reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja to w ogóle z innej beczki, ale nie chcę się wypowiadać na temat wątku zamkniętego i tak zawsze będziemy pisać tam, gdzie nas więcej :tak:

Powiem Wam za to, że mój syn - wandal -wymyślił sobie nowa zabawę. Wkłada swoje zabawki pod dywan (samochody duże i małe) i później po nich skacze :szok: To po co ja sie wysiliłam i kupiłam mu zdalnie sterowanego robota jak i tak skończy w pierwszy dzien świat zgnieciony pod dywanem??:baffled:
Kochane sa te nasze dzieciątka ale czasem potrafią doprowadzić do szału :growl:

reklama
musimy coś postanowić, jeśli chcemy gadać na zamkniętym to przenosimy się tam ze wszystkimi gadkami czyli zamiast tu idziemy tam jeśli rozumiecie o co mi chodzi, jeśli będzie tu i tam to ja już mam kłopot bo ja właściwie tylko tu siedzę, jak mam skakać raz tu raz tu to mi się nie będzie chciało, już to wiem, matko znowu chaotyczna wypowiedź ale chaos w głowie to i tu musi być:-)

Udało się! Zrobiłam roladki! :-)

Współczuję Wam tych przeziębień... Ja w tym roku złapałam zaraz w połowie września i od tego momentu - odpukać - nic nie nie łapie.:sorry:

Ja jestem za pisaniem tutaj!

no to co krótka piłka i głosujemy?????

Mi jest obojętnie, bo i tak mam ogromne opory przed pisaniem "takim osobistym" . Owszem, czasami palce swędzą :), ale boje sie w necie za duzo pisac o sobie, czy wstawiać fotki.
Co nie zmienia faktu, ze lubię z wami rozmawiac :)

jeśli chodzi o maść majerankową to mi odtyka nos nakładam jej grubą wartwę pod nosem i jescze smaruje dziurki dookoła:)
najlepiej na noc bo to zielone wygląda jak glut;d jakby ktoś w dzien zobaczyl to moglby sie przestraszyc :p

mi obojętne gdzie piszemy - pójdę za większością ale powiem szczerze, że tu łatwiej wstawiać zdjęcia i odnaleźć się :D

to zakładam nowy temat GŁOSOWANIE bo tu ciężko bedzie zliczyc głosy. Nie wierze ze wszystkie wypowiemy sie odrazu.
i tam prosze raz jeszcze o oddanie głosu

reklama
nie ukrywam że tu jest bardziej czytelnie niż na zamkniętym i ciężko mi zdecydować gdzie będzie lepiej, ja jestem takiego zdania, że jeżeli któraś z nas będzie chciała coś powiedzieć i będzie uważać że jest to temat bardzo wrażliwy to może to zrobić na zamkniętym i dawać hasło tu że tam coś skrobnęła

Do góry