reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

u Buziaka wszystko wporządalu :yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:!!

Jaka ulga kurcze nie wiem jak to jest ale jak każda z Was pisze o swoim maleństwie to we mnie rodzą się takie emocje jakby te wszystkie dzieci były moje :unsure::wink::unsure::wink::unsure::wink::unsure::wink:

Buziak napisała mi że leży w szpitalu , z dzidziusiem wszystko w porządku, serduszko bije. Maluch daje znać cały czas o sobie więc na pewno musi byc ok:biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:
ale nadal nie wiadomo skąd krwawienie... :oo2::oo2:

Buziak pozdrawia wszystkie dziewczyny z BB :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ostatnia edycja:
reklama
Super informacje KAmila:)od rana myslalam co u niej. pewnie w poniedzialek ja puszcza do domku.
U mnie podobnie wygladala sytuacja jak malego oduczalam od pieluch. tez jak mial cokolwiek na sobie to myslal ze to pielucha i robil pod siebie. na szczescie szybko dzieci lapia:)

Sicilpol wierze Ci ze cieszylas sie z chwil na wolnosci hehehehehe:D
Aga gratuluje wizyty

Ja przed chwila z malym Druhny obejrzalam. fajny film:) teraz dziecku ukradlam lizaka i ogladamy bajki:)cale rano ukladalismy puzzle az mnie glowa rozbolala:eek:

oo jak miło!

aga

cieszę się bardzo!

kamila

widzisz, doczekałaś się stuknięcia, cieszę się że dupka Wiktora zdrowieje

dzięki za wieści od buziaka, uff

mamina
to mogą być ruchy bo to tak czuć właśnie jak falowanie jelita (u mnie przynajmniej)

sicilpol
nie szalej za bardzo!;-)

Super informacje KAmila:)od rana myslalam co u niej. pewnie w poniedzialek ja puszcza do domku.
U mnie podobnie wygladala sytuacja jak malego oduczalam od pieluch. tez jak mial cokolwiek na sobie to myslal ze to pielucha i robil pod siebie. na szczescie szybko dzieci lapia:)

Sicilpol wierze Ci ze cieszylas sie z chwil na wolnosci hehehehehe:D
Aga gratuluje wizyty

Ja przed chwila z malym Druhny obejrzalam. fajny film:) teraz dziecku ukradlam lizaka i ogladamy bajki:)cale rano ukladalismy puzzle az mnie glowa rozbolala:eek:

a jak to zrobilas ze zaczą nosic majtki ?:D

Witajcie,

Ja jeszcze trochę walczę z wymiotami i mdłościami, ale już jest coraz lepiej, bywają takie dni, że już nie wymiotuje.

Idziemy w poniedziałek na wizytę - trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok :-)

a jak to zrobilas ze zaczą nosic majtki ?:D
KAmila metoda prob i bledow. tlumaczylam i tlumaczylam ze to sa majtki i ze nie wolno. postawilam nocnik na srodku pokoju zeby mogl dobiec. w koncu ktoregos weekendu zalozylam mu same majtki i skarpetki i pierwszy dzien to chyba 8 par poszlo...sikal i patrzyl jak leci . o kupie nie wspomne. ale plakal ze ma nozki mokre i na drugi dzien po poludniu juz jakos zaczal sam siadac na nocnik i sciagac w biegu :)

Ostatnia edycja:
KAmila metoda prob i bledow. tlumaczylam i tlumaczylam ze to sa majtki i ze nie wolno. postawilam nocnik na srodku pokoju zeby mogl dobiec. w koncu ktoregos weekendu zalozylam mu same majtki i skarpetki i pierwszy dzien to chyba 8 par poszlo...sikal i patrzyl jak leci . o kupie nie wspomne. ale plakal ze ma nozki mokre i na drugi dzien po poludniu juz jakos zaczal sam siadac na nocnik i sciagac w biegu :)

u mnie jest tak że nocnik stoi w kącie pokoju . Wiktor bez problemu wstrzymuje mocz np rano jak sie budzi mowi siku siku sciaga pieluche i biegnie do drugiego pokoju na nocnik i nie popuszcza:D albo jak sie bawi rysuje czy oglada bajke to tez nagle potrafi przerwac pojsc sie wysikac i wrocic do swoich zajęć. On sika na stojąco.. nie moze sie przelamac zeby usiąść na nocnik i o dziwo to sikanie na stojąco swietne mu wychodzi.. trafia do nocnika nic nie leci na boki :) . Gorzej jest z kupką.. wtedy zaczyna plakac zaciskac posladki i w koncu w tego wszystkiego robi pod siebie na podloge - za nic nie chce usiąść ani na kibelku ani na nocniku... W momencie gdy ma majtki nasika pod siebie ... bede mu tlumaczyla pewnei musi to troche potrwać zanim zrozumie ze to są majtki a nie pielucha...

reklama
Do góry