reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

andzia zdrówka dla chłopaków! Na dworze syf to nie dziwię się że chorzy. Wczoraj na tym jarmarku świątecznym połowa dzieci chiała płuca wypluć.

asik no taka przejażdzka to raj!

aylin dzięki, bosche ja kretynka źle szukałam. Nie wpisywałam zamek tylko małe królestwo. Chodzi mi o ten biały wysoki (wieżyczka). Muszę z M pogadać czy licytować tą używkę w super stanie. Jeszcze raz wielkie dzięki:*** Masz wprawę na allegro:p

sunshine dzięki za pomoc jesteś kochana. Już dzięki Aylin w PL poszukam:)

Laski pomocy!
Nie wiem jaką kupić P dostawkę do wózka:/ A chcę to zlecić rodziom pod choinkę. M marudzi, że ona za mała na tą stojącą i każe mi szukać tej dostawki mini spacerówki z boku wózka. Ja zaś zastanawiam się nad tą deską ale z siedzeniem tylko nie wiem czy to funkcjonalne dla mnie. Czy jednak tą zwykłą deskę do stania. P to wózkowicz...ciągle jeździ. My dużo kursujemy.
BuggyPod_1.jpgBuggyPod_2.jpgd2a.jpgd3.jpg

Załączniki

• BuggyPod_1.jpg
    BuggyPod_1.jpg
    30 KB · Wyświetleń: 47
  • BuggyPod_2.jpg
    BuggyPod_2.jpg
    51,5 KB · Wyświetleń: 52
  • d2a.jpg
    d2a.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 46
  • d3.jpg
    d3.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Kasiek fajna jest ta trzecia :) a czy Polka jeszcze jezdzi wozkiem ? bo np moj nie...

kupilam ta witamine C lewoskrętna ... bo mi sie dziecka pochorowaly :| wole zapobiegac niz leczyc
mlody zlapal lekkie poki co zapalenie ucha narazie bez antybiotyku takiego doustnego tylko krople do ucha i bactrim na meeeeega wielki zielony katar
a mloda jak do niedzieli byla zdrowa tak wstala dzisiaj nos zagilony jak nie wiem no i kaszlala w nocy kolo 3 az ja raz zatkalo :| no i dostala pulneo ... bo niestety lipomal tym razem cos mysle ze by sobie nie dal rady skoro Nikosia juz az tak laplo bo oczywiscie mloda sie od nego zarazila
a w przychodni jeszcze spotkalam mame ktorej cora ma prawdopodobnie ospe .... cud miod ...

sorki ze tylko tak :( ale jakos mnie przytloczyly znowu te choroby i jeszcze pare innych rzeczy ):

Kasienka to zakup jeszcze czystka do kompletu.

Kasiek - moja tez wózkowa. Ale ja sie zastanawiam czy w wózek lepiej nie zainwestować o taki
wozekp4.jpg

Załączniki

• wozekp4.jpg
    wozekp4.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 47
aylin myślałam o tym, bo interesuje mnie tylko gondola na zimę przodem do mnie. I jak w tym co wkleiłaś można potem zrobić tyko pojedyńczy wózek;) Ale chyba już przekonałam się do tego siedzenia, bo ten kosztuje 3000zł! W życiu nie dam tyle za wózek:D
foto.jpg
kasienka zdrówka! P jeździ non stop w wózku;) Zakupy tylko czy jak idę gdziekolwiek. Oczywiście jestem w ciąży więć wiadome, że mi łatwiej wepchać wsio do koszyka, młoda w środku a ja ogarnięta;) Potem też byłoby mi wygodnie. No i P ma w dzięń drzemki, my w weekendy zawsze wypady i wówczas ona śpi w wózku. Robimy też długie trasy (no ja teraz już się ciągnę więc nie:p). Moja siorka jeżdziła 3,5r. Drzemki miała do 4 lat więc nie przewiduję, żeby u nas szybciej to się skończyło. Stąd nie wiem co robić, co wybrać...no szał:/

Załączniki

• foto.jpg
    foto.jpg
    17,8 KB · Wyświetleń: 42
800zł pewnie! On taki jak z firmy Hauck, ale nie ma gondoli z przodu. Zimą nie chcę dołem, tylko widzieć młodego. Na wiosnę co innego.
Jak nie znajdę taniej używki do połowy grudnia to powiem rodzicą, żeby kupili tą dostawkę pod choinkę i tyle. Najwyżej młoda będzie spała w nosidełku na dłuższych wyprawach:D

Hmm jak nie ma gondoli z przodu??? Widziałam ze ma. Przodem do prowadzącego. Pola by byla tylem do ciebie

Hehe teraz zalapalam. Ty szukasz z gondola bliżej ciebie. A dla mnie przod wózka jest noooo z przodu :)

Ostatnia edycja:
graco-stadium-duo-tandem-pushchair.14864635.jpg
My mamy taki - graco stadium duo (chyba jeszcze tandem miał w nazwie)...taniutki...620zł za nowy i sprawdza sie bardzo dobrze...mozna dokupic taką wkładkę gondolową na to drugie siedzisko.
Kasienka, zdrówka!!!
No własnie piszę do Was po prośbie...u nas tez dwójka chora...niestety odkąd zaczelismy żlobkowac to jest jakas masakra...
Godzine temu wyszła od nas lekarka i niestety Daria ma poczatek zapalenia oskrzeli, a kaszel P.tez jej sie nie podobał.
Kazała kupic nebulizator/inhalator i to natychmiast...P. wlasnie pojechał do apteki...pewnie przywiezie cokolwiek tam będą mieli, ale pytanie do Was jaki inhalator polecacie. Moze jak wróci z jakims badziewiem to zamówie jutro jakis sensowniejszy...PLSSSS....HELP....
Czy inhalowałyscie dzieciaki mieszanką berodual + pulmicort? bo to juz sterydowy lek i troche sie boje :/ no ale z drugiej strony nie chce wyladowac w szpitalu, wiec to oczywiste...

Załączniki

• graco-stadium-duo-tandem-pushchair.14864635.jpg
    graco-stadium-duo-tandem-pushchair.14864635.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 53
hatszept mi w tym nie odpowiadają koła, bo ja na wiosce musze mieć odpowiednie. No i chce taki, co mogę zrobić sobie tylko jeden wózek bo jednak P ma już 2,5:) Ja mam inhalator/nebulizator Care Life 'krówka' za 109zł z allegro i jestem mega zadowolona. Łatwy w utrzymaniu czystości i dobrze inhaluje. Takiej mieszanki nigdy nie stosowałam, ale P nie miała tez nigdy nic więcej niż zwykły katar. I dostałam berodual. Dodawałam po 5kropli do ampułki soli i inhalowała się;)

aylin tak, z gondolą wysoko. Ale tak jak pisałam - nie znajdę używki do 1000zł to olewam go i młoda będzie musiała zrezygnowac z wózia na rzecz deski:D

reklama
Do góry