ale popisalyscie dzisiaj!!!
przeczytalam ale wiekszosc zapomnialam co mialam odpisac..wrrr...
Skonczylam pisac prace i jestem z siebie dumna jak cholera
Co do jedzenia to ja tez przeginam troche, dzisiaj byla zapiekanka ziemniaczana z kielbacha z winiar
ogolnie ciagnie mnie do wszystkiego co tluste i slodkie
no i podzeram dziecku maoam
Co do seksu to mnie ciagnie baaardzo tyle ze moj ma taka prace ze jest tydzien w doma a 2 poza domem i teraz kicha bo go nie ma. ale jak jest to znowu wydaje mi sie ze przesadzamy z iloscia i boje sie ze naprawde zaszkodzimy dziecku bo spokojnie nie jest a kilka razy dziennie przez tydzien jak jest to mi sie wydaje duzo. chociaz po jakims czasie ochoty nie mam bo zaczyna mnie wszytko bolec albo wlasnie przeszkadzac...no i ostatnio juz czulam sie niestety jak slon...w kazdej pozycji bylo mi niewygodnie jakos i wiecej sie nastresowalam co on sobie mysli jak mi sie wszystko trzesie...czuje sie jak taka chodzaca galareta. normalnie mam ochote na jakas diete przejsc a nie moge .
Sicilpol ja normalnie wazylam zawsze 55 kg, przed poprzednia ciaza przytylo mi sie do 64 a w dniu porodu mialam 85!!!pr
zy wzroscie 162
kulalam si doslownie ale zeszlo mi szybko dosyc, glownie czulam ze woda ze mnie leci. teraz startowa mialam znowu podobna 64 kg i boje sie ze jak bede tak jec to znowu skoncze jak ostatnio . a po 2 porodzie skora juz tak ladnie nie wraca jak po pierwszym.
Macku gratuluje udanej wizyty!!! zazdroszcze Wam ze mialyscie juz tyle USG. ja mialam tylko 2 z czego to pierwsze bylo w 6 tyg i jeszcze nawet serduszko nie bilo..potem mialam w 11 tyg czyli juz poltora miesiaca temu
a nastepne dopiero w 22 a i tak ide prywatnie. nie wiem dlaczego mnie moj gin nie wysyla na nfz jak przeciez do niego chodze na nfz to powinno mi jakies przyslugiwac a nie mialam zadnego od niego.
Ja dzisiaj jak sobie zrobilam przerwe w pisaniu pracy polozylam sie na lozku zeby odpoczac , zjadlam pączka
i nagle moje dziecie zaczelo szalec. az sie poplakalam. przez ostatni czas czulam jakies musniecia ale dzisiaj w szoku bylam tak fajnie juz czuc
Buziak mimo ze mi nie wypada sie chyba smiac z takich dowcipow bo sama mam kolorowe dziecko to jednak zart boooski
zobaczcie co mi dzisiaj moj wyslal
17 tydzień ciąży 3D - YouTube
oczywiscie to nie nasze ale tak mi sie milo zrobilo ze chociaz on jest tak daleko to mysli o tym i sam z siebie z ciekawosci oglada takie rzeczy w necie
no i chyba nie musze dodawac ze tu tez sie poplakalam...
...
a wlasnie..czy Wy tez macie tak ze jak w telewizji widzicie jakis film, wiadomosci itp i cos zlego dzieje sie jakiemus dziecku, albo nawet jak leca reklamy to sie wzruszacie?
ja na zwyklym bohaterze plakalam jacy to sa dobrzy ludzie na tym swiecie. i poprzednio mialam to samo.