reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dorota- gratuluję synusia :-)

Kamial, MatMaks- gratulację z pierwszych kopniaczków

a my dzisiaj ubieramy choinke wieczorem wiec trzeba by trochę posprzątać i wyprasować pranie....a mnie się strasznie nie chce...jak na razie to jestem głodna
a jeszcze w południe śmigamy do figloraju z Tuśką i znajomymi...pracowity dzień

buziaczki dziewczynki

reklama
Już niedługo Nowy Rok... a w raz z nim nowe postanowienie... Dzięki Wam mam już Noworoczne postanowienie.
Zmienić swoje życie na lepsze.
Tak to będzie najlepszy moment by zacząć być szczęśliwą !!

Już teraz uśmiecham się jak sobie o tym myślę.. ;-)

Miłego dnia Dziewczyny.

Specjalnie dla Was - robak zabity ;-).

Wczoraj kupiliśmy piękną choinke. Ale masakra jakie teraz są ceny. Zapłaciłam 250zl :szok:. Ale jest cudna. Tylko jak zaczęliśmy ją ubierać okazło się że lampki odmówiły wspolpracy, więc dzisiaj musimy jeszcze raz wybrać się do sklepu i dopiero ją ubierzemy. Bardzo chcemy ubrać ją jeszcze dziś, bo wieczorkiem nasz synek jedzie do dziadków i spotkamy się dopiero na wigilii, a zależy mi, żeby choinke ubierać rodzinnie.

Słuchajcie, a teraz pytanie z innej beczki. Przepraszam, że tak bezpośrednio, ale mam nadzieję żee to dotyczy nie tylko mnie? Czy któraś z was ma albo miala problemy z hemoroidami. Ja w poprzedniej ciąży nie mialam, a teraz chyba mam. Ostatnio trochę krwawilam od tyłu i ciągle mnie swędzi i boli. W piątek idę do gina, to chyba mi powie co z tym zrobic?

Wczoraj kupiliśmy piękną choinke. Ale masakra jakie teraz są ceny. Zapłaciłam 250zl :szok:. Ale jest cudna. Tylko jak zaczęliśmy ją ubierać okazło się że lampki odmówiły wspolpracy, więc dzisiaj musimy jeszcze raz wybrać się do sklepu i dopiero ją ubierzemy. Bardzo chcemy ubrać ją jeszcze dziś, bo wieczorkiem nasz synek jedzie do dziadków i spotkamy się dopiero na wigilii, a zależy mi, żeby choinke ubierać rodzinnie.

Słuchajcie, a teraz pytanie z innej beczki. Przepraszam, że tak bezpośrednio, ale mam nadzieję żee to dotyczy nie tylko mnie? Czy któraś z was ma albo miala problemy z hemoroidami. Ja w poprzedniej ciąży nie mialam, a teraz chyba mam. Ostatnio trochę krwawilam od tyłu i ciągle mnie swędzi i boli. W piątek idę do gina, to chyba mi powie co z tym zrobic?

Ja jeszcze nie miałam z tym problemów, na szczęście, ale z tego co pamiętam już byl tu na forum poruszany ten temat i coś dziewczyny pisały że to się w ciąży zdarza... :) O ile coś mi sie nie pogmatwało :p Na pewno gin. Powie Ci co z tym robić..

Jejku, nie było mnie przez pół dnia,a tu tyle newsów:)
JEejku jak sie cieszę ,ze u Buziaczka wsyztsko ok!!!!!

Agaundpestka- super ,ze wszystko ok, nie mogłobyć ianczej:)

Dorota- gratuluję synusia :)- mam andzije,ze u mnei się nie zmieni-hehehehehe

Kamial, MatMaks- gratulację pierwszych kopniaczków:)

Kamila to Twoje postanowienie bardzo ogólne:)Powinnaś to uszczegółowić:)

co do hemoroidów to mnie to omineło w ciąży poprzedniej, w tej póki co też. Nie mam zatwardzeń nawet jak robię o 2-3 dzien kupalka:)
A wy nadal macie roblemy z wypróżnianiem?Ja często mam tendencje do rozwolnienia.....

Acha i czy WY tez macie wrażenie,ze macie mniejsze zołądki?Czy to nie za szybko?

Ostatnia edycja:
Jejku, nie było mnie przez pół dnia,a tu tyle newsów:)
JEejku jak sie cieszę ,ze u Buziaczka wsyztsko ok!!!!!

Agaundpestka- super ,ze wszystko ok, nie mogłobyć ianczej:)

Dorota- gratuluję synusia :)- mam andzije,ze u mnei się nie zmieni-hehehehehe

Kamial, MatMaks- gratulację pierwszych kopniaczków:)

Kamila to Twoje postanowienie bardzo ogólne:)Powinnaś to uszczegółowić:)

co do hemoroidów to mnie to omineło w ciąży poprzedniej, w tej póki co też. Nie mam zatwardzeń nawet jak robię o 2-3 dzien kupalka:)
A wy nadal macie roblemy z wypróżnianiem?Ja często mam tendencje do rozwolnienia.....

Uszczegółowić :) heh.. Moim postanowieniem jest walczyć o własne Ja i o szczęście..
Skończyć pewien rozdział w życiu z nadzieją na lepsze jutro.
Nie bać się! I wierzyć że jeszcze kiedyś będę szczęśliwa i dążyć do tego celu - nie czekać aż wszystko samo się zrobi ;-)
Stać się silną i znającą własną wartość kobietą.
Przede wszystkim robić to co mi rozum podpowiada !!!!

Dziś w nocy doszłam do pewnych bardzo ważnych wniosków chodź całą noc oka nie zmrużyłam .

Pewnie w tym czasie będę Was bardzo potrzebowała... Szczególnie tych z Was które już mają za sobą ten wielki KROK :)

Uszczegółowić :) heh.. Moim postanowieniem jest walczyć o własne Ja i o szczęście..
Skończyć pewien rozdział w życiu z nadzieją na lepsze jutro.
Nie bać się! I wierzyć że jeszcze kiedyś będę szczęśliwa i dążyć do tego celu - nie czekać aż wszystko samo się zrobi ;-)
Stać się silną i znającą własną wartość kobietą.
Przede wszystkim robić to co mi rozum podpowiada !!!!

Dziś w nocy doszłam do pewnych bardzo ważnych wniosków chodź całą noc oka nie zmrużyłam .

może źle siew yrazilam nie tyle uszczegółowic co powiedziec głosno sposób w jaki to zrobisz:) Czyli nie tylko co chcesz , ale też jak tego dokonasz:)

Gratuluje ruchow, Dorotka - super wiesci!

AVO dokladnie!!!! jak tylko cos zjem wiekszego to czuje jakbym miala zoladek pod biustem! mam wrazenie ze bardzo sie podniosl, i jest mniej pojemny.
ja na wyproznienie jem codziennie siemie z dzemem, jak tylko nie zjem rade dni to znow problem. odwrotny do twojego :)

może źle siew yrazilam nie tyle uszczegółowic co powiedziec głosno sposób w jaki to zrobisz:) Czyli nie tylko co chcesz , ale też jak tego dokonasz:)

chcę się rozwieść, chodź na samą myśl o tym łzy ciekną mi po policzkach. Pierwsza rzecz jaką zrobię to złożę pozew o rozwód. Tym samym będę potrzebowała pomocy psychologa, by pomógł mi stanąć na nogi z moją psychiką już zniszczoną, wyleczyć się z depresji, nie żyć w ciągłym lęku i strachu. Skorzystam również z poradni rodzinnej , chciała bym żeby mój Wiktor jak naj mniej odczuł tą zmianę i nie cierpiał. Chcę wreszcie zacząć wychodzić do ludzi .. choćby z dziećmi ale puki co to jestem uwiązana do bycia w domu nei mogę wyjść bo kto wtedy obiad ugotuje i posprząta. awantury. ostatnio mialam awanture ze bylam u lekarza 4 godziny w sumie od wyjscia z domu do powrotu a ON byl glodny nie zrobilam mu obiadu. takze chce zmienic cale swoje zycie !!!!! Pod kazdym jednym względem.
mam tak duzo planów tak duzo mysli ze az nie umiem zebrac tego w jedną całość :)

reklama
A teraz uwaga!! nie wierzcie testom z sody. Byłam na tym drogim super dokladnym usg co mi maz sprezentowal i ukazal sie nam piekny wielki pitolek i to 100% pewne pomimo ze poprzednie usg u prowadzacej dr niby ze dziewucha pokazywalo... tym razem pitolek byl tak wyrazny ze nie dalo sie pomylic. wszystko reszta ok:))

Kochana, dziękuję :-) Właśnie poprawiłaś mi humor, bo już straciłam nadzieję ;-):-D Gratuluję synusia:tak:

Kamila ja sadzałam syna na nocnik jak miał 5 miesięcy, wiec do nocnika był przyzwyczajany od małego, później przejscie na majteczki zajęło nam 2 dni. I od razu zakładałam mu majtki i rajtuzy. Jak narobił w gazie "krzyczałam" na niego, że ma wołać. Szybko załapał :-D

Moje malenstwo, jakoś od dwóch dni siedzi cicho. Trochę się martwię, bo duphaston chyba nie działa bo wciąż czasem mnie zakłuje w brzuchu i czuję ciągnięcie.

Avo chciałam zapytać, czy bierzesz witaminy i do tego magnez? Bo w witaminach jest magnez i zastanawiam sie czy brac dodatkowy??

Do góry