mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Ciociusiu jak fajnie....nic tylko takiego misia przytulac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Avo chyba pisałaś, że zmniejszył ci się żołądek, fajnie masz. Ja mam wieeeelki i ciągle woła o jedzenie. Codzień postanawiam, że od jutra mniej i zdrowiej jem ale jak tylko mi pustoszeje żołądek to nachodzą mnie mdłości i takie ssanie, które aż boli. Wtedy szybko szybko muszę coś zjeść, to co jest pod ręką a najłatwiej zjeść na szybko kanapkę...
Nie mogę nosić stringów w ciąży, strasznie mi niewygodnie, najchętniej założyłabym wielkie majty od kolan po cycyki.
padam!
przy okazji uszek i wyciągniętej stolnicy + wałek stwierdziłam, że zrobię kilka ruskich. Pęknę zaraz tyle ich od razu zjadłam. W międzyczasie byliśmy na jarmarku świątecznym, tu w Niemczech właściwie w każdym miasteczku taki jarmark jest i idzie się tam głównie po to by jeść i pić grzane wino. To drugie odpada więc zjadłam kiełbasę z dzika,nawet dobra była, postaliśmy trochę przy wielkim ognichu i upiekliśmy ciasto na patyku i posłuchaliśmy muzyczki. Zmarzłam i jakoś tak się zmęczyłam strasznie. Założyłam do tego jeszcze normalne spodnie i to było bardzo głupie posunięcie bo już mi za bardzo uciskają brzuch. Do tego jazda samochodem w ciąży, szczególnie z tyłu mi nie służy, co zakręt to mdłość.
Avo chyba pisałaś, że zmniejszył ci się żołądek, fajnie masz. Ja mam wieeeelki i ciągle woła o jedzenie. Codzień postanawiam, że od jutra mniej i zdrowiej jem ale jak tylko mi pustoszeje żołądek to nachodzą mnie mdłości i takie ssanie, które aż boli. Wtedy szybko szybko muszę coś zjeść, to co jest pod ręką a najłatwiej zjeść na szybko kanapkę...
Nie mogę nosić stringów w ciąży, strasznie mi niewygodnie, najchętniej założyłabym wielkie majty od kolan po cycyki.
avo
opuchlizny u mnie żadnej nie zauważyłam, za to mdłości po jedzeniu nasilają się z każdym dniem a miało to mijać
kasiulka
ty to masz za przeproszeniem przesrane z tymi wymiotami, współczuję! Niestety zdarzają się takie przypadki, moja koleżanka, która jest w 34 tc cały czas wymiotuje, może nie codziennie ale bardzo często z rana przy śniadanku hehe.