niezapominajka123
Fanka BB :)
Sicilpol ale nie możesz czy nie masz ochoty??bo ja mam ochote a nie moge nie wiem czy to normalne
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sicilpol ale nie możesz czy nie masz ochoty??bo ja mam ochote a nie moge nie wiem czy to normalne
karamija- hihihi dobra jestes
to ja powiem w skrocie moja ciazowa przypadlosc
na smierc zapomnialam swojego pinu w karcie bankomatowej
ale tak na dobre, w sobote chcialam sobie zaplacic za sweterek i wyszlam bez niczego
po prostu zacmienie
teraz musze szukac karteczki z banku z pinem
Termin rozwiązania wyliczał mi lekarz, ale jeśli chodzi o suwaczek (i zarazem dni i tyg. ciąży) to musiałam wpisać datę ostatniej @ i długość cyklu - na tej podstawie mam wyliczony "wiek" ciąży - dlatego mimo, że termin z Kamilą mamy ten sam - na 1 czerwca ja jestem juz nieco starsza ciążowo - paniały???? o to mnie chodziło!
i Buziak nie atakować proszę starszych!!! niu, niu
I jeszcze jeden dość dziwny objaw - swędzą mnie niemiłosiernie sutki. Nie zawsze. Zaczęło się jakis tydzień temu, potem przerwa i dzisiaj znów. No normalnie jakby mi mrówki tam buszowały.
Ogólnie to piersi nie są już takie nabrzmiałe jak były na początku i też są zdecydowanie mniej bolesne co jest niezwykłą ulgą.
Witam was moje drogie. Dzidzius duży 7,13 cm. Kość nosowa bardzo dobrze widoczna, serduszko mocno bije, kręgosłup, pęcherz moczowy,żołądek obecne. Przepływy wszystkie w normie. Slowem wszystko na miejscu. Problem był ze zmierzeniem przeziernosci karkowej bo maluch leżał nie tak jak trzeba. Potem troszkę sie odwrócił wiec lekarzowi udało sie coś tam zmierzyć i wyszło 1,75- 1,8 mm max. Nie udało sie dokładnie. Mówi ze to dobrze i ze do 2,5 jest norma. Wiec chyba ok. Pobrali mi jeszcze krew i czekam na wyniki do środy. Ale juz jestem spokojniejsza.:-) A u was jaka wyszła przeziernosc karku?