reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
a wiesz co mnie przeraża?? że ja muszę całą wigilię w tym roku sama przygotować a jestem w czarnej dupie, nawet nie mam siły myśleć co ja mam zrobić/kupić. Nie wspomnę już o jakimś sprzątaniu hehe

Goldenlucy mi wyszło 1,9 i lekarz mówił że przy dziecku 7cm jest super:) Jak kość nosowa jest to jest wszystko super:) Gratuluję!!!:-):-):-)

Aaaaaaaa! A ja myślałąm, że tylko ja tak potrafię! Sytuacja jak u Ciebie...wracając ze sklepu patrze a tu na schodach do klatki leży sobie skarpeta...myślę...o ja mam taką samą...hihi...wchodzę do domu...ściągam wczorajsze spodnie by znów wskoczyć w dres...a tam wypada koleżanka tej ze schodów ;D Musiałam po nią wrócić...dobrze, że nie wypadła mi w sklepie!

a miałam napisac karamiji, ze dobrze ze nie miała skarpetek bo by je pogubiła:-):-)

Do powiedzonek teściowej trzeba się przyzwyczaić mnie też wkurzały takie teksty w pierwszej ciąży i całowanie przez nią mojego brzucha ale już się prrzyzwyczaiłam.

Brzuch mi urósł!! i aparat sie zepsuł :/ i co teraz:/ wczoraj sie wkurzylam strasznie bo chcialam sobie zdjecie cyknąć a tu dupa aparat zepsuty :/ co za pech !

tesciowa caluje cie po brzuchu???;-)
i zanim naprawisz aparat masz telefon :-)

zmartwię Was, bo moja córcia też szybko się rozkraczyła przed kamerą

:-D:-D:-D:-D

ja sobie wsuwam jak na tym pierwszej fotce
Zobacz załącznik 416892
w aucie mi strasznie wyje jak nie zapne a jeszcze do tego nie doszlam jak to ustrojstwo wylaczyc :baffled:

duzo dziewczyn, radzila takie adaptery
Zobacz załącznik 416900

zapinasz pas i dopiero siadasz, na nim - juz nie bedzie wyło:-)

ja roznie z tym zapinaniem, jak jezdze tylko po miescie to raczej nie

Ja też zapinam pasy zawsze odkąd mandat nam wlepili tuż pod samym doem zresztą. I zamierzam to robić tyle, że właśnie układam pod brzuchem....

juz dziewczyny pisały, ze ciezarne moga

niezapominajka123- ja niestety Ci nie pomoge, bo my nie mozemy od samego poczatku a ja nawet minimalnej ochoty nie mam. Moj maz troche chodzi po scianach, no ale trudno :dry:

:-D:-D:-D:-D:-D

nie wiem co mojego odmieniło, ze jest duzo milszy i bardziej uczynny - moja ciąża czy brak seksu:-)

Witam was moje drogie. Dzidzius duży 7,13 cm. Kość nosowa bardzo dobrze widoczna, serduszko mocno bije, kręgosłup, pęcherz moczowy,żołądek obecne. Przepływy wszystkie w normie. Slowem wszystko na miejscu. Problem był ze zmierzeniem przeziernosci karkowej bo maluch leżał nie tak jak trzeba. Potem troszkę sie odwrócił wiec lekarzowi udało sie coś tam zmierzyć i wyszło 1,75- 1,8 mm max. Nie udało sie dokładnie. Mówi ze to dobrze i ze do 2,5 jest norma. Wiec chyba ok. Pobrali mi jeszcze krew i czekam na wyniki do środy. Ale juz jestem spokojniejsza.:-) A u was jaka wyszła przeziernosc karku?

super!

sicilpol - jestem jestem:-) mam co prawda juz niemałe odlezyny, ale jeszcze do kompa dosięgam:-D tylka to juz nie czuje:baffled:

młodak - podobny macie szpital do naszego. dramat!!!

niezapominajka - moje dosc wysokie libido spadło w dół zupełnie. Ale jak wczesniej probowalismy to tez nie było to zbyt miłe i przerwałam:baffled: ale moze za ktoryms razem bedzie lepiej:-)

Ostatnia edycja:
a wiesz co mnie przeraża?? że ja muszę całą wigilię w tym roku sama przygotować a jestem w czarnej dupie, nawet nie mam siły myśleć co ja mam zrobić/kupić. Nie wspomnę już o jakimś sprzątaniu hehe

ja do sprzątania wynajęłam Panią, a na świeta jadę do rodziny:)Prezenty przez allegro zamawiam:)

buziak, a będziesz mieć jakąś kontrole w najbliższym czasie? ja jutro i szczerze mówiąc mam nadzieje, ze lekarz pozwoli mi na troszkę ruchu bo inaczej mnie rozerwie- teraz ćwiczę pozycje boczne :tak:

reklama
Do góry