reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kobitki sprawdzilam moje dzisiejsze wyniki morfologii i moczu juz w neie sa. no i wyszla hemoglobina , hematokryt za niski i ciezar wl moczu tez za niski:eek: wie ktos o co kama. z hemoglobina to zelaza pewnie mam za malo i pewnie lykac bede. a ta reszta?od czego to?

Też miałam hematokrytów za mało,ale lekarz mówił,że normy laboratoryjne nie są dla kobiet w ciąży,jeżeli spadek nie jest duży to nie masz czym się martwić.

reklama
Dziecka samego na fotce bym nie dala bo wiadomo to raj dla pedof. Ale z rodzicem tak, jesli chodzi bo usg to nasze bobasy wygladaja b.podobnie. Wiec nie ma tu sensacji. Co do spraw ktore nie chce aby ujrzaly swiatlo dzienne to trzymam dla siebie i w realu i necie.
Podchodze jednak do tego tak ze jest mala szansa na to zeby sie komus chcialo mnie szukac..

Ale jak widac my tu nie tylko o dupie maryny, bo pierwsza uzewnętrzniła się Kamila, potem były jakies inf o tym ze ktos od kogos odszedł ktos kogos zostawił.. zaczynamy sie otwierac i nie zawsze zdajemy sobie sprawe, kto to czyta. I nie lecimy wtedy na zamknięty. I od wypisywania na pv jestem daleka bo potworza sie niepotrzebne grupy a to niczemu dobremu nie słuzy.

Po prostu kazda sama wie co jej moze zaszkodzic a co nie, wiec mowi to co uwaza za stosowne, ale zgadzam sie trzeba uwazac na to co sie pisze bo to nigdy nie wiadomo:-)

Ja tez pisalam o swoim rozwodzie albo raczej sie tym chwalilam, bo to nalepsze co mnie spotkalo, nie liczac mojego obecnego meza oczywiscie i dzieci:-)

Hej Dziewczyny,
widze, że poważna dyskusja:tak:
Ale Paulina nie wypali calkowicie zamkniety watek czerwcowek:no:
Kazda ma prawo byc czerwcowka i na pewno jeszcze ktos bedzie chciał dolaczyć i co wtedy?? Bedzie zamkniey i nikogo nie przyjmiemy bo juz bedzie dla nas podejrzany??
Kazdy watek jest otwarty:tak:
Mam zamkniety ale tam nikt nic nie pisze.
Ja np. dolaczylam do Was jak juz 2 tygodnie wiedzialam, ze jestem w ciazy bo nie chcialam pisać, bo wiem ze buszuje po bb bardzo zyczliwa dla mnie osoba, niestety...nie chcialam, zeby sie dowiedziala, ze jestem w ciazy jako pierwsza bo wygadalaby moim rodzicom a ja chcialam sama to powiedziec, do konca nie wiedzialam czy to przeczyta ale wolalam nie ryzkować:no:

tak jak pisze Kamila a wiadomo czy teraz nie ma jakiegos trolla wsrod nas??:sorry:Absolutnie nikogo nie podejrzewam i bez obrazy ale roznie bywa.

Ja dalej bede normalnie pisala, wiadomo nie o wszystkim bo niekorzych rzeczy nie chce by ktokolwiek wiedział :) tak jak pisze mamina sa rzeczy, o ktorych się nie chce mowic :)

Nie ukrywam, ze wolałabym żebysmy pisały na zamkniętym, ale wola wiekszosci... nie rozumiem tylko tego Waszego wzbraniania sie bo szczerze to taki zamkniety watek ma wiecej plusow niz minusow:sorry:

Viola dziekuje:) wynik hematokrytu mam 35 a norma jest od 37 , hemoglobine mam 10.8 a norma 11-16 wiec sa lekko ponizej wiec tak jak mowisz w ciazy pewnie jest inaczej(a przeciez to taki normalny stan podobno wrrr).z tym ze w porownniu z poprzednimi badaniem to spadly wyniki, ale czytalam gdzies przed chwila ze w 6 miesiacu najbardziej spadnie hemoglobina wiec pewnie jak poprzednio zelazo bede lykac. a z tym moczem to przeczytalam ze po prostu jak ktos pije za duzo to jest niski ciezar wl, a jak za malo to za wysoki i taka filozofia :) widac za duzo pije :D:D
a przed chwila dalam sobie kopa witaminowego i od razu mi lepiej jakos. zrobilam "czyszczenie lodowki" z owocow i zrobilam sok z pomaranczy, mandarynek, bananow, marchwi, gruszek i jablka...pyyyyysznyyyy.

a jeszcze cos wesolego apropos podladaczy na forum :) moj wspollokator kiedys wpadl na pomyzl zeby czytac to co pisze na pazdzierniku jak w ciazy bylam bo mu zawsze cos tam opowiadalam ze tamta ma taki brzuch a ja mam mniejszy i takie *******y :D a ze sam pisal na sportowym forum to myslal ze to tak samo... hahaha to sie zdziwil. przyszedl do mnie i powiedzial ze wlasnie po przeczytaniu paru historii o hemoroidach, zaparciach, nacinaniu krocza itp odechcialo mu sie i woli jednak sluchac tego co opowiadam :D

reklama
Haha dzisiaj moje pracownice lataja do sekretariatu i pytaja czy ja przypadkiem nie jestem w ciazy :-). Skladaly mi zyczenia ale mnie wstydzily sie zapytac. A poniewaz wlozylam jasnoszara obcisla sukienke z dzianiny to cos tam juz chyba widac :-) A tak w ogole to w szoku jestem. W pierwszej ciazy to w polowie 5 miesiaca bylo widac a w tej juz teraz :-)

Do góry