reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

A w ogóle jutro rano USG genetyczne i strasznie sie boje. :no: cała noc koszmary miałam. Jak okaże sie ze wszystko ok to juz chyba odetchne wreszcie bo każde USG do tej pory to strach.

Lucy, przeżywałam to samo, co Ty do wczoraj :tak: Ale strach ma wielkie oczy, już za chwilkę odetchniesz i będziesz się cieszyć ciążą, zobaczysz. PS. moja przyjacióła urodziła w tym roku pierwsze dziecko w wieku 38 lat. Dzidzia modelowo zdrowa :tak:

za mnie też kciuki dziś trzymajcie, zaraz lecę na genetyczne!!

Jestem w szpitalu wlasnie pobrali mi krew i czekam na wywiad potem scan. Nie moge sie juz doczekac zeby zobaczyc bąbla. Wysypało mi twarz moze jednak to bedzie dziewczynka

Powodzenia dziewczyny i dawajcie szybko znać co tam, jak tam :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No właśnie dziewczyny, jak to z tą kawą jest? Pijecie?

Ja piję, na początku staralam sie odstawic, ale bardzo bolala mnie głowa. Teraz robie sobie z ekspresu latte z ogromna ilościa mleka. Pije tylko rano do sniadania.

Ta medela swing ma dwufazowy system odciagania, ktory nasladuje jakby naszego ssaka :)
Slyszalam tylko, ze jest super.

Ja go kupie na pewno, bo bardzo chcę karmić i wiem, ze sprzet mi to ulatwi.

A ja poznaniara jestem i jak cos drozej kupie to potem ciezko to odchorowuje :baffled:

haha, ja tez i uwielbiam cos nabywać w atrakcyjnych cenach ;)

Jakoś tak panikuje .Darmowe po 35 roku życia. I nie znam tego lekarza . Ponoć dobry specjalizuje sie w takich genetycznych USG. Ale mimo wszystko raz ze ktoś obcy a dwa ze po 35 roku życia jednak ryzyko wad wzrasta. Ehh co będzie to będzie.

Spokojnie, ja też w podobnym wielku i dzidzia wzorcowa. Sprawdzało 2 lekarzy :)

Powodzenia dziewczyny i dawajcie szybko znać co tam, jak tam :tak:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki.

blond_2- - to faktycznie miałas przeboje z karmieniem . Może teraz bedzie inaczej. A synuś sliczny :)

Widze że wy juz plany pełną parą ja musze kupić wózek który bedzie przede wszystkim lekki zebym mogla szybko wlozyc do auta i dlatego nie mam pojęcia jaki bo nie wiem ktore sa lekkie jednak naraze sie jeszcze wstrzymam z wyborem
Co do laktatora ja mialam reczny ale uzylam go moze kilka razy i nie mam zamiaru kupowa nowego bo nie weim czy mi sie przyda
sterylizator jak dla mnie gorąca woda zdawała egzamin też nie kupuje
monitor oddechu hmm wydaje mi sie ze jesli nie ma problemu dziecko z oddychaniem to jest niepotrzebny
Butelki malam aventa i tomy tippi zakonczylo się na Nuk smoczki z tej firmy najbardziej siadaly mojemu synkowi
Smoczek tylko avent i nakladki na sutki na te pierwsze dni karmienia tez tylko avent inne sa zazwyczaj źle wyprofilowane i za duże

Próbowałam Was nadrobić i nadrobiłam ale zgubiłam wątek co najmniej kilka razy, więc juz nie wiem co pisać;-)
Gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze;)

Ja wczoraj kawał dobrej roboty zrobiłam, dzisiaj też obudziło mnie słoneczko, więc dokończe porządki i z bani;D

Muszę do sklepu lecieć- nie znoszę tego hi hi

reklama
goldenlucy- glowa do gory, zobaczysz, bedzie wszystko dobrze :tak: wiek to tylko jeden z wielu czynnikow i wcale nie decydujacy :tak:
Ja to usg tez mialam u innego lekarza i jakos super przemily nie byl, ale szczerze mowiac, olalam to, pytalam sie go o wszystko, nawet gdy udawal ze nie slyszy, powtarzalam... dla mnie nie musi byc mily, wazne zeby byl kompetentny :tak:

mamina, karamija- trzymam kciuki!!!!

buziak- spoko wodza, mi od niedzieli raz przechodzily, raz wracaly, dzis rano troszke- pewnie organizm musi miec troche czasu, by skumac, ze my juz nic nie broimy, tylko grzeczniutko lezymy i czekamy az przestanie nam robic te brzydkie niespodzianki
yes2.gif

Ostatnia edycja:
Do góry