reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
zagłosowałam, moje uzasadnienie - nie ukrywam że też bym wolała zamknięty ale jest beznadziejnie nieczytelny i to przeważyło szalę

dobra ja idę pod prysznica, padam na ryjek po tych dzisiejszych pierogach :-p

no i jak zawsze jak ja mogę posiedzieć to tu cisza !!!! a jak nie mogę to później nie da się nadrobić !!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zagłosowałam, moje uzasadnienie:
podobnie jak alijenka:tak: plus: na pewno bede chcialy do nas dolaczyc jeszcze inne dziewczyny i wtedy bedzie zamieszanie, trzeba bedzie dac link do zamknietego itp. Nie wiadomo kto to bedzie tak naprawde.
Tez jestem zdania, ze jak ktoras bedzie chciala coś napisać to da znac, ze jest to na zamknietym, ja udzielam sie na listopadzie 2009 tez i am chcialam cos napisać tzn pochwalić się, ze jestem w ciąży (a nie chcialam, zeby ktos mnie podczytal) i dalam im cynka, ze wiadomosc jest na zamknietym:tak:

buziak jasne, ze mozna by bylo cos zrobic jakby chciala wiekszosc dziewczyn zakmniety, ja jak napisalam jestem za otwartym, zrobi sie wedlug mnie zamieszanie, wszystkie forumowiczki sie tak udzielaja i maja dodatkowo swoje zamkniete watki, no ale jak wiekszosc bedzie chciala zamkniety to trzeba bedzie sie dostosować

zagłosowałam, moje uzasadnienie - nie ukrywam że też bym wolała zamknięty ale jest beznadziejnie nieczytelny i to przeważyło szalę
Zgadzam się :tak:
I jakiś czas temu na staraczkach został założony właśnie wątek zamknięty i na początku niby się wszystkie dziewoje przeniosły, ale po krótkim czasie i tak wróciły na otwarty...

A tak a propo pana z problemami z wątku do śmiechu - czy Wy też czujecie się już trochę niezdarne? Niby brzuch niewielki, ale mam jakieś takie ruchy mało skoordynowane...

buziak jasne, ze mozna by bylo cos zrobic jakby chciala wiekszosc dziewczyn zakmniety, ja jak napisalam jestem za otwartym, zrobi sie wedlug mnie zamieszanie, wszystkie forumowiczki sie tak udzielaja i maja dodatkowo swoje zamkniete watki, no ale jak wiekszosc bedzie chciala zamkniety to trzeba bedzie sie dostosować
dokładnie jak większość z nas będzie chciała zamknięty to ja oczywiście także się dostosuję

I jakiś czas temu na staraczkach został założony właśnie wątek zamknięty i na początku niby się wszystkie dziewoje przeniosły, ale po krótkim czasie i tak wróciły na otwarty...

A tak a propo pana z problemami z wątku do śmiechu - czy Wy też czujecie się już trochę niezdarne? Niby brzuch niewielki, ale mam jakieś takie ruchy mało skoordynowane...

hahaha ja tak samo czuję się czasami jakbym była już w 9 miesiącu ciąży, masakra a co dopiero będzie w tym 9 miesiącu strach pomyśleć

A tak a propo pana z problemami z wątku do śmiechu - czy Wy też czujecie się już trochę niezdarne?Niby brzuch niewielki, ale mam jakieś takie ruchy mało skoordynowane...

ja ostatnio tez :tak: :-D:-D (w sumie to powinnam płakać)

jakie sie tera wszystkie otwarte zrobiły :eek:

myslę, ze mozna z tym cos zrobic. jakby mooooocno nam zalezało to mozna sie nawet przeniesc z bb
Ja glosowalam na otwarty mimo wszystko bo tu tez jakos wygodniej a wazniejsze sprawy na zamkniety.a propos zamknietego jak sie tam dostac wogole??

ja z czescia mamusiek z pazdziernika mialam konferencje na skypie. pisalo nas chyba 7. codziennie , od rana do nocy wlasciwie. zawsze ktos byl i sie pisalo a wieczorem to juz kurnik doslownie. i fajnie bylo do czasu jak sie grupki nie porobily, poobrazaly, itp.
A dokad przeniesc?

hahaha ja tak samo czuję się czasami jakbym była już w 9 miesiącu ciąży, masakra a co dopiero będzie w tym 9 miesiącu strach pomyśleć

Moja ostatnio zajwazniejsza zasada : brzuch miedzy nogi :) i wtedy mozna sie schylic, pazury obciac, buty zawiazac:)a niby ten brzuch taki maly jeszcze:)

reklama
Do góry