reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2012

Katrina zmieniaj miotle na nowa i oczekuje cie jutro. Kasiek a ty w piendolino wsiadaj. Lub autostrada w 4 h jesteś u mnie :)

reklama
uderz w stół a nowe posty sie pojawią :-)

aylin - zapewne podobnie przepadniemy :( dodatkowo bedzie już cieplej więc więcej czasu na zewnątrz będziemy spędzać :-)

kasiekz - 2 kg , nieźle :-) ja mam aplikacje BB na telefonie , ale nie lubię z niej pisać :-(

my dziś w Wikiem zjedliśmy 1 ponczura na pół :tak: na szczęście mamy jeszcze tylko 2 :-D ja nie przepadam za pączkami , ale w tej ciąży to jadłabym je na okrągło :szok: tak mi smakują :-D

kifsi jedz...i za mnie! Ja przez skazę młodego mogę sobie na nie jedynie popatrzeć:D

aylin ta...i odłączę młodego od wodopoju:D Spox, my planujemy Turcje, ale jeszcze nic nie klepnięte. Z kim, co jak itp. będziemy w maju myśleć;)

reklama
Do góry