reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
aylin - mam nadzieje ,że już przeszło , w razie "w" zdrówka :tak: gotowa już na przyjście Jagody , bo ja się zebrać nie moge , ale powoli trzeba zacząć :-)

mooni - już od jakiegoś czasu forum ledwo zipie :-(

kasiekz - jak tam u was ? dajesz rade ?

a reszta kobietek ? co z wami ?

U nas Wiktor zakaszlany i zasmarkany :-(

Jagoda gotowa. Ja kompletnie nie :(
O jakimś pakowaniu torby nawet nie mysle. A powinnam niby. Musze jakas seksi koszule do karmienia kupic, biustonosz. I cala czesc kosmetyczno pielęgnacyjna. Ale ni sie nie chce.
Dzis nie licząc zakupów w biedrze i odwiezieni/przywiezienia tyski ze zloba przespałam caly dzień. Teraz wlaczylam młodej bajki i leze. Cale szczęście ze ślubny wraca jutro.

kifsi daję radę;-) Zakupiłam wózek podwójny phil&teds i mogę wybywać na dłuie spacery a młoda bez problemu może się zdrzemnąć;) Niki to złote dziecko. Nie chce zapeszać ale zero kolek, darcia się itp. Grzecznie śpi całe noce...mój kochaniutki. Na spacerach też. Ale uwielbia być na rękach, zwiedzać i rozglądać się, więc trzeba chodzić bo leżenie jest nudne i mało widać:D Waży już 6kg i wygląda jak 4 mies. dziecko! A jak ty się czujesz, jakieś dolegliwości? :)

Hej.
Mi bardzo nie po drodze bb. Na nowym telefonie kiepsko czyta. O pisaniu to już w ogóle nie wspomnę.

Kifsi na kiedy masz termin?

Sylka a Ty gdzie się podziałaś???

Mialam postanowienie zagladac tu czesciej i to robilam, ale skoro w 2 tygodnie nazbieralo sie czytania na 5 minut to... :baffled: Jak sie cos ruszy to sie, mam nadzieje, wbije w forum. Poki co nie ma sie o co zaczepic :sorry:

Aylin - zrobilam tak poprzednio. Napisalam co u nas i nie wywiazala sie z tego zadna rozmowa (pisalam o byciu dziecia ze wszystkim na NIE). Tym razem czekalam na Wasza rozmowe na jakis temat, do ktorej chcialam sie przylaczyc a tu nic... :zawstydzona/y:
U nas wczoraj i dzis barwne sny. W nocy dziki placz, bo mu sie snilo, ze spadl z lozka :hmm:a za dnia po obudzeniu skubal przescieradlo, bo mu sie snilo, ze zbiera autka :-)

A bo my juz Nie mamy za sobą. Teraz jest etap obrażania sie. Ucieka krokiem defiladowym armii radzieckiej do namiotu i tam sie zamyka. Odsiedzi swoje i wraca radosna.
Poza tym mozolnie żegnamy sie z pampersem.
A co do budzenia sie w nocy - wędruje do nas - ląduje sie pośrodku i śpi do rana. Sny rzadko z efektem. Czasem (jak dzis) obudzi sie z krzykiem i nie wolno jej dotknąć. Po 5 minutach sama się przytula i doleguje dalej.

reklama
Hehe u nas nie raz jest raz znika. Częściej jest "ja sam". I wszystko cacy dopóki nie próbuje mi w garach mieszać :)

Oj pustki tu straszne......

Do góry