reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dziewczyny, własnei skonczyłam pracę.....co za dzień, a wlaściwie dwa dni......

Blond, ja mam podobne wyniki badań, hematokryt 33%, Hemoglobinę 11, 7, ale przy normach 12-16. Do tego podwyższone białe krwinki 10, 58 przy normie do 10, i za duzo neytrocytów procentowo, bo chyba mam 72%.

Ja jestemz decydowanie za watkeim zamkniętym. Powiem szczerze ,ze często chciałabym coś napisac, ale nie chcę,zeby ta info wpadła w niepowolane ręce. Długo zwlekałam,żeby wstawic swoje zdjęcie do profilu i z tego pwoodu nie napsialam nic w atku, w którym sie przedstawiamy. Mało tego pisze wiecej niż chciałam na poczatkku iz a każdymr azem myślę czy dobrze robię..ale nie ze wzgledu na WAs oczywiscie.

Jeden watek zamknięty to zmało- ciezko tak latać. Co amm pisac raz tu raz tu- bezsensu. Jak ktoś bedzie chiał dołączyć to moze przecież wysąłc taka prośbe do moderatora. Ans tu i tak już dużo:)

Haha dzisiaj moje pracownice lataja do sekretariatu i pytaja czy ja przypadkiem nie jestem w ciazy :-). Skladaly mi zyczenia ale mnie wstydzily sie zapytac. A poniewaz wlozylam jasnoszara obcisla sukienke z dzianiny to cos tam juz chyba widac :-) A tak w ogole to w szoku jestem. W pierwszej ciazy to w polowie 5 miesiaca bylo widac a w tej juz teraz :-)

mnie tez w pierwszej ciązy wybrzuszyło miesiąc pózniej:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dziewczynki życze wam Wesołych Świąt Bożego Narodzenia bez bóli i innych róznych nieprzyjemnych rzeczy :-)
Niestety ostatnio pochłoneły mnie przygotowania świąteczne i mam troszke do nadrobienia ale zrobie to po świętach jutro mam wizytke ide zobczyć moje bąble napisze już po świętach pozdrawiam :-)

Mnie to obojetne gdzie piszemy szczerze mowiac... Moze dlatego, ze nie pisze za wiele. Poza tym nikomu nie mowilam, ze sie uzewnetrzniam na bb - nawet mojemu facetowi :-p To ma byc dla mnie, ja sie tu uzewnetrzniam i dziele obawami. Czasem wole tu napisac, zeby mojego malza nie straszyc niczym, bo po co siac panike.

P.S. To na avatarku to nie ja, ale pewnie niedlugo bede tak wygladac :no: Wczoraj kolezanka z pracy mi powiedziala, ze jakby ktos nie wiedzial, ze jestem w ciazy to by pomyslal, ze tylko przytylam. Czyli generalnie wywalilo mi oponke a nie ciazowy brzuszek :zawstydzona/y:

Cze dziewczyny!

Matko jakiego ja mam lenia... Od dwóch godzin się zbieram, żeby coś w kuchni zacząć robić i nie mogę... :confused2:

Ale na szczęscie jutro ostatni dzień do pracy i WOLNOŚĆ!!!:-)

Mi też bez różnicy, gdzie będziemy pisać, choć ze względów technicznych wolę tutaj :tak:

A mnie gardło nadal boli, ale juz nie tak jak rano, ale nos mam tak zatkany, ze ledwo oddycham :/ w aptece babka mi tylk homeopatyczne leki dała, ale czy to pomoże to hmm:/

A mnie gardło nadal boli, ale juz nie tak jak rano, ale nos mam tak zatkany, ze ledwo oddycham :/ w aptece babka mi tylk homeopatyczne leki dała, ale czy to pomoże to hmm:/

ja w szpitalu w akcie desperwcji poprosiłam o sól fizjologiczną na zatkany nos. Nie powiem,bo nie sa to krople, ale troche lepiej sie robi.

Cześć ciężaróweczki :-)

Przepraszam ale nie jestem w stanie Was nadrobić, wybaczcie mi :-(
Gratuluję wszystkim udanych wizyt :-D

Karamija a Ty się nie martw będzie wszystko dobrze, musi tak być !!!!!

Kamila cieszę się że masz już troszkę odwagi aby podjąć tą decyzję i trzymam za Was kciuki bo teraz najważniejsze są dzieciaczki !!!!

Nie było mnie troszkę bo niby mam święta wyjazdowe ale jednak coś w domu trzeba zrobić a nóż widelec jacyś niezapowiedziani goście wpadna wieczorkiem !!!!
Zresztą wigilia niby u sis ale każdy i tak coś musi przynieść do żarełka i oto dziś z pomocą mojej kochanej babci zrobiłyśmy 270 pierogów :-p !!!!!!!!!!

reklama
Do góry