reklama
Też czuję od jakiegoś tygodnia takie jakby napinanie brzucha od środka. Strasznie dziwne uczucie. Zupełnie bezbolesne. I wtedy ten brzuch taki większy się robi, a po kilku chwilach wraca do normalności.
Ja już od połowy listopada śmigam w portkach ciążowych. Znacznie wygodniejsze bo nic nie ciśnie w brzuch, a że trochę z tyłka spadają to szczegół. W normalne spodnie wchodzę bez problemu, ale nie ma szans na zasunięcie suwaka i zapięcie guzika, więc spodnie poprałam, uprasowałam i teraz leżą i czekają na moje lepsze dni
ja też przymierzałam się do ciążówek z poprzedniej ciąży, ale no wiszą na mnie okropnie- do pracy się nie nadają. Z Lilą szybciej tyłam i pupa mi rosła. Poczekam jeszcze z miesiąc.
Ostatnia edycja:
Też tak próbowałam kombinować, ale jakoś tak mało komfortowo się czułam z taką "uprzężą" pod brzuchem Kupiłam jedne spodenki na miau.pl - uzywane H&M za 30zł i są super. Zupełnie nie widać odcięcia na brzuch i w ogóle sa takie inne.
AVO w tym sęk, że ja oprócz tego trochę większego brzuszka i boczków to wyglądam tak jak wyglądałam. Waga 1kg mniejsza niż przed ciążą. Męczyć się nie zamierzam i dlatego postawiłam na wygodę.
AVO w tym sęk, że ja oprócz tego trochę większego brzuszka i boczków to wyglądam tak jak wyglądałam. Waga 1kg mniejsza niż przed ciążą. Męczyć się nie zamierzam i dlatego postawiłam na wygodę.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
kamilka, niestety aktualnie moge sie obejsc smakiem, bo leze plackiem
co do wlasnego wykonania, to kury sa
ale z wloszczyzna gorzej, ewentualnie seler naciowy zamiast korzania, nie znaja tu korzenia pietruszki a i koncentraty jakies inne
Czasem probuje, ale to nie to samo niestety
goldenlucy- gratulacjeeeee na taka wiesc czekalam!
miki, nie przejmuj sie, mi sie wydaje, ze to takze zalezy od wielkosci szkrabow? dziewczyny pisaly, ze do 3jest jak najbardziej w normie
o widzisz zapomniałam, że jesteś przykuta do łóżka...
z chęcią bym Ci upichciła ale ta odległość........... heheh.. Lubię gotować
czesc dizewczynki
ja na chwilke z pracy się zalogowałam, ale nie mogłam wytrzymać
dostałam wyniki Pappa - pani doktor dzwoniła i są OK HUUURRRAAA....najlepszy prezent świąteczny
buziaki
jakie miały by być?? oczywiście że są OK
sicilpol
Ma-Ma!
kamilka- dziekuje, ja znow dzis paste wcinalam po tylu latach jego nagminnego jedzenia moge otwarcie powiedziec, ze absolutnie nie kreci mnie juz makaron , do tego szaszlyki i salate- ale to nie jest tooo
czekam na przesylke od rodzinki co prawda nie bedzie to pomidorowa ale inne polskie pysznosci
kasia580- super! ciesze sie z Toba
czekam na przesylke od rodzinki co prawda nie bedzie to pomidorowa ale inne polskie pysznosci
buziak
Fanka BB :)
czesc dizewczynki
ja na chwilke z pracy się zalogowałam, ale nie mogłam wytrzymać
dostałam wyniki Pappa - pani doktor dzwoniła i są OK HUUURRRAAA....najlepszy prezent świąteczny
buziaki
fajnie
kamila - przydałabys mi sie teraz:-):-)
sicilpol - niech rodzinka dorzuci do paczki koncentrat pomidorowy:-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
kamilka- dziekuje, ja znow dzis paste wcinalam po tylu latach jego nagminnego jedzenia moge otwarcie powiedziec, ze absolutnie nie kreci mnie juz makaron , do tego szaszlyki i salate- ale to nie jest tooo
Widzisz jak to jest Ty marzysz o polskkkim jedzeniu a ja dziś na obiad robie włoskie jedzenie
Od makaronu podobno rośnie d**a Miałaś ten problem na początku gdy zamieszkałaś tam ?? Ja staram się ograniczać ale mój syn strasznie uwielbia spaghetti dziś obiad będzie o 17! o
A tu dowód jak moje słodkości lubi makarony
Ja dostałam od teściówki mnustwo makaronów spaghetti i pomidorów w kartonach z włoch trzeba to wykorzystać ale skzoda, że tym razem parmezanu nie przywiozła chociaż ja to tak średnio przepadam ale moje chłopy lubią
fajnie
kamila - przydałabys mi sie teraz:-):-)
sicilpol - niech rodzinka dorzuci do paczki koncentrat pomidorowy:-)
hi hi
reklama
MONA*
Zaciekawiona BB
ja już też spodnie z gumką noszę i powoli zaczynam myśleć o ciążowych:-):-). Myślę, że po Świętach jak już te dzikie tłumy znikną ze sklepów wybiorę się na zakupy, już się nie mogę doczekać;-)