reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
jeszcze będziesz miała dość, pewnie lada moment da ci porządnie z kopa! :)

jestem strasznie niecierpliwa :p

No to zaczynam płakać - Titanic :rofl2: za każdym razem płaczę jak oglądam choć znam na pamięć....... strasznie wzruszająca historia..... chyba bardziej wzruszającej nie znam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej czerwcóweczki, wpadam na chwilkę :happy:

Pisałyście o ciążowym rozkojarzeniu - ja w ciągu ostatnich trzech dni:
1. spaliłam gar od termomiksa (postawiłam go na rozgrzanej płycie grzewczej)
2. stopiłam kawałek jednorazowej reklamówki (trzymałam ją przy płycie grzewczej)

Generalnie moja kuchenka wygląda jak po III wojnie światowej :sorry2: Dziwię się, że mój M. jeszcze tego nie komentuje ;-)

Idę oglądać titanica (po raz trzy tysiące pięćset czterdziesty drugi, ale co tam, to przecież Titanic :tak:)

Spokojnej nocki i miłego wieczornego klikania :-)

Ostatnia edycja:
Wlasnie rozmawialam z moim mezem odnosnie snickersa i dooopa :(
nie bedzie dokarmial swojej mrowki takimi slodkosciami :crazy:
ale nic to, nie poddaje sie, jutro zaatakuje po kryjomu mojego szwagra :tak: moze mi przemyci :tak:

Oj Iwon, wspolczuje Ci tego termomiksa, koszt czesci do niego to normalnie zdzierstwo! Ja ostatnio chcialam wymienic ostrza, ale jak dojrzalam cene, to szybko mi ta chec przeszla :baffled:

Dziewczyny, czy Was tez tak mroczy jak jestescie senne?
Ja od poczatku ciazy, jak tylko poczuje sie senna, przestaje lapac kontakt ze swiatem zewnetrznym...
Przedtem bylam senna ale przytomna, teraz czuje sie jak w letargu :baffled:
Dobrej nocy!
Do jutra!

Ostatnia edycja:
Sicilpol nie martw sie...jemu sie po prostu nie chce po niego do sklepu isc i nie wiedzial o powiedziec :D:D:D

Kamila ja jestem pewna ze za jakis miesiac bedziemy tutaj juz wszystkie stekac ze nas dzieci kopia i w nocy nie mozemy zasnac, a to w pechrz, a to pozniej po zeberkach;-) o i widze ze nie tylko ja tak placze hehehehe.
Iwon a mi z rak wszystko leci, nawet talerz z obiadem :/ milego ogladania dziewczyny. ja bede powtorke gessler ogladac bo przeciez tam bedzie taaakie JEDZENIE :D

Ostatnia edycja:
Pisałyście o zapiekankach i kanapkach z serem i sałatą, a mnie ostatnio chce się z Lidla takie małe Pizzerki, tylko z szynką, nie z salami.

reklama
Addiena:dzieki,no ale to nie tak ze ja sobie chce zalozyc szef albo pessar aczkolwiek w stanach zaden lekarz mi o tym pessarze jeszzcze
nie wspominal,oni boja sie ze jesli zablokuja mi szyjke to jesli to niebyl to powod to sie moze cos stac...sama nie wiem,przeciez sama sobie tego pessara nie zaloze...

Wiem, ze sama nie zlozysz ;), ale powinnas poszukac lekarza, ktory bedzie bardzo kontrolowal Twoja szyjke i w razie czego szybko podejmie decyzje.

Tez tak mam oj bedzie chop

Ja tez....tylko kwaśne, pikantne, po słodkim źle się czuje. akurat marze o chłopczyku i mam nadzieje, ze objawy nie są mylne ;D

Pisałyście o zapiekankach i kanapkach z serem i sałatą, a mnie ostatnio chce się z Lidla takie małe Pizzerki, tylko z szynką, nie z salami.

I zrobiłam się głodna :sorry2:

Do góry