze mozna by bylo cos zrobic jakby chciala wiekszosc dziewczyn zakmniety, ja jak napisalam jestem za otwartym, zrobi sie wedlug mnie zamieszanie, wszystkie forumowiczki sie tak udzielaja i maja dodatkowo swoje zamkniete watki, no ale jak wiekszosc bedzie chciala zamkniety to trzeba bedzie sie dostosować
Zgadzam sięzagłosowałam, moje uzasadnienie - nie ukrywam że też bym wolała zamknięty ale jest beznadziejnie nieczytelny i to przeważyło szalę
I jakiś czas temu na staraczkach został założony właśnie wątek zamknięty i na początku niby się wszystkie dziewoje przeniosły, ale po krótkim czasie i tak wróciły na otwarty...
A tak a propo pana z problemami z wątku do śmiechu - czy Wy też czujecie się już trochę niezdarne? Niby brzuch niewielki, ale mam jakieś takie ruchy mało skoordynowane...
alijenka
Mamcia Nataszki :))
dokładnie jak większość z nas będzie chciała zamknięty to ja oczywiście także się dostosujębuziak jasne, ze mozna by bylo cos zrobic jakby chciala wiekszosc dziewczyn zakmniety, ja jak napisalam jestem za otwartym, zrobi sie wedlug mnie zamieszanie, wszystkie forumowiczki sie tak udzielaja i maja dodatkowo swoje zamkniete watki, no ale jak wiekszosc bedzie chciala zamkniety to trzeba bedzie sie dostosować
Zgadzam się
I jakiś czas temu na staraczkach został założony właśnie wątek zamknięty i na początku niby się wszystkie dziewoje przeniosły, ale po krótkim czasie i tak wróciły na otwarty...
A tak a propo pana z problemami z wątku do śmiechu - czy Wy też czujecie się już trochę niezdarne? Niby brzuch niewielki, ale mam jakieś takie ruchy mało skoordynowane...
hahaha ja tak samo czuję się czasami jakbym była już w 9 miesiącu ciąży, masakra a co dopiero będzie w tym 9 miesiącu strach pomyśleć
buziak
Fanka BB :)
Zgadzam się
A tak a propo pana z problemami z wątku do śmiechu - czy Wy też czujecie się już trochę niezdarne?Niby brzuch niewielki, ale mam jakieś takie ruchy mało skoordynowane...
ja ostatnio tez (w sumie to powinnam płakać)
jakie sie tera wszystkie otwarte zrobiły
blond_20
Czarownica
Ja glosowalam na otwarty mimo wszystko bo tu tez jakos wygodniej a wazniejsze sprawy na zamkniety.a propos zamknietego jak sie tam dostac wogole??myslę, ze mozna z tym cos zrobic. jakby mooooocno nam zalezało to mozna sie nawet przeniesc z bb
ja z czescia mamusiek z pazdziernika mialam konferencje na skypie. pisalo nas chyba 7. codziennie , od rana do nocy wlasciwie. zawsze ktos byl i sie pisalo a wieczorem to juz kurnik doslownie. i fajnie bylo do czasu jak sie grupki nie porobily, poobrazaly, itp.
A dokad przeniesc?
hahaha ja tak samo czuję się czasami jakbym była już w 9 miesiącu ciąży, masakra a co dopiero będzie w tym 9 miesiącu strach pomyśleć
Moja ostatnio zajwazniejsza zasada : brzuch miedzy nogi i wtedy mozna sie schylic, pazury obciac, buty zawiazaca niby ten brzuch taki maly jeszcze
reklama
Myślisz?jakie sie tera wszystkie otwarte zrobiły
Ja się po prostu w końcu pozbierałam w sobie, żeby cokolwiek napisać ;-)